Helg!

(null)

(null)
Bjuder på två bilder från här om dagen. H hade gått runt med kallingar och en för liten och skitig tröja (för han frös). Sen tyckte jag det var dags att få på sig riktiga kläder. Så han sätter på sig strumporna. Sen tar han sin tröj och byxor och går in på sitt rum och ska klä på sig (för det ska han göra själv, ifred på sitt rum). Efter en liten stund kommer han ut igen och vill ha hjälp för han tycker det är lite trångt och knöligt :-) då han han inte tagit av sig den tjock tröjan först utan sätter på sen nya tröjan över den tjocka :-) inte konstigt det känns lite trångt!


Här ligger jag och kan inte sova. Markus är och spelar hockey. Då kan man ju tänka att det är super att passa på att komma i säng i bra tid, för en gångs skull! Men icke, samma visa varje torsdag :-/ man ligger här och kan inte sova! Har så svårt att sova när inte M ligger bredvid mig :-/

Idag har jag och barnen tagit helg och i morgon far vi till Köping! Vi ska besök kämparnas dag i år :-) men först ska M köra ett cykellopp i kungsör på lördag. 

Nej, nu ska jag försöka sova igen. God natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0