Påskpresenter!

Ingen påsk utan lite påskpresenter!!


Jag fick te som jag gåt och luktat på ett tag!! Smakar gräddkola....jag kan varmt rekomendera den!
Sten med text "jag älskar dig"
Och denna hittade jag under kudden när jag gick och la mig!


Självklart är det obligatoriskt med påskägg på påsken. Jag och Markus fick ett av mina föräldrar och Markus fick ett av mig....så det gick ingen godisnöd på honom =)


Vi fick även den underbara blomtunnan av mina föräldrar som jag gått och dräglat över i några år nu, men inte tyckt att jag har haft någon stans att ställa den. Men den passar perfekt på vår ordninggjorda balkong.


Och självklart fick mina sötisar också påskpresenter av faster/moster!


Glad Påsk!

Glad Påsk!!
(lite sent, men bättre sent än aldrig)




En vecka sedan...

Förra veckan var det tjejmiddag som gällde i Köping! Tänkte bjuda på några fina härliga bilder från kvällen:


Vi hittade chips med både dill och sourcream..kanon, då slapp vi köpa två =)


Jag visar upp mina gitarrtalanger....tycker själv att jag ser himla proffsig ut (MEn hur det lät är ju en annan femma)


Vem har längst tunga?!


Ett försök att få med alla tre på en och samma bild!!


Tulpanresa till Holland nästa!!

I måndags var jag på en arbetsintervju angående ett sjukgymnastjobb i 5 veckor nu i sommar. I går fick jag klartecken på att jag fick jobbet och att det dessutom bir sex veckor!! Äntligen säger jag bara, hade nästan gett upp hoppet!!
Självklart firades detta och jag fick fina lila tulpaner (av mig själv) Jag förstod att om jag ville ha blommor för jag fått mitt allra första jobb som sjukgymnast, så fick jag fixa det själv ;) Men vad gör de då...jag har ju gått ganska många gånger och tränat och kollat på alla blommor som finns på torget (jag och alla gamla tanter) Så det var ju bara roligt att äntligen få en anledning att köpa en bukett. Dock hade jag velat köpa tulpaner som är lite "bubbliga" längst ut på bladen, mendet fanns inte =( (helt onödig information men ändå haha) Undrar om min blommani (som växt fram de senaste veckorna) är tantvarning....Hm...HUr som helst kan man återigen konstatera: Jag kommer bli en himla bra pensionär =)


En unge i minuten!

På Magazins hemsida (den lokala gratistidningen i Köping) fanns denna lilla kille med bland födelseanonserna. Föräldrarna till lilla Nils var Maria & Marcus =) Jag vet, markus och maria är inte jätteovanliga namn...men lite roligt var det ändå kan jag tycka...


Finaste unge!
Den 24/3 2011 föddes vår Nils.
Han var 52 cm och vägde 3640 g.
Maria och Marcus

Haha...tänk att vi stavade fel på markus namn också när vi skickade in annonsen ; )



Fredagen är här!

Fredagen är här gott folk!!!

I helgen är det tjejmiddag som gäller...ska bli så himla skoj att träffa tjejerna. Det är synd att det blir så sällan bara, men när vi väl ses så vet man att man får en rolig kväll =)
Men först ska vi ha fredag med träning och tvätt och kanske fredagsmys också, vem vet!!


Ett år går fort...två år går mindre frot!

I går fyllde Isabelle ett år!! Tänk att det har gått ett helt år sen du kom hit till oss och förgyllde vår tillvaro =) Det går så himla fort....Men det är så konstigt att tiden går så olika fort! Detta år har gått så himla fort, Isabelle är redan ett helt år och det är ett helt år sen Island släppte ut ett askmoln så hela flygtrafiken blev inställd...Känns inte alls son ett helt år sen. Men året före måste ha varit himla segt och långt, för jag och Markus har känt varandra i två år..och har inte äns varit ett par (par...säger man så..haha kändes lite lamt) i två år ännu, och ändå käns det som att vi har varit tillsammans i 10 år....jag minns knappt tiden i Uppsala innan jag träffade markus...och så har det bara gått två år!!! Hur kommer det sig igentligen?! Var det 2009 som var ett otroligt segt och långt år eller vad är det frågan om??? Konstigt tycker iallfall jag...= )

Full fart mot lådan.Här är den pappa!
Grattis Isabelle!!




Bort med manligheten nästa...

Idag ska vår lilla (eller han är inte så liten längre) bli av med sin manlighet =) Stackars liten han ligger här och anar inte vad som väntar honom om bara några timmar!!






Bus hela dagen lång


Vilopaus i spjälsängen!


Gränbyhäng!

Gränbyhäng i Lördags!!


Myspys med tummen i munnen!


Cooling!!!


Gränbyhäng!

Gränbyhäng i Lördags!!


Myspys med tummen i munnen!


Cooling!!!


RSS 2.0