Valborg

God morgon!!
Valborgsmässoafton i dag då, eller sista april sov man också säger!!
Har en trevlig sovmorgon i dag och när denna dagen är slut återstår endast 3 arbetsdagar!!! Ja, jag tjatar lite men det är bara för att jag och Äggie längtar sååååå :-)
Den här veckar har faktiskt, peppar peppar, bäckenet varit väldigt snällt mot mig. Jag haristället varit lite trött i ryggen, men är det så konstigt då i vecka 31?! Håller tummarna för att bäckenet inte gör sig påmind allt för mycket något mer :-) det som är lite lustigt är att framsidan strular aldrig, jag känner aldrig av magen, att den är tung eller är i vägen. Det är i te den som begränsar mig. Jag kan, gå, springa efter barn, cykla, sova, stå utan att jag ens känner att jag har blivit tjock. Dom gångerna jag påminns om magen är när Äggie sparkar/bökar runt eller när någon frågar något om magen. Här om dagen var det en mattant som frågade om det var länge kvar? Nej det tror jag inte svarade jag då och tänkte vilken konstig fråga, barnen brukar ju få sitta och äta hur länge dom vill. Men sen såg jag hur hon tittade på magen och då kom jag ju på att det var ju så klart det hon menade. Så jag ändrade på mitt svar att Ja, det är ganska länge kvar :-)
Men jag klagar absolut inte, Äggie växer och mår bra så då är jag bara glad att den inte märks!!
Men det positiva me att inte ha kunnat tränat på hela tiden pga bäckenet är att jag är så otrooooligt peppad att komma igång efter att pyret kommit ut. Jag är verkligenladdad till 150% att kunna promenera och röra på mig igen. Jag längtar verkligen :-)

I går fyllde min kära syster år!!! Stort grattis i efterskott till henne!!!!
 
Ikväll blir det grillning, majbrasa och fyrverkerier för hela slanten!!!
Vi är 2 gravida och två som ammar (eller kanske vara en, jag är osäker) så fyllefesten får karlarna stå för, damerna får stå för snacket haha!!
Ha en trevlig Valborg allihopa!
Bye bye



Solig lördag!!

Godmorgon!!
Med endast 6 arbetsdagar kvar att jobba sitter jag nu här denna fantastiskt fina lördag och funderar på om jag ska gå och fixa lite frukost till mig! Karln är ute och cyklar, bokstavligt talat :-) och i kväll var det tydligen tennis som gällde. Men där i mellan ska han och jag fara till Barkarby en sväng ät det tänkt :-)
I torsdags kom den dagen jag fruktat för länge....jag fick vika ner mig, låta smärtan bestämma och jag pillade i mig två alvedon :-( jag som har klarat mig så länge utan piller, härdat ut den ena smärtmotgången efter den andra. Men i torsdags gick det inte längre. En slitit dag på jobbet helt enkelt och det fick kroppen känna av på kvällen. Varken kropp eller knopp orkade inte ens ta sig iväg på gravid-vattengympan :-(  Men så kan det gå, gårdagen var som tur var bättre :-) skam den som ger sig!!!

Nu har alla i vår närhet, som väntade barn fått sina barn (nästan alla iallafall. Slutet av aug/början av sept kommer det j en liten knodd också). Två kompisar, en kusin och syrran. Två flickor och två pojkar har anlänt!! En wilmer, Gustav, Moa och en liten Alma :-) Tidigare var vi alla lika, tjocka och väntade bäbis i magen. Nu känner jag mig lite utanför måste jag säga. Bara vi som har bebis inuti magen kvar :-( men men, tids nog ska väl Äggie komma också! Vi får gosa med andras bebisar ett tag då.

I går var det dags för vår-blomsterdekorations-kursen på Två änglar!!! Lite pilligt och svårt med fantasin var det. Men det gav sig efter ett tag och tillslut blev jag ändå nöjd med resultatet!! Trevligt sällskap hade jag också, så det gick ingen nöd på mig :-) spännande att se vad nästa kurs har att erbjuda!!!

I morgon kör vi på en god brunch och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!! Ha en fantastisk helg i solen!!!

Min lilla skapelse!

Baksidan

Hittade även denna fina tavelram i den lilla blomsterbutiken <3
Nu har ju inte bebben kommit ännu, men om det blir så som texten hävdar så åker tavlan upp på väggen ovanför vaggan :-)

Tycker detta är en sån fin bild på Hanna och Gurra <3

Bye bye


Tisdag

Nu ni, nu är det "bara" 9 arbetsdagar kvar innan jag får vila kroppen för vad som komma skall!! 9 dagar låter inte alls mycket men det känns fruktansvärt länge måste jag säga. Men jag tar mig framåt, timme för timme!
På skärtorsdagen blev jag moster igen och första lilla pojken tittade ut!! Så mysigt att få gå på pojkavdelningen och köpa bebiskläder för en gångs skull :-) igår var vi och hälsade på den lille sötnosen!! 

