Helg!

God morgon!! 
Helgmorgon, kan det bli bättre, tror knappast det :-)
i går tillbringade vi kvällen med ett kärt återseende med gammal vänner! Sara och Jimmy kom ända från skogarna för att träffas :-) en riktigt trevlig kväll hade vi. Bowling på O' learys, middag under samma tag och sen vidare till Interpool ( eller vart vi nu var). Inte ofta vi kommer i säng vid 2.30, men ibland händer det och det brukar tyda på en bra kväll :-)
 
Förra helgen var en Köpingshelg och även där blev det ett mycket kärt återseende med min gamle kompanjon och Kollega Linnea!!! Nyårsrevy stod på schemat då och även då blev det en ganska sen kväll!!!
 
idag blir det en slappardag här hemma. Älskar söndagar för det brukar vara vår slappardag :-) sover länge, frukost och sen gå och sova igen...Love it :-)
i morgon börjar jag nytt jobb.....eller ja, nygammalt skulle man ju kunna säga! spännande att se hur det blir, men jag tror det blir kanon faktist!
 
nu ska jag se om min älskade Gubbelubbe vill vakna och äta lite helgfrukost med mig. Ha en bra dag hörrni!!!
 
God middag som vanligt på O' learys. Har dock en gammal ovana att inte orka äta upp denna mastiga burgare :-(
och sen efterrätt på det, BANANASpLIT :-P
 
Trevligt sällskap. Kocken och Linda var ju med också kom jag på, men dom fastnade tydligen inte på bild haha
 
Men det gjorde vi, fastnade på bild alltså :-)
 
bye bye
 
 

Torsdag!!

God eftermiddag! 
Tänkte visa lite bilder från vår Göteborgstripp från luciahelgen! Jag vet, det var ett ganska så bra tag sen men bättre sent än aldrig, eller hur :-) Turkietbilderna till exempel, som jag skulle visa, dom har inte heller dykt upp....men håll ut, rätt vad det är får jag lust att göra ett inlägg från den resan också!!!
 
Lång tågresa dit men det gick förvånansvärt bra ändå :-)
 
Intåget på Liseberg
 
 
Otroligt fint var det på Liseberg!!! "snö" överallt
 
Dock lie kallt, men här och där fanns såna där små värmeeldar så det gick bra ändå :-)
 
 
Vi stod och väntade på vad vi trodde skulle vara världens största luciatåg. Men vi stod och väntade och väntade men ingenting hände. Till slut dök dess människor ut på isen. Det var bl.a. Patrick Sjöberg som anordnade världens största luciatåg. Det innebar att man skulle samla så många människor i luciakläder på ett och samma ställe, alltså Liseberg i detta fall, vilket dom klarade och satte nytt världrekord i. Och jag soM hoppades på att få se ett luciatåg ja :-( men efteråt började Lisebergs isshow som var riktigt bra, helt otroliga konståkare till underhållande nummer och musik. Gå in på youtube och se för den som missat detta!!!
 
Sen behövde vi värma oss och beslutade oss för att ta en tripp i det STORA parisehjulet!!!
 
Så här ser i princip alla träd ut på julen på Liseberg. Otroligt vacket måste jag säga :-)
 
Sen höll jag på att trilla baklänges när M föreslog att vi skulle gå och Fika!!!! Och jag var inte sen med att tacka ja till d förslaget :-)
 
på lördagen blev det shopping och en tur till musikhjälpen
 
Och sen hem och byta om till det varmaste vi hade för en em med ishockey utomhus, brrr
 
Efter lite fördröjning drog matchen äntligen igång
 
Kvällen avslutades med middag på O'learys. Älskar det stället, för man får alltid in en underbar skål med popcorn medans man väntar på maten :-p
 
Hej då Göteborg, tack för i år. Vi ses för en favorit i repris 2014. Tror bestämt att vi skapat oss en ny tradition :-)
 

RSS 2.0