suck...

Nej det gick tydligen inte att lägg in bilder just nu med enna underbara sida =) Håll ut, jag lägger ut dem när det fungerar, jag lovar! Under tiden får ni hålla till godo med mitt klagoinlägg som är nedan detta =) VI ses!

Grattis Mormor!

I helgen var jag hem till Köping för att fira min mormor dom fyllde år. Eller rätta re sagt, hon fyller år idag men kalaset var i helgen! Nästan alla mina kusiner med respektive var med på kalaset, och det är alltid lika roligt att träffa dem alla! Det är inte så ofta som vi ses allihopa, men ihelgen skedde det...och om två veckor ses vi i gen på Fellans dop =) Det blir trevligt!! Alltså jag inser här och nu när jag sitter och skriver att jag gillar mindre och mindre Blogg.se....ingenting ät ju som det brukar vara...jag ser inte min tittarstatestik längre...och nu kan kan inte välja något när jag skriver, centrerat, fet stil eller något sånt. Jaja, det är väl någon inställning som jag inte hittat, så det får väl vara som det är nu även om det kommer bli lite konstigt. Jäkla Blogg.se!!!! Just ja jag måste ju berätta om något jag var med om i förra veckan: Jag hade varit och hälsat på Johanna och Lea, haft en riktigt trevlig eftermiddag! Efteråt skulle jag bege mig till Gränby centrum för att köpa teh till mormor. Så jag frågar om bästa vägen dit som verkar vara mellan mostadshusen, gång och cykelbana hela vägen. J tillägger till och med att det är delad gång och cykelbana. Som det brukar då tänkte jag...halva är ju till för cyklister och andra halvan för gångare. Sagt och gjort, jag kastade mig på cykeln och letade på cykelbanan som skulle leda mig hela kilometern till Gränby. Jag hittade den, och glad i hågen började jag cykla. Lite längre fram möter jag en man med två små hundar. Fula, tänkte jag och skulle precis cykla förbi honom. Men då tittar han på mig och säger (så där gubbigt ni vet): Jag kan ju gå på cykelbanan jag så kan du cykla här ser du...och så pekar han på den "riktiga cykelvägen". Då ser jag att det tydligen var bokstavligen delad gång och cykelbana...men en lite gräsplätt i mellan och jag cyklade tydligen på den som skylten hävdade var gångbanan och det var gubben mycket angelägen om att påtala, grinig och sur gubbstrutt! Jag blev så paff så jag cyklade bara förbi...men ju länge bort jag cyklade desto argare blev jag, vem var han att komma här och visa sig bättre än alla andra, som att det var han som ägde gatorna. Jag hade aldrig cyklat där förut och hade ingen aning om hur cykelvägarna var uppbyggda i gränbyområdet. Jag blev så arg inombords att jag funderade flera gången om jag skulle vända tillbaka och skälla ut gubbstrutten: "Vem f#n är du att komma här och säga till mig vad jag ska göra eller inte göra....det var ju inte som att jag höll på att köra på dig. Ta dina fula hundar och gå hem och gör köttfärs av dem!"mNågot i den stilen ville jag säga till honom...men jag fortsatte vidare med min cykel till gränby och efter ett tag lade sig ilskan...men nu känner jag att jag blir arg igen haha! Nog om detta, nog med ilska. Det var en lång och kanske invecklad utläggning =) Men den bjuder jag på :-) Nu kommer lite bilder från i helgen:

spontanitet

God morgon mina vänner! I dag är äntligen den efterlängtade torsdagen här...ledig dag, sovmorgon och allt! Men här sitter jag nu, kl 7.00 och kan inte sova =( Har hunnit med att titta på ett avsnitt av Dance moms till och med! Jaja, jag behöver i alla fall inte stressa och kan äta frukost i min egen takt och så tänkte jag hinna pyssla ihop lite födelsedagskort till kors och tvärs för det är en del som fyller år nu i dagarna. Börjar med lilla Mormor som ska firas på lördag =)
I går blev det en spontanutgång med jobbarkompisarna! Planen var att gå till stället som heter något som jag nu inte kommer i håg...schottland (undanber mig för stavningen haha) och köra lite musik quiz. Men där var det fullt. Då gick vi vidare till Appertiff, men det var nersläckt och helt dött. Till slut hamnade vi på O´learys bland en massa sportnördar som inte tyckte om att vi skrattade högre än deras matcher haha! Det var första gången jag var ut med dessa vänner, halft galna hela bunten ;) Men ändå helt underbara, jag hade verkligen en skitrolig kväll, tusen tack för det!!! Det gör vi om den 6:e när vi bokade bort på quizen =)
Senare i dag blir det en promenad för en lunchdate med
Johanna och Lea, har inte träffat dem på länge så det ska bli kul!
 
 
Bild: Fina flickor lever längst!
 
Provar lyckan i basketkast
 
 
 
 
Smarta jag =)
 
 
Nej om man skulle fixa lite frukost kanske!
Ha en underbar dag!

Gott och blandat!

