Helg!!

Har haft två härliga helger på raken nu! Förra helgen var helgen med stort H!!! Jag och min älskade shoppade loss på ullareds babyavdelningar :-) jag har längtat efter den dagen i såååå många år nu! Det var inte till brorsans barn vi handlade och det var inte till syrrans barn bi handlade. Vi handlade till OSS!!! Bara oss, till våran bebis :-) en obeskrivlig känsla!!!!! Mycket fynd gjorde vi också så det var en mycket lyckad helg med shopping och hotellnäter!!!
I går hade vi överrasknings-baby-fika för syrran som snart ska föda! En mysig eftermiddag i Norrtälje blev det! Kvällen avslutades med ett besök på Aspentos tillsammans med J&J!!! Supertrevlig avslutning på lördagen! Jag kan för övrigt varmt rekommendera Aspentos, grekisk restaurang i Sala backe!! Servicen var väl inge vidare men maten var riktigt god :-)

Idag har jag känt mig riktigt produktiv! Jag har sytt upp garniner hela morgonen. Till och med sovrums-gardinerna som jag tänkt sy upp i två års tid nu! Äntligen blev det av, det blev så fint och det känns riktigt skönt att gå det gjort!! Helgen avslutades med ett besök ute i Björklinge!! 
I morgon är det barnmorskebesök som står på schemat och på torsdag drar vattengympan igång. Ska bli skönt att få röra lite på sig igen!!! 
I morgon börjar en ny arbetsvecka!! Men nu är det bara 5,5 veckor kvar tills jag får lite ledighet. Fick nämligen graviditetspenningsandökan godkänd på heltid från maj :-) enligt chefen var det inget man brukade få beviljat från FK när man jobbade på mitt jobb. Men min ansökan verkar fallit FK i smaken och det är jag otroligt tacksam för!!!!

Babyavdelningen :-)
Nallar..,
Självklart kom tårarna när vi la upp allt vi handlat på bordet haha
Mina största fynd B-)
Mysigt babyfika för syrran <3
Altanhäng i solen!!!!
Bebismagen!!!! Jag pressar fram Äggie allt vad tygen håller :-) Tydlig framåtvikt haha!!! Men det göms av all vikt som sitter på sidorna också!!! Men det skiter jag i....jag känner ju att jag har Äggie med mig hela tiden och det är ju det som räknas :-)
Tänk att det finns en liten människa där inne med en egen liten personlighet!!! Men den där lilla människan tycker visst inte om att jag ligger på magen och bloggar känner jag :-) underbar känsla <3
Nej nu blir det sängen! Tack och god natt!!


Heeeeelg!!!

Halloj! 
Tidigare i veckan var jag kulturell tillsammans med Johanna och gjorde ett besök på Uppsala stadsteater. Först en räksmörgås och en Massa bebisprat och sen Cabaret på stora scenen!!! Wow vilka dans/musiknummer det var. Älskat sånt verkligen!!! Ville aldrig att shownumrena skulle ta slut! Kan verkligen rekommendera er att gå och se den, om ni inte redan varit där förstås! Synd bara att mitt pirr i benen som jag fått på kvällarna den senaste tiden förstörde lite av upplevelsen på andra akten. Men så kan det vara :-) kändistätt var det också, Inte varje dag man går på teater tillsammans med Martin Stenmark och Nasim Al-fakir ;-)

Jag hade bestämt mig för att jag skulle jobba heltid ialla fall fram till april. Inte en dag tidigare skulle jag vika ner mig. Men ack så fel jag hade. I torsdags fick jag vika ner mig och gå hem från jobbet. Då jag dagen innan inte kunde gå om jag inte höll mig i väggarna så insåg jag att det inte skulle funka. Så nu har jag varit hemma och vila i går och idag. Och det har blivit bättre också faktist!! Men om det är så att jag får havandeskapspenningen beviljad inser jag nu att jag kommer få niporna att bara gå hemma, blä vad trist det är att vara hemma och inte kunna göra något!!! Men bara för att man får det beviljat behöverman ju inte utnyttja det från start. Hur som helst har dessa två dagar varit sköna och nödvändiga för kropp och själ :-)

Nu är äntligen den efterlängtade helgen här. Just denna helg har jag längtat efter i sååååå himla många år, så ni anar inte!!! När jag tänker på den blir jag tårögd varje gång. Åååååå, nu är det MIN tur!!!!

