Hårsalong!

 

Syrran tröttnade på sin hårfärg och ville ha lite slingor i håret. Självklart ställde jag och Jenny upp på att vara hårfrisörskor =) Vi har ju båda fått slingor på salongen så vi visste precis hur vi skulle göra ju!!! Sagt och gjort, syrran åkte och handlade färg och vi slingade på i flera timmar. Resultatet syns här nedan...skulle bli en fin röd färg...men det blev ganska lila....dock blev själva slingorna mycket stiliga...Bra jobbat till mig och Jenny!!

Men syrran var inte nöjd med färgen och åkte nästa dag och köpte ny färg. Så då stog vi där igen, jag och Jenny (denna gången kunde man nästan kalla oss proffs) Återigen blev slingorna bra...men fortfarande lite lila kanske...men det får vi fixa till en annan gång =)

Den nya färgen...botten blev lite mörkare, så de lila blev inte lika markant!

Så om någon behöver slingor i håret är det bara att höra av sig, jag hjälper så gärna till =)

Vi ses!


Juldagen!

I går hade jag en mycket trevlig julafton :-) dagen började lite svajigt, men det ordnade upp sig och em/kvällen vart väldigt bra. Tack alla som var med och delade den!!!
Men i dag är en annan dag, nämligen juldagen! Sitter i bilen på väg till Köping! Ska bli kul att komma hem och fira lite jul även med min familj. Hem och träffa syskonbarnen som jag inte sett sen oktober, fy skäms på mig att det gått så länge!
Ikväll blir det givetvis juldagsbio.
Ha en fortsatt god jul allihopa!
Bjuder på julbilder från mina tomtenissar (jag vet, nu blir det mycket tjat om småttingarna, men om några timmar har jag stillat min längtan och tjatet kommet upphöra...håll ut)


bingolotto

Inte många dagar kvar till julafton nu och det betyder att det heller inte är många dagar kvar tills jag får träffa mina syskonbarn igen, det var väldigt länge sen nu och jag saknar dom jättemycket!! Men först en arbetsdag och en helg! I helgen blir det en tripp till köping och för hoppningsvis en tripp till skidbacken i romme (för hoppningsvis är det inte så mycket folk där)
På söndag är det dan före dopparedan, vilket betyder att vi brukar ha uppesittarkväll hemma i köping med bingolotto (ända dagen på året jag är sugen på lite bingolotto haha)...men i år får det bli lite bingolotto hemma i stället antar jag...men det går ju d mä =)
 
 
Nu iväg till jobbet några timmar!
¨Ha en bra sista dag på jorden ;)

Julgodis

I måndags var det fullt hus här vill jag lova!! 11 vuxna, 3 bäbisar under 3 månader och som grädden på moset så var Diesel i allting också =) Nästan som en liten cirkus här hemma! Det var dags för julgodis-bak! Hela sju sorter hade vi knåpat ihop...det kan väl inte vara så svårt tänkte vi...men oj vilken tid det tog. Till nästa gång läser vi nog inte bara ingedienserlistan utan även hur man ska göra också, innan vi bestämmer vad vi ska göra haha! Men efter lite kaos och stoj så blev det tillslut 7 färdiga sorters julgodis: Rocky roads med ljus choklad och med vit choklad, snöbollar, mintchokladtryffel, daimtryffel, chokladfudge och cake pops!
Bjuder här på lite bilder från kvällen:
 
Lugnet före stormen
 
jag orgarniserar upp det hela lite....var sak har sin ingrediens
 
 
Rocky roads
 
Behövs stora bunkar när man bakar till så många
 
 
djupt konsentrerade
 
två av tre bebisar ligger och softar tillsammans.
 
cake pops
 
 
 
snöbollar
 
 
det färdiga resultatet (lite osmaklig bild, jag vet...men jag orkade inte lägga upp det fint haha)
 
Tack för en rolig men svettig kväll =)
 

Härliga måndag

Måndag idag!

