Valborg!

Hej!! Ja vad ska man säga, det var ju ett tag sen jag uppdaterade här :-) men som man säger, bättre sent än aldrig! Så vad har hänt den senaste tiden...här om helgejakten jag till Stockholm och hade en heldag tillsammans med mamma! Vi shoppade, lunchade och sen gick vi på Jesus christ super star på Göta lejon! Jag har velat sett den superlänge och är väldigt glad över att äntligen fått se den. måste dock säga att jag blev en aning besviken. Den var helt okej, men kändes på nå vis lite amatörmässig. jag vet inte riktigt. Tyckte skådisarna verkade trötta och oengagerade. Dessutom har jag aldrig någonsin betalat så mycket för en teaterbiljett (i sverige i alla fall) som för denna. Och då förväntar man sig något storartat, lite kort och hastiga slut var det också! Nu låter det väldigt negativt, men jag tyckte att den var helt okej och jag är som sagt glad att vi var och såg den!
lyxade till det med lite fredagsfika på jobbet också här om veckan, trevligt trevligt. Det blev lite kärleksgrottor till mina kära kollegor :-)
i torsdags var jag till kiropraktorn med min rygg och fick mig lite av en tankeställare. Musklerna bak på ryggen är tydligen sjukt starka och överbelastade för att dom jobbar i princip 24/7. Vilket gör att framsidan inte jobbar alls och allt detta pga dålig hållning som 98% av befolkningen har dessvärre! Så mitt förslag var att göra "plankan" som en superbra övning. Men som han , om man gör plankan stärker man ju både fram och baksida och man ökar ytterligare på min redan starka rygg. Dessutom funkade tydligen bara stabiliteten av plankan just i den positionen....och jag befinner mig inte allt för ofta i plankanposition till vardags! Så nu är det slut plankat. Dessutom var spinning, cirkelfys(beroende på övningar så klart), och innebandy döden för en smärtande rygg! Så nu vet jag inte vad jag ska träna. Hans råd var:spring dig frisk, men spring rätt, med rätt hållning! Promenader och löpning! Fy fasen vad enformigt och trist kan jag tycka! Så nu är jag så kluven och vet varken ut eller in vad jag ska göra!! 
jag har på äldre dar upptäckt sporten innebandy. Har alltid tyckt att det varit skittrist, men efter myyyyycket tjat tog jag mig till slut dit och det var rent ut sagt skiiiitkul!! Dock har kiropraktorn helt rätt, får skitont i ryggen efteråt. Hoppas att det går över snart!
nehej, nog babblat om mig! Nu ska ag plocka fram pysselgrejerna...har fått en beställning av en kollega som ska på bröllop och frågade om jag kunde göra bröllopaskort till dem. Och självklart kan jag det :-)

Kalas!

Idag fyller världens bästa Izzi Bizzi 3 år!! Tänk att det var hela tre år sen som jag blev faster för första gången :-) vid tio i kväll någon gång vill jag minnas att det var! Grattis Isabelle!


Julen vara ända till påska!!!

Heeeej! Har varit ledig hela långa dagen och det har varit helt uuuunderbart måste jag säga! Fått en egen mysdag med M mitt i veckan när alla andra jobbar är inte helt fel!!
Påsken har varit bra! Började med ett besök hos svärfar på skärtorsdagen! På långfredagen packade vi bilen för avfärd mot Köping. Vi dumpade av katten där och for vidare till Örebro för att hälsa på Linda och Roffe! Man kan säga att jag bjöd dit mig själv lite granna haha, men det var supertrevligt, god mat och trevligt sällskap! Jag tycker att det är så synd att ni bor så lång bort :-(
På lördag var det påskafton och det betyder påskkärringdags :-) jag skippade utklädningen i år med det fanns tre andra små kärringar som gick all in :-) vi åkte ut till mormor och påskkärringade oss vilket blev mycket uppskattat! På kvällen kom släkten på besök (delar av den i alla fall) det visade sig att min syssling hade oanade talanger och gick lös med roliga frisyrer på mitt hår :-)
I söndags hann vi till björklinge också på ett litet påskbesök!
I går hade vi en alldeles underbar dag i Romme. Strålande sol, värme och riktigt bra backar! Synd att säsongen är slut nu bara, när jag verkligen kom in i skidåkningen i går!!!
Idag har vi haft en lugn och skön dag. Förlustat mig på två par skor på gränby och det tredje paret väntas komma på posten om några dagar. Så barfota kommer jag slippa gå haha!!!
I morgon börjar allvaret igen...eller ja, jag slutar kl 12 så det blir inte så hårt :-) och det bästa är att resten av veckan ser lika underbar ut!! Så om någon vill sällskapa mig på en trevlig promenad i solen i veckan så går det utmärkt!!!
Ha en underbar kväll allihopa! Vi ses!


RSS 2.0