Ha en bra helg på er!!!!


Någon har lärt sig öppna garderobsdörrarna GRrrrrrr!!! Nöjd kisse, mindre nöjd husse!!!

Härliga måndag!

Idag var det vinter igen när jag vaknade. Men eftersom jag inte kan ta mig till jobbet på annat än på cykel så var det bara att trampa på :-) men det gick riktigt bra faktiskt, behövde inte gå med cykeln någonting!! 
Idag anmälde jag mig till årets blodomlopp. Springa 5 km haha. Min plan är att ingå i ett lag och vara med och fika, löpningen lämnar jag åt dom andra :-) nu är det tredje året som jag anmäler mig till loppet och jag har gjort det med olika arbetskamrater varje år, nytt jobb varje år :-/ 

I går fick jag höra att jag inte såg gravid ut, utan mer som om jag var lite bajsnödig haha!! Det tar jag som en fin komplimang och hoppas på att det är en liten bebis :-) 

I morgon blir det Stadsteaternbesök med Johanna! Cabaret ska vi se och jag tror att det kommer bli en bra kväll!! 
Återkommer med en recention ;-)




Sköna helg!

Jag är så otrooooligt stolt över mig själv idag, jag sov ända till kl 9.00 i morse B-) 
 I går var en stor dag, vi tog mod till oss och beställde vagnen:-) iiiiiii äntligen är det gjort och det känns så humlans skönt och bra. Det kommer bli bra detta!!! Nästan så jag skakade av lycka när jag satte in kortet i kortläsaren när jag betalade och när affären var klar och vi kom ut till bilen började jag självfallet att böla haha!! Så otroligt glad var jag, det känndes så stort B-) så nu är det bara att vänta till slutet av maj/ början på ju i då den kommer hem till Uppsala!!!

På kvällen var M&M hem till J&J :-) och till deras sötaste lilla L också givetvis. L brukar alltid vara så blyg och bli arg när man råkar kolla på henne lite haha. Men igår var jag godkänd på en gång. Jag fick till och med leka med hennes fina dockskåp :-) en supertrevlig kväll med mycket prat blev det kvällen avslutade med att vi bokade en gemensam hotellhelg i Skövde längre fram när herrarna ska cykla en cykeltävling i flera timmar och damerna ska fika och shoppa babykläder hela dagen lång :-) det blir kanon det, jag är nöjd med fördelningen haha! 


Jag minns så väl när nedräkningen stod på 40% av graviditeten har passerat! Då var det "bara" 60% kvar. Då drömde jag mig bort och tänkte "tänk när det är tvärt om, när vi gjort 60% och det "bara" är 40% kvar" det känndes så otroligt långt bort i tiden. Men tänk, nu är vi där :-) och om bara några dagar är vi nere på tvåsiffrigt antal dagar kvar! Och innan vi vet ordet av är det juli och Äggie är redo för vår lilla värld!!! 

Nu blir det att sätta sig på cykeln för en liten cykeltur i det fina vädret! Och sen blir det nog en sväng till björklingen i em. 
Fortsatt trevlig helg på er!!

Storm

God morgon! Det är verkligen storm ute nu. Var nyss ut i rusket och hämtade in min cykel som stod ute. Jag brukar alltid ha den stå här inne, den dyrare snabbare cykeln alltså. Men det är mer för att den har inger bra lås och inget stöd så den måste ställas i ett cykelställ hela tiden. Och i går hade vi besök på kvällen så jag tänkte att det skulle se trevligare ut utan cykel här inne:-)
När jag vaknade slog det mig att den stod ju bara upp med bakhjulet inkilat i cykelstället och ute var det storm, var lite rädd att den stod och slängdes hit och dit och hjulet blev bara vindare och vindare i blåsten. Nå väl, när jag gick ut för att hämta in den cyklade två stackars tidningsbud förbi. Dom härjade och skrämde nästan livet ur mig när dom kom. Och jag tyckte så himla synd om dom....vara ute och cykla så tidigt på morgonen i detta busväder, huga!!!! Men cykeln stod stadigt så den var inte alls vind men nu står den inne i säkerhet i värmen hur som helst :-)

I går hade vi som sagt besök! Det var M:s syskon och far som var här. Vi skaffade hem oss en liten pizzabuffe och snackade en massa skit hela kvällen lång!!! En himla trevlig kväll måste jag säga :-)
I kväll bär det av till goda vänner, som vi inte träffat på lite för länge nu kan jag tycka, men i kväll är det dags :-) 

Ha en bra lördag. Och håll i er så ni inte blåser bort!!!

