Köping!

Goddagens!
Är i Köping och har det bra...är faster så det står härliga till =) Det är himla skoj, Isabelle är så snäll och nöjd för det mesta! Igår var det födelsedagskalas och i dag var det marknad...leker livet eller vad =)







Nej nu ska jag socialisera mig!


Hannna

God kväll!
Idag tog vi bilen och for iväg till Thuns, för här skulle shoppas rosa babykläder =) Det fanns ingen plats för syrran att föda på Danderyd, som det var tänkt, så hon hamnade i den fina staden Uppsala =) Kul för mig som genast skull eåka dit. Men det var tydligen besöksförbud pga överbeläggning och smittorisk och hitan och ditan! Men mig blir dom inte av med ändå...jag och markus tog med oss våra nyinköpta bäbykläder och pep iväg till Ackis! Vi sågs i korridoren utanför avdelningen. Å gud vilken liten plutta, en liten Hanna i sin lilla pyjamas! En dryg vecka för tidig med sina 3140 g!
Nej nu väntar dushen efter mitt allra första tennisspel!! Det var kul så jag hoppas det blir fler gånger :o)




Liten tjej

Jag har nu blivit faster & moster.....och barnvakt såklart =)


uttråkat =(

Jag har så himla tråkigt...är helt rastlös!! Jag vet inte vad jag ska hitta på =( Vad gör man hela dagarna?? Vad gör man på semestern när inte vädret är på topp?! Slappar, och tar det lugnt....D har jag ju gjort ganska länge nu....jag vill att det ska hända något...


LOV IS in the air!

går var mina föräldrar här på besök! Dom är här alldeles för sällan tycker jag, det är kul när dom kommer och hälsar på! I går kom dom för att hämta hem Lovis! Så i natt har jag sovit som en prinsessa verkligen...har kunnat sticka ut benen utan att vara rädd för att Lovis ska börja leka med dom eller naffsa på dom (hon gjorde aldrig det, men man kan ju inte så noga veta) Jag sov hela natten utan avbrott av en katt som tassade omring och jamade eller jagade flugor, eller lekte men sin råtta..helt underbart helt enkelt! Mindre katter åt folket =) Hon är hur fin som helst och vill så gärna vara med...men det hade varit mysigare med en katt som man vågade klappa och gosa med utan att riskera morrningar eller fräsningar...haha.....-jag tror vi har lika dåligt psyke katten och jag!! Nu har vi fastställt att någon katt blir det iallfall inte i detta hushåll! Hårar nå fruktansvärt gör dom också....det gör jag med,,,men jag ligger inte på diskbänken eller köksön och hårar ner i allfall, och av mig flyger inte hårbollarna, utan dom lägger sig fint på golvet och låter sig damsugas upp när vi rastar Popsy =)


Hon är en fin hylldekoration =)


Moster!

Idag är det två veckor kvar tills jag blir moster...om lilla "Åke" kommer när han ska vill säga! Då blir Isabelle 4 månader...pluttan har blivit så stor.


Dryga 3 månader.

Sagostund med mamma

Åhå!

Smälter in i björnligan.
Ny stor säng...hon smälter in i björnligan!


kattvakt!




Alldeles för många dagar kvar till torsdag då Lovis semester är slut, och min semester börjar!! Då kan man äntligen andas ut och slippa gå på helspänn (precis som katten) hela tiden...inte många dagar kvar nu =)


Minisemester

Hej!
Kom hem från minisemestern i dag!


Vi gick upp tidigt för att komma iväg! Vi stannade vid en rastplats och åt frukost. Lyxfrukost med jordgubbar och melon =)


Strålande sol vid frukoststället!


Underbar utsikt över Brahehus och Vättern.


Vi passade samtidigt på att fira min födelsedag! Jag fick bla detta halsband av min älskade markus! Jag fick även ett pandoraarmband. Senare på dagen fick jag en klocka, chamangeglas, vanliga glas och penagar till löparskor!


På fredagen var vi till Varberg och badade i havet. Jobbigt med västkusten för det finns maneter i vattnet. Och djurväl som jag inte är nojade jag mig hela tiden för manererna! Sån är jag =) På kvällen kom alla andra ner till Varberg också för vi skulle äta på en restaurang!!


I varberg var det raggarträff med massa raggarbilar som jag och Markus stannade och tittade på. Efteråt käkade vi glass i varbergs hamn.


Glass är gott =)


Väl hemma igen, och nu är vi kattvvakter!! Känner mig nu lite halvt otrygg i mitt eget hem, så jag är öppen för alla förslag på saker att göra om dagarna, så jag slipper vara hemma med katten!!

Bye bye


Räkbåtskryssning!

I går var vi till Stockholm hela dagen för att åka räkbåtskryssning på kvällen! Från 19-23.25 höll turen på, och jag kan varmt rekomendera den. Helt underbart väder var det så det var en väldigt lyckad dag!


Glassätning vid Slussen i väntan på båten


Beviset att det var en räkbåt vi åkte med


På plats i båten och räkätandet har börjat


I mittan av turen klev vi av på en ö och kikade lite


Rätt var det var när vi satt på ön i lugn och ro fick vi helt plöttsligt kottar på oss....detta är de skyldiga!



Sen bar det av tillbaka, via stockholms skärgård!


3-6 månader!

Hej svejs!!
Nu kan äntligen lilfisen ha bodyn som jag gjorde till henne för väldigt länge sen. Hon har redan hunnit bli 3-6 månader, helt otroligt =)



3 månader i morgon!


RSS 2.0