Hade en riktigt trevlig dag i går...julshopping i Kista med T. Så nu är allt klart inför julen (tror jag)...nu är jag bara ivrig att få dela ut mina julklappar, som är det bästa med julen, att få ge bort julklappar...mycket roligare än att få =) Det var jag som körde bilen till Kista och hem igen...har aldrig kört i Stockholm förut (för det måste man säga att kista är stockholm, det var ju i alla fall 4 körfält på sina håll) men det gick riktigt bra, jag känner mig stolt över mig själv =) Sen bar det vidare till gränby för storshopping at ingridienser för dagens julgodismakeri med alla tjejer (killar och bebisarna också förståss) Så nu är det bara att piffa till sig lite och så kan julgodisbaket sätta igång =)

Bjuder på ett litet julkort så här veckan innan julafton =)

 


3:e advent

Glad 3:e advent på er där ute!!!


Födelsedagshelg!

Markus födelsedagshelg i Stockholm förra helgen! Supermysig helg med hotellvistelse, Skansenbesök och julshopping! Vi provade hela Stockholms färdmedel: båt, spårvagn, tunnelbana och buss (glömde visst att åka pendeltåg inser jag nu...och säkert lite annat färdmedel också)

Denna helgen står julpyssel, klappjakt, julmarknad och inte att förglömma, storstädning, för på måndag förvandlas lägenheten till julgodis/julmyskväll och fylls med en massa goa människor, bäbisar och djur :-)

bjuder på några bilder från helgen som var:

Kall dag!

Utsikten från hotellkajen...Syns lite dåligt men det är Djurgården och Gröna Lund som syns långt där borta =)

Vårat hotell!

Besök på Skansenakvariet

Vi i djungeln ;)

Rudolf!

En rackarns stor sköldpadda =)

Dagen avslutades med middag på Mongolisk restaurang


Lucia!

Idag är det lucia =) En av dom bättre sakerna med julen tycker jag!! Synd bara att jag inte kommer mig iväg på något luciatåg...sitter och kollar på luciatåget på tv:n,,,men måste snart stänga av och gå iväg till jobbet dessvärre...men den visas säkert i kväll igen som tur är =)  Ska kolla upp om det finns något jag kan gå och se live också kanske! Är öppen för tips haha.
I dag är första gången som jag på riktigt känner att det är trist att bo så långt bort från mina syskon och syskonbarn. Hade varit så hiiimla kul att kunna gå och kolla på mina små lucior på deras förskoleluciatåg! Men det får bli en annan gång....har jag tur så har någon filmat det hela så jag får se i efterhanf ;)
 
En liten liten skruttfia-lucia =)
 
Första gången jag såg Hanna skratta =) Två år sedan idag, haha!
 
En liiiiten tomtenissa för länge sedan....

Att åka eller inte åka....det är frågan

Snart iväg till Alunda för lite skivstång....men kroppen bara skriker att den vill stanna hemma och det kliar nå fruktansväääärt i fungrarna, de vill bara öppna garderoben och plocka ner alla pysselsaker och sätta i gång att pyssla heeela kvällen.....är man beroende då??
 
 
Vi ses!

julfika!

Hej svejs! Det var inte i går precis, men nu är jag här!
Dagarna är fullsmockade med saker att gära hela tiden...känns som att jag aldrig är hemma längre! I går var det frissan hela kvällen, i dag blir en "egen-tid-dag" med en massa pyssel....för som dom säger, när katten är borta dansar råttorna på bordet...jag får se mig själv som en råtta i kväll =) På onsdag är det julkortspyssel med tjtjerna på Papper, torsdag bär det av till FriendsArena för lite julkonsert! Och på fredag bär det av på minisemester...ska bli skönt!!!
 
Här kommer några bilder från helgen som var, med julfika som i sista sekund förvandlades till julfika/pysselkväll!
 
Julfika/julgodis
 
Fick en superfin julblomma av T&T som dom pysslat ihop själv!
Pysselafton!
 
 
Nu till min egna lilla pysselafton!

RSS 2.0