Rea...eller inte!

Köpte en klocka till Markus i julklapp, eftersom den han har aldrig fungerar. Så jag traskade in på Ur och Penn för att utföra mitt julklappsinköp. Väl där inne insåg jag att klockor (ffa herrklockor) är svinaktigt dyra!!! Men jag köpte en i allafall och slog in i ett paket.
När vi idag åkte till Gränby för att lämna tillbaka klockan ser jag att det är 50% på alla klockor.....oj tänker jag, då måste ju Markus klocka bli väldigt billig, halva priset är ju ändå ganska mycket!! MEN som alla andra SKITBUTIKER på den så kallade julrean hade dom nu höjt priset på klockan med ca 50%...alltså blev det nya priset det samma efter dom dragit bort 50%.....klockan kostade innan rean 298....och nu efter jul kostade den helt plötsligt 598....så 50% på 598 kr blir ju samma pris som ordinarie priset.....usch jag blir så jävla arg när jag upptäcker affärernas fulheter.....bojkotta ur och penn från och med nu!!! jäkla skitbutik....samma gäller Elgiganten...upptäckte exakt samma sak för några år sedan!!!


30 december

Hemkommen från Sälen och har upplevt snö i dagarna 4. Det har till och med snöat riktig snö på mig, de ni!!

I morgon är det tydligen nyårsafton...och vad vi ska hitta på då får väl morgondagen utvisa..någon kul idé någon?!




god jul!!

God jul, eller God fortsättning kanske det heter!!


...

En dag kvar att jobba innan det blir en lång ledighet. Borde vara förbjudet att behöva jobba dagarna före jul....när är det tänkt att man ska fixa med allt....mitt pyssel tex....vissa julklappar har jag till och med pulat med på rasterna på jobbet....gäller att utnyttja varje minut!!


kul att se att lillskrutten fortfarande kan ha sin ettårspresent =)


19 december

Julfest i går, julklappspyssel idag!
Sista lediga dagen innan jul, så idag ska här pysslas och fixas...om bara posten kunde förstå det också och komma med mina små beställningar någon gång....

Som sagt, jul(fest?!) igår. Riktigt kul att det var så många som kom..varmt vart det men vad gjorde väl det?? En ny tradition kanske ;o)

nej nu måste jag åter igen bege mig till gränby och julshoppa...detta eviga julshoppandet tar ju aldrig slut....Tacka vet jag påsken....man äter samma mat, träffas hela familjen, men man behöver inte stressa och pressa runt för att prestera en massa!!!
Länge leve kycklingen!!!



bye bye


Råttor i lägenheten!!

Usch och fy...så här i kalla tider verkar det som att vi fått in råttor i lägenheten....det är små råtthål lite här och var...fy sjutton, måste iväg och skaffa råttfällor så eländet försvinner...






Jag minns inte alltid vart jag lägger kläderna som jag tar av mig på kvällarna....men jag vill klart och tydligt minnas att jag absolut inte klädde strumpbyxorna bakom köksgardinen i går kväll!! Måste vara den där envisa råttan som dragit dit dom!!!


Stora råttor i år....


Julshopping...

Åkte till Kista galleria i går för att julshoppa det sista. Man allt jag hade med mig hem var en nässpray....och jag är inte ens förkyld!!! Undrar just vem den lycklige blir som får en nässpray i julklapp =)
Tänk vad kul att julen snart är här...springa runt och leta julklappar till både den ena och den andra som sällan önskar sig något, så det mesta blir ganska pressat och en ganska jobbig process....men som sagt...kul att julen snart är här.....ännu en gång =(

Idag adventsfyrverkerier och lucia i domkyrkan =)

kasnske vi ses?!


Home sweet home!

Hej!
En minst sagt händelserik vecka!!
När man varit bora i en vecka så uppskattar man att komma hem igen så himla mycket. Även om jag haft det mycket bra denna vecka också, men hemma är hemma och så är det bara =)

Men nu är det helg och vilopaus, för att vara på´t igen nästa vecka!!!

Snart är det jul....
bye bye


4 december!!!

2,5 fantastiska år med världens bästa!!




=)

Ville bara meddela han eller hon som jag har dragit i julklappslotteriet att jag nu har hittat det jag förut inte hade hittat....så slutet gott, allting gott (hoppas bara att han eller hon tycker det med, haha)

Då var det bara att ge sig in i nästa klappjakt...för det är ju fler än en som varit snäll under året =)

nu ska jag snart iväg till jobbet....12-21 står det på schemat...bye bye


RSS 2.0