Trevlig helg!

Hejsan!
Sitter nu i en hall i Alunda och kollar på innebandy, jag vet inte men roligare har jag ju varit med om. Hur som helst, förra helgen tig vi en tripp till Flottsbro och åkte lite slalom...det var i princip 3 röda/svarta backar så det var helt okej. Mycket närmare än kungsberget, dock kortare backar, men billigare (bra för en snålis som mig)
I går hjälpte vi brorsan och flytta till sitt radhus, kommer nog bli superfiiint :-)
Senare på em/kvällen kom Markus systrar på besök, alltid lika trevligt. Tanken var att vi skulle käka lite våfflor. Men vi var fem personer på endast ett våffelgärn, så det blev pizza och sallad i stället :-) våfflorna får jag och Markus äta upp i kväll när vi kommer hem!
Idag har jag varit hos Terese på lite tjejlunch, kul att träffa alla och snacka lite skit!!! Efter det bar det i väg till ishallen där konståkningsklubben hade våruppvisning!
Och nu sitter jag här, i en hall i Alunda. Väntar på att innebandyn ska ta slut och vi kan åka gem och ta lite kväller. Jag har själv avslutat mitt skivstångspass...hoppade över konditionsdelen för att inte irritera förkylningen ännu mer!
Det var nog allt, vi ses!
Just det ja, kom ihåg att det är kortvecka nu gott folk :-)


Mobilbloggar!

Hej svejs!
Eftersom att jag inte är vän med denna bloggsida så blir det inte av att jag hör det. Är liksom inte lika sugen på det som när allt fungerar som det ska!
Sitter i bilen på väg till Stockholm för att åka lite slalom. Eftersom jag inte tycker om kungsberget och plus att dom har hutlösa priser till sin dåliga skidanläggning så blev det flottsbron i Stockholm. Har aldrig varit där men förhoppningsvis är backarna fint pistade och inte ALLLT för branta så man kan släppa på ordentligt :-)
Ha en bra dag allihopa !!


Att vara eller inte vara till någon hjälp....?1

Hej! Blogg.se är fortfarande helt ur funktion, kan inte väja stil på bokstäverna och jag kan inte bestämma om texten ska vara centrerad eller inte =( Och inte heller kan jag lägga in några bilder så det får bli lite tråktext från mig i stället. Jäkla skitblogg. Helgen som gick var en lugn helg. Firade Markus syster som fyllde år, med tårta och paket, på lördagen! Vi sprang runt som irrade hönor på Gränby och letade present/er, och till slut fick vi ihop lite smått och gott! På vägen till födelsedagskalaset började vi diskutera Gud och dess existens...eller jag diskuterade inte så mycket utan lyssnade mest. Men jag har funderad en hel del på det vi pratae om....Om det nu finns något där uppe, någon Hen som ser vad vi gör och finns där och hjälper till och som skapat oss, mänskligheten....så håller jag med, Hen må ha skapat mig men hen har tröttat på sin skapelse, mig! Hen har slutat brytt sig totalt, gått vidare till någon annan skapelse troligtvis! Om Hen nu finns, så vore jag mycket tacksam om Hen någon liten liten gång skulle kunna vara behjälplig med en ynka tjänst, men nej då, här får man minsann klara sig själv. Vad ska man med en gud (eller vad det kan tänkas vara) till om Hen ändå inte gör någon nytta. Den senaste tiden tycker jag att saker och ting bara går emot en, oddsen finns aldrig på min sida hur mycket jag än hoppas och ber! Nag är så less på det här nu, det skulle vara roligt om man kunde få flyta medströms någon gång. Fy fan säger jag bara!!! Nu ska jag fixa något att äta och sen gå tillbaka till jobbet för lite APT till kl åtta! VI ses!

RSS 2.0