Lite gott och blandat från den senaste tiden i mitt liv =)
Det börjar för flera veckor sedan när syrran och Hanna var här en fredag eftermiddag och vi hade tjejdag på Gränby! Inte helt fel en helt vanlig fredag efter jobbet =)
Det har hunnit vara alla hjärtans dag också...tänker inte skriva så mycket om det...ni vet vad jag tycker om den dagen...hae hur som helst en mysig och trevlig alla hjärtans dag!
 
I lördags var jag och Markus ute i Björklingeskogarna och kollade på rally...ja vad ska jag säga om det...det är kanske inte riktigt min grej det där med rally, men jag ställer mer än gärna upp som sällskap om Markus vill åka =)
På kvällen var vi ute och åt tillsammans med The Emeths (nästan alla i allafall) sen blev det Melodifestivalen för hela slanten! En riktigt mysig kväll som jag tycker att vi måste göra om snart igen!!
 
Gränby häng med mina Pip-Larssons =)
 
Självklart hade vi en liten fikapaus och även en middagspaus!!
 
Revy i Köping....riktigt roligt faktist
 
Revypaus...
 
Mammi och jag!
 
Jag bakade Hallongrottor till alla hjärtans dag...eller snarare kärleksgrottor/kärlekskakor!
 
Färdiga =)
 
Jag hade givetvis gjort ett litet kort också!
 
Förra helgen var vi till Norrtälje och träffade alla syskon och syskonbarn...myyys! Hanna pussar på Felicia heeeeela tien, så fort hon får chansen och lite där i mellan haha
 
Isabella kan hon mää!
 
(Jag pussar också så ofta jag kan hihi)
 
 
Men när vi skulle få tjejerna att sitta still och vara me på samma bild blev det lite svårare....grin nummer ett....
 
Grin nummer två.....(eller sjunger hon?! Lite oklart haha)
 
Grin nummer tre =(
 
Men efter lite mat och lite paus gick det till slut =)
 
Diesel har hittat ett nyss skönt ställe att sova på....
 
Varför ligga och sova PÅ madrassen när det är skönare UNDER?!
 
Lite nya stickprojekt!
 
I lördags i Björklingeskogarna på rally! Det blev lite kallt men vi höll ut och kollade klart på alla bilar!
 
Middagsmyyyys med syrrorna M1!
 
Efterrätten tog vi hemma till melodifestivalen...Hallonpanacottapaj i glas toppad med en Noblesse!
 
Ny vecka, nya tag!
I morgon blir det PW med Terese!
VI ses!
 
 
 
 
 

back on track!

God kväll!
JAg har täntk blogga många gånger...men har inte riktigt haft motivationen. En gång haded jag det, men då bara krånglade det så det blev aldrig något inlägg =( Men nu är jag här...
Förra helgen var fullsmetad och intensiv. Flytt åt svärfar, tjejlunch med promenad, riktigt skönt att gå och prata lite skit samtidigt som man promenerar! Supergod lunch efter det =)
Sen bar det iväg hem till Köping för att se på årets nyårsrevy som var helt okej. Det bästa var ändå att springa på gammla revypolare och prata en massa gammla revyminnen =)
I veckan har jag varit på stadsteatern och sett Sound of music för andra gången...det blev dock ingen teater pga sjukdom i ensemblen, men väl en liten "trailer" skulle man kunna säga. Så nu är biljetten ombokad till mars och då ska jag gå och se den för tredje gången haha! Innan teatern var vi och åt på Tzatsiki...men maten där kändes lite slaffsig, god kyckling men resten var en liten besvikelse tyvärr!
Nåväl...för några helger sen var vi barnvakt till min brors fina barn...det gick väldigt bra, inget pip och gnäll från vare sig den stora eller den lilla, det måste vara ett bra betyg. Lite senare kom även föräldrarna och mina föräldrar och mormor på lite lunch och fika!
 
 
The sisters!
 
Full fart...
 
Soffmyyys
 
Bus på golvet
 
Vi har en mycket statisk soffa...som gör att håret står rakt upp när man har spungit fram och tillbaka några gånger =)
 
"Har du några leksaker till mig" frågade Isabelle....Hm..dåligt med leksaker i detta hem =( D jag hittade var pennor och papper...och det gick hem =)
 
Isabelle gillar att leka med Diesel och Diesel älskar när hon busar med henne...eller?!
 
Nästan fångat spiralen...
 
 
Fångad!
 
 
 
 
 
Broooochaaaan!
 
Jag och min Daddy (Som Isa skulle säga)
 
Den spuuuperfina tulpanbuketten vi fick av besökarna!
 
 
 
fika med kakor...
 
...och hemagjord daimglass
 
 
 
Mamma hade shoppat till mig på ica Maxi, julinspirerat pysselpapper och stansstämplar. Kommer definitivt komma till stor användning om några månader när årets julkort ska tillverkas =)
 
På em var det dags för besöket att fara hemmåt igen! Och vi for iväg till svärmor om jag inte minns helt fel!!
 
Nej nu ska jag kolla lite på melodifestivalen.
Vi ses!
 
 

RSS 2.0