Kalasdax!

Då var det kalasdags igen. Grattis lilla mormor som fyller år idag!! Men kalaset var igår..så himla kul att träffa alla lite nu och då på kalas häran och däran...mycket trevlig tillställning i går!!
Bjuder på några bilder från igår:

Grattis mormor!!! (inte en bild från igår dock)


Två små solstrålar var med på kalaset...


...och två systrar också...


..självklart även en trött Markus...


Emil hade med sig en stor bil som Hanni tyckte


Emil hade också ett piano med sig som spelade musik som det gick bra att dansa och "digga" till!!


Emil har upptäckt vår fantastiska kamerafunktion!


Spännanade hur den lilla pluppen som sitter på dörren försvinner när man drar i handtaget...


Hanna promenerar runt, runt, runt med Gammelmormor!


föreläsning...

Var på en rackarns bra föreläsning om demens idag. Gun Aremyr hette hon som föreläste och var tydligen någon sorts expert på området. Man fick svar på många frågor angående personer med konstigt beteende pga demenssjukdomen...mycket lyckad och givande eftermiddag!!


19 februari...

Tillökning i familjen till följd av plattare plånbok:







18 februari

Saknar mina sötnosar

Mys


jobb jobb jobb

Vill bara förtydliga mitt förra inlägg, såg att jag låter mycket negativ i det. Jag har alltså absolut ingenting emot att bli uppvaktad eller att uppvakta med en blombukett lite häran och däran....Det är själva komersiella dagen jag inte är vidare förtjust i.Det är samma med Halloween, jul och allt vad det nu finns.
 Blommor tycker jag att men ger bort när man själv känner för det eller för att det är något speciellt...inte när någon annan har bestämt det åt mig =)
Men vem tackar inte nej till en och annan blomma vilken dag i veckan som helst!!


happy heart!

I går var det ju som ni alla vet alla hjärtans dag!!!! Vilken otroligt töntig dag igentligen. Tyckte så synd om alla ensama människor där ute...för överallt var det kärlek och hejsan svejsan.
Jag gick förbi en guldsmedsaffär och en blombutik igår, och på båda ställena var det toklång kö!! Där stod folk ialla åldrar och varianter...såna som förmodligen annars inte köper blommor till sina nära och kära. Känns lite krystat och inte riktigt som man menar det man vill säga med en blombukett om man ger den en dag då man förväntas att köpa svindyra blommor till dom man tycker om. Jag kan tycka att det käns lite falskt och konstigt....varför inte ge bort blommor en vecka innan för att få människan man ger till att känna sig lite speciell och inte som en i mängden! Det skulle iallfall jag uppskatta mer. Att ge bort något på alla hjärtans dag blir ju mer som ett tvång och inte en kärlekshandling.....Men smaken är ju som baken...men nu vet ni vad jag tycker iallafall =)
Men å andra sidan är det kanske bra med en sån här dag...så att dom som aldrig får en liten blombukett iallfall få det en gång om året!!

nu piper jag iväg till jobbet!!


söndag!!

Måste bara svara på en kommentar till mitt inlägg om dans: Åhhh avundsjuk ja blir.. bodde ja inte så långt bort så skulle jag. kunde jag lära mig dansa kille så va vi ett givet par som förr;)

Svar: Det är mycket tynd att du bor så långt bort =( Ja vet, flytta hit så återupptar vi det givna paret som förr...och ta med dig felan också...blir så sjukt sugen på att spela lite nu och då, vore så kul att göra det tillsammans...som förr =)

Men nu kommer lite bilder från revyhelgen för några helger sedan:


Förväntansfulla innan revyn...


...läste igenom programmet noga...


...buffé...


Linnéa demonstrerar i fyra bilder en förvandling från glad (ja, mindre sur i allafall) till riktigt arg/sur!!


..lite argare...


...100 grader...kokande arg...


...upplösningstillstånd...


...men vi var trots detta mycket glada!!!


En av skådespelarna och stolt tv-licensbetalare ;o)

vi ses!!

aj aj aj

Idag mår man som man förtjänar! Var och tränade Cirkelfys i går och i dag är det synd om mina små muskler!! Att gå i trappor i dag har varit en utmaning, ffa att gå nerför trappor är rena mardrömen. Och att komma ner och sitta på huk/knä är inte att tala om. Men det är en rackarns skön känsla också =)


hej

Nu var det länge sen! Men jag känner mig oftast som en klubbad säl på kvällarna så jag orkar inte sitta vid datorn! Men nu är det helg och jag är tillbaka... En vanlig lördagmorgon här...jag sittar och kollar ifatt alla tv-program på play som börjar vid 21 på veckorna och bredvid mig ligger en pojke på varje sida och sover, precis som vilken helgmorgon som helst =) Har dock ingen motivation att lägga ut några bilder...men jag jobbar på det! Nu drar jag till Gränby för lite shopping,...men det slutar väl som alltid...jag hittar inget, blir arg och så var den dagen förstörd =)
Vi ses!!


RSS 2.0