Liiiiite godis hade vi i går!!

Bild från tidigare i veckan. Jag fyller i alla dessa rackarns papper till försäkringskassan nedan diesel softar på favoritplatsen (efter att ha varit och rivit i alla papper först naturligt vis!). Det är hopplöst med alla dessa papper. Man fyller i och skickar in ett papper och några dagar senare får man två till tillbaka att fylla i!!! Tar liksom aldrig slut :-)

Nej nu ska jag fortsätta sova, klockan är ju bara sju!!!

Måndag måndag måndag

Då var helgen över igen! Lördagen spenderades i Gävle där vi var och kollade på hockey. Brynäs mot Luleå, en match som Brynäs vann lätt! Efteråt skulle vi in till stan och äta på deras kända restaurang church street saloon. Men det var över en timmes kötid så vi gick till O'learys i stället. Det var supergott därmed :-)

Innan jag blev gravid trodde jag att jag skulle halvt shoppa ihjäl mig när jag fick veta att jag var gravid. Men det har faktist inte varit så. Ett par byxor är allt vi köpt. Fram tills jag hittade Ebay. Oj, det är min nya kärlek. Så otroligt billiga och fina bäbiskläder har jag hittat. Men jag har faktist bara beställt ett par byxor till där, i går klickade jag hem dem :-) så för hoppningsvis kommer dom i brevlådan i veckan, kanske redan om bara någon dag <3


Jag blev verkligen kär i dessa underbara byxor, det var kärlek vid första ögonkastet!!! Passar både dam och herr också ;-)


Nu har jag äntligen hittat min ögonsten, min drömvagn (liggkorgen alltså) det trist är ju bara att jag fastnat för en Limited edition från 2013 som endast sålts i Norge!!! Ja lycka till att få tag i den då haha :-) men vem vet, rätt vad det är så springer jag på en på en av alla norska "blocket" sidor jag hänger på :-)

Något åt det här hållet skulle vår Äggie se ut :-) ska leta på en bild på mig som liten skrutt och se hur man själv såg ut haha :-)

Nej, nog med bäbisprat. Nästa inlägg ska vara helt barn/gravidfritt, jag lovar!!!


Torsdag!

Idag är det exakt fem år sen jag och M träffades för första gången. Min underbara sambo, livskamrat och snart pappa till vår Äggie :-) Det var på Carros födelsedagsfest vi träffades! Det betyder alltså även att hon fyller år om två dagar, stort grattis till dig och ett ännu större TACK för att du hade din födelsedagsfest den där kvällen för fem år sedan :-) jag minns i princip hela kvällen i detalj, helt otroligt! Oj vilken härlig kväll, den vände upp och ner på hela min tillvaro :-) undrar hur mitt liv hade sett ut om vi aldrig hade träffats den dagen?! Världens bästa dag helt enkelt!!!!

Sen jag blev gravid har jag över huvud taget inte känt av några hormoner som hoppar runt i kroppen. Många sägs bli lätt aggressiva och mindre tåliga, det är ju inte helt ovanligt. Men något av det har jag inte märkt. Troligtvis har alla hormoner satt sig i bäckenet i stället :-) på gott och ont! Men den senaste tiden har jag blivit så gråtig av mig, alltså mer än vanligt ;-) i går tex hade jag haft två gråtattacker innan jag åkte till jobbet, alltså två st mellan kl 7-8 :-) första attacken utlöstes av ett mess från syrran, ett helt vanligt mess, men då kom saknaden efter familjen och det liksom bara brast :-) andra attacken kom när jag läste i min gravidbok och längtan efter Äggie blev helt enkelt för stor :-) 

Nu är helgen nära hörrni!! Otroligt skönt och välbehövligt måste jag säga. Har så mycket kul att se fram emot några helger framöver nu! Ullaredsresa, bäbisarna som ska komma och födelsedagar :-)


Veckans frukost, otroligt gott måste jag säga!!

