...

Jaha, då var ljusstakarna och stjärnan upplockad!
Vi får väl se om det lyckas bli en gran någon gång i år också =) Alla förutsättningar finns, så nu måste bara granen inhandlas...men den får inte komma in ännu på några veckor!


Pyren!

Känner att jag bara måste visa några bilder på mina små pyren!!


En glad Hanna =)

Japp, det var för långt till sängen!
Sömntuta!

Om du äter upp handduken så tar jag ditt hår, OK?!
Puss puss!!

Läragåstolen blev snabbt en favorit.
Stora tjejen!!

Ja sa ju det...Hon kör för snabbt, ta mig härifrån!
Kusinvitaminer likadana klädda!

Ett helt
Gammelmormor funkar fint som barnvakt!


äntligen lite sovmorgon inom räckhåll!

Man kan inte göra annat än att älska Peter Johansson!


Inga tummar upp!

God kväll!
Idag har jag två saker att dissa!! Det första är skitbutiken RUSTA! Många tummar ner för den butiken. På grund av denna butik kommer inte mina jolklappar kunna bli färdiga. Inte mina sockor och inte heller mina tröjor. Skitbutiken tar ju aldrig in mer garner, fast jag frågade förut om dom skulle det, och JADÅ DET SKA VI sa skitpersonalen för väldigt länge sen. Men det är sopptomt med den färgen jag ska ha. Det blir till och klippa sönder sönder mina fina raggsockor så jag kan sätta in en fär som räcker för båda strumporna. Så åk inte dit och stödj denna butik, det är den inte värd!!!!!!!!!!!




Min andra diss är personalen på ica kvantum!!
När jag stod i kön och skulle betala här om dagen så stod tydligen inte priset på löken jag skulle köpa. Jag vet att dom kostade 9 eller 10 kr, för jag reagerade på att de kostade under tio och la dom i glatt i korgen. Men väl i kassan börjar hon ringa någon annan personal och fråga va dom kosta, och det tog en jäklans tid. Till slut får hon ett svar och då slår hon in löken på 14.95!!!!! Vilken jäkla kärring alltså......Hon hade kunnat fråga sin kund, jag vet att den inte kostade så mycket, för då hade jag aldrig köpt dom. Jag skiter i om jag fick betala några kronor extra...det är hennes sätt! Kunden har tydligen inte alltid rätt...men hon frågade inte äns mig ju! Och till råga på allt så hade jag ett lågt blodsocker och var smått irriterad innan. Nästa gång handlar iallfall inte jag på ICA!!!!!!!

 


GGGRRR!!!!!!!!!!

Jag blir så himla arg när det inte går att sova på en helgmorgon!!!!!!!!! Jag fattar inte vad som är fel..den är en enkel ekvation: Vara upp längre på kvällen = sova längre på morgonen! Hur lätt som helst, men min hjärna verkar inte ha förstått den ekvationen riktigt. Varför är man trött 6.20 en vardag, men vaknar jag samma tid en helg, ja då är jag hur pigg som helst! Skithelger säger jag bara!


Kalas!

Idag har vi haft kalas för Markus! Alla mina syskon kom för att kalasa. Det är alltid lika roligt att träffa dem =) Inte så mycket våtservettsprat i dag faktist =) Vi fikade och jag hade gjort en "Tommy", fixat en musiktävling. Alltid lite intensivt när dom är på besök, mendet är roligt också. Isabelles nya trick är att ta sig fram gemon att krypa runt på golvet. Hannas nya trick är att hon kan sitta och bara titta utan att ha ont i magen och vara arg i längre perioder!












clownmyt?

Spenderar mina dagar på barnsjukhuset och har insett idag att mina dåliga små nerver skulle nog inte klara av att arbeta med barn som har ont och mår dåligt!
Igår var det brandmänn på besök hos barnen och idag har jag sett sjukhusclowner i verkligheten. Jag trodde dom bara fanns på film. Men nej då, dom var helt på riktigt!! Roligt att det händer lite på dagarna som livar upp för dom små stackarna!!


RSS 2.0