Annars har vi mest åkt omkring på påsken känns det som, men det är ju inte långt kvar tills det är helg igen. En helg utan några planer (ännu) väntar runt hörnet :-) 
Långfredagen spenderade vi hos svärfar med the Emeths och på lördagen for vi till Köping.

Ikväll var vi iväg till Fjällnora för lite kvällspicknick i solen vid skogen och vattnet!! Hur mysigt som helst. Sitta där och bara mysa och prata om en massa tillsammans 😊

Nu blir det nog ett varmt bad för att lindra den ömma kroppen som tydligen är min ;-)

Stickade i den underbara solen!

Hanna öppnar sin storasyster-present

Lek

Myser med Gurra


Härlig kväll i Fjällnora

Iskallt i vattnet, brrrrr

Bye







Tredje period!!

Då var första och andra period spelad! Vi har käkat både korv och läsk i periodpausen, så nu är vi laddade och redo för tredje och sista perioden! Heja heja Äggie, kör hårt!!! 
Vecka 29, nu kör vi!!



Intensiv helg!!

En intensiv helg måste jag säga att det varit! Lördagen började tidigt då jag, mor och far for till Storvreta för lite klädbytardag. Och givetvis stod vi bland dom första i kön innan det öppnade, man vill ju inte missa dom bästa klippen haha ;-) en hel del folk var det och en massa kläder fanns det och billigt var det. 10-20kr per plagg!! Lite fynd gjorde vi allt också måste jag säga. Sen for vi tillbaka till stan och shoppade storasysterpresent till Banni!! Om lilla Totti bara tittar ut så blir Banni storasyster :-) 
Passade även på att införskaffa påslakarn till vaggan när vi ändå var till barnens land ( tusen tack för dem) 
Avslutade med lite shopping på gränby! Där jag impulsköpte en fining till vattenkanna!! Hoppas att dn kan hjälpa mig att hålla blommorna på altan vid liv i sommar :-) när päronen begav sig hemåt släpptes jag av vid ishallen då jag tänkte kolla på Markus sista hockeymatch för denna cup! Dock blev det förlust med 1-3 men man kan inte vinna jämt!!! 
Nu ska jag sova. Ny vecka i morgon, påsklov, 14 arbetsdagar kvar och 12 veckor till Äggie anländer :-) 

Gårdagens största loppisfynd!! 30kr, rena kapet om du frågar mig!!

Shoppade en liten mössa också och lite andra kläder :-)

Påslakarn 1

Påslakarn nr 2. Älskar den gröna sommriga färgen!!

Kärlek vid första ögonkastet!!!

Bara 30% kvar nu :-)

Sov gott!!

Heeeelg

Då var den efterlängtade helgen äntligen här. Veckorna går så fort så jag hinner inte alltid med. Bara 14 dagar kvar att arbeta nu, som jag längtar :-) nu gör jag ett nytt försök att skriva ett inlägg och hoppas att det inte försvinner!!! 

I helgen som var bar det iväg till tjockholm för att fira finaste fyraåringen!! Uj, att hon redan blivit fyra år lillskruttan :-) det firades med ballonger, tårta och paket. 
Vi fick även ett tidigt "påskägg" från päronen. Då det är lite ovisst hur det blir i påsk, brorsan kommer inte och syrran kanske föder bebis, så fick vi lite påskgodis redan nu:-) och en fin blomplantering, som för övrigt fortfarande lever en heeeel vecka efter :-)

I kväll har M påbörjat helgens hockeycup så då åkte jag hem till en annan hockeyfru och fikade och pratar en massa :-)

I morgon fortsätter hockeycupen och jag får besök av päronen då vi styr kosan mot Storvreta och barnloppisen :-) får väl se om vi gör några fynd. Troligtvis fortsätter shoppingrundan till Gränby eller möjligtvis ner på stan för eventuellt mer fynd!! 

På söndag får vi vila, då tar vi en vilodag!!! En välbehövlig en!!!
I veckan var det föresten en liten tjej i matsalen som tog mjölk samtidigt som mig, som jag aldrig pratat med eller ens lagt märke till förut. Så kollade hon på mig och frågade om jag skulle få en bebis?? Så det måste ju betyda att jag inte bara ser fet och plufsig ut utan även lite gravid. Om till och med en liten etta ser det :-) så det tar jag som en stor komplimang!!!

Nåväl, nu blir det nog sängen. Blir en tidig morgon i morgon.

Gungar med stortjejerna....

...och då vi,le givetvis även Mini vara med :-)

Många gravida på kalaset :-)
Vecka 39 vs vecka 28!!!

Påskblomma

"Påskägg"

Till och med Äggie fick en liten del av "påskäggets" innehåll:-)

Kvällens gotterier :-P

Tisdag!!

Men åååå så tröttsamt. Jag had skrivit ett långt inlägg och nu är det helt borta :-( jaja får väl skriva om det en annan dag, nu har jag ingen ork eller motivation till det!

Måste bara säga att nu är det bara 17 arbetsdagar kvar innan jag får några veckors ledighet :-)

Bye bye

RSS 2.0