Firar femårsträffandetmed lite kladdkaka. Jag hade skaffat jordgubbar som vi skulle dippa i choklad, men M fick sån lust att baka så jordgubbarna får vänta till en annan dag!

Bye bye

Tele2

Igår var vi till storstan för att se avicii! Lång väntan, han kom inte förrän kl nio. Men tiden gick förvånansvärt fort ändå måste jag säga. Vi hade sittplats...men den det att han kom in till det att han var klar stod alla upp!? Alla stod och dansade hela showen. Eller ja, show och show, han stod längst fram, gjorde en ryck/hitlerhälsning med armen hela tiden. Efter ca 30 minuter fick jag verkligen panik på alla högstadieelever runt omkring mig! Tjejen bakom mig dansade på nå konstigt vis med knäna för jag fick flera gånger hennes knä i ryggen och när hon klappade händerna kände jag hennes klapp-vinddrag i mitt hår hela tiden!! Så jag fick panik, var tvungen att gå ut en stund. Så jag krånglade mig fram, ut till gången. Mörkt var det också så längs vägen skvimpar jag ut någons glas med dryck i som står på golvet. Som sagt var det mörkt så jag såg den inte. Men trots det får jag höra av dryckesägaren: IDIOT, JÄVLA FITTA!!! Nog för att jag mottagit obefogat skit senaste tiden så har jag aldrig någonsin fått höra något sånt grovt!! Jag vet, folk (eller idioter) kallar ju varandra sånt hit och dit hela tiden men jag blev så jäkla stött! Vem f*n är den människan och kalla mig för F-ordet?! Usch, då var jag redo att åka hem!!!! Köp en ny dricka fjant!!!!!

Hur som helst. Konserten (vi kallar det väl konsert trots allt) var inte min grej. Jag har aldrig någonsin tyckt om disco, och i går hamnade jag på världens största disco :-) ja ja så kan det gå!!! 
Jag kan verkligen inte förstå hans storhet?! Innan honom var det tre andra som gjorde samma sak som honom, remixade andras musik. Det enda som skillde var att musiken höjdes till det tredubbla när avicii kom!! Jaja, snorungarna tyckte det var bra i alla fall så det var ju kanon!! Men den som dansade mest av alla i går var nog ändå Äggie!!! Hen slog både gammal som ung i dansmängd :-)
Nästa gång ska jag gå på en riktig konsert!! Någon som underhåller mig där framme. Lite mer show liksom :-)
En kul upplevelse var det i alls fall!!!





Mycket folk var det i alla fall!!

Lördag

Hej!
Nu var den efterlängtade helgen äntligen här igen :-)
Helgen började med en riktigt trevlig after work med mina härliga jobbarkompisar. Vi hänge på O'learys hela kvällen lång!! När jag for hemåt åkte jag förbi ica och köpte lite daimglass. Obligatoriskt här hemma att vi äter daimglass när någon har namnsdag! Jag är lite titt som tätt varit på en den after works den senaste tiden, men varje gång är det med nya kollegor :-) haha jag byter arbetsplats som en byterunderkläder. Men det är ju bra att variera sig lite, se något nytt ibland ;-) men om sanningen ska fram skulle jag göra nästan vad som helst för att vara på samma arbetsplats hela livet ut (eller tills jag själv väljer att byta i alla fall)

Nu ligger jag och lyssnar på lite Avicii. Kan ju vara trevligt om jag hört låtarna i alla fall en gång innan ikväll då det blir Avicii konsert i stockhölm. Upptäcker att många låtar har jag faktist hört förut utan att veta att det varit hans musik. 

I morgon blir det till att heja på brorsan som åker Vasaloppet!! Heja heja!!! Och sen blir det födelsedagsfirande för Mörten som fyller år på måndag :-)

Bläää vilken djungel det är där ute. Skulle vara otroligt skönt om det bara fanns en att välja på!!! Men det blir hur som helst inte den på bilden.......tror vi, inte idag i alla fall.....i morgon kan vi få något annat infall :-)
Mums mums!!

Förra helgen firades mormor. Här är ett försök att få alla barn och barnbarn på bild (saknades dock 6 stycken) men inte lätt att motivera alla småttingar till det tyvärr ;-)

Ha en bra lördag!!


RSS 2.0