café!

I går satt jag och Anna och läste artiklar till vår c-uppsats. Rätt var det var kom det in en man, han bar på en bricka med en kaffe och bakelse. Mannen kom själv och satte sig vid ett ensamt bord. Han såg så ämlig ut och hade ingen ring på fingret. Han såg så hiiimla ensam ut, jag kunde helt plötsligt inte koncentrera mig på artiklarna längre. Jag tyckte så hiimla synd om mannen, han såg så dyster ut stackarn =( Usch vad jag fick en klump i magen! Jag ville bara gå fram och ge karln en stor kram. Mina stackars nerver klarar inte av att se sånt, jag blev helt gråtfärdig (men kunde ju inte bryta ihop på cafét) Men när jag kom hem och berättade om mannen kunde jag inte hålla mig längre.
Jag hoppas att han gick hem till sin kärleksfulla sambo när han fikat klart och att han lever världens lyckligaste liv...de hoppas jag, det är han värd!!
Mer kärlek åt folket!!!


Tisdag

Jag har så många projekt på gång nu käns det som...vet inte hur jag ska hinna med allt bara...jag har ju en liten c-uppsats att ta hand om i första hand...man skulle ha lite semester på de här så skulle det lösas sig!

 



slutet.....

Hej!
I tisdags hade jag min allra sista föreläsning på sjukgymnastprogrammet!! Helt sjukt, det käns så konstigt att det snart är slut....jag kan inte fatta det riktigt! Jag blir lite rädd när jag tänker på det....undrar just hur mitt liv ser ut om ett år...vart bor jag? jobbar jag?

Ja ja..men nu är det fokus på c-uppsats och praktik som gäller! Slutspurten :s


Ost & vinkväll!

I helgas var det dags för en ost & vinkväll hoss Carro! Riktigt skoj var det, med introtävling och musiklekar =) Nu är jag riktigt sugen på att göra en musiktävling jag mä! Kvällen avslutades med lite shake på Saluhallen!


fint va?!



Sofia hade med sig "dyrt" vin, så hon hade ingen skruvkork, fint ska de va =)


Introtävling på gång


Å ena sidan....


.....Å andra sidan!


Kö!


Stolt!!!

Sjukt stolt att lilla jag har åstakommit detta! Med viss hjälp, men det är ändå jag som till största delen hållt i stickpinnarna!! Och det är framför allt jag som hållit i dom jäkla strumpstickorna...dom ligger inte högt på min gilla lista nu kan jag ju bara säga =)


Andra mössan klar, på på nästa projekt bara!! Måste snart läggas in på behandlingshem om det fortsätter så här....


fattig student!

Goder afton goder afton både herre och fru!

Här om dagen var jag och köpte en jacka. Har alltid velat ha en didrikssonjack, men snål som jag är har jag inte prioriterat en jacka för flera tusen. Jag fryser sällan, så vore bara dumt att lägga pengar på en jacka som får mig att svettas!? Men som sagt, här om dagen slog snåla jag till! Det sved som fasiken och jag velade länge om jag skulle lämna tillbaka den. Meen dagen efter var jag in i alla sportaffärer i Uppsala och insåg att ALLA sålde exakt min jacka för 400 kr mer än vad jag gav! Så efter det känndes allt mycket bättre....jag hade helt plötsligt känat 400 kr =)

Dyrgripen.....fast min är blå!!

Didriksons - Frost USX Parka


orkar inte vänta längre!

Jag vill ha mina beställda klänningar NUUU!! orkar inte vänte längre.....

Chiffonklänning

Satinklänning


Dop!

Här kommer lite bilder från helgens dop!

Nästa »

Intåget i kyrkan



Nästa »
Isabelle var så snäll hela dopet...hon sa inte ett knyst!

Nästa »
Lyssnar på tal av presten

Nästa »
Här blir hon Isabelle Emilia Sofia

Nästa »
Fotografering utanför vid vattnet

Nästa »
Presentbordet


En gungstol från fastrar och sambos. Väldigt uppskattad present....


....av Isabelle =)
Jag som faddes gav henne även ett halssmycke med hennes namn ingraverat!



Lillkusinen sov sig igenom hele dopet


JAg tyckte att eftersom det är så sellan vi är så snygga kunde vi väl också ta en bild av oss (måste ju bli en snygg bild när vi är så uppklädda och allt) Men den ena halvan tyckte något helt annat så bilderna blev inte som jag hade tänkt mig =( MEn men...vi kanske är snygga vid något mer tillfällle!

Norrtälje

God morgon!
Idag är tredje dagen på min tvåveckorssemester. Så idag måste jag börja skriva på min rapport som ska vara 5-6 sidor...jag tycker att det är lite väl mycket =( Men man har inte sp mycket val tyvärr!
Igår fick vi en ny dörr inmonterad, så nu slipper vi frysa i vinter, inge mer drag från ytterdörren! Så igår hade jag ingen lust att vara hemma med massa dörrgubbar som plockar bort den gammla s´å det blir iskallt i någtra timmar. Så jag satte mig på bussen och åkte dom långa 1,5 timmarna till Norrtälje,,helt sjukt att det tar 1,5 timmar med buss, lite drygt faktist..men men!
Idag ska jag ialla fall vara hemma och plugga lite!

några bilder från igår:

Hanna provar sin nya jordgubbsvante jag stickat till henne

 


vantmodell i mormors gammla babysitter...


Lite Hannamys han jag allt med igår


Hannas gladtid började ta slut här =)


se upp vart du går!!!!!!!!!!!

Nej  nu har jag varit tyst tillräckligt länge, nu måste jag få klaga lite. I flera månader nu (ja flera år kanske till och med, men ffa i Uppsala) har jag irriterat mig varje dag (!!) på mrgonen och på eftermiddagen. Alla dessa människor som är ute och går och bestämmer sig för att gå lite mer åt sidan men inte tänker kolla om det kommer någon bakom dem som kan köra på dem!!!!!!!!!!!!! När man kommer cyklandes i full fart när en gångare framför helt plöttsligt kommer på "ja, ja byter sida nu, det var en bra idé".
Förra veckan cyklade jag nästan in i en idiot som flyttade sig åt sidan för en cykel från mötande hållet, och precis när den cykel cyklat förbi går gon tillbaka mitt i vägen igen....och vem kommer där bakom om inte jag!!!!!!! Jag känner henne stryka mot mig, så det vr nära att hon blev påkörd av mig (rätt åt henne i så fall, dom ska lära

nej nu har jag klagat färdigt för idag! Nu ska jag ladda för morgondagens dop!

bye bye


RSS 2.0