Helg....snart i alla fall!!

Nu är det bara en dag kvar på sportlovet och slut på alla sovmornar dessvärre! Men men, full fart mot påsklovet :-)
I morgon efter jobbet bär det av hem till landet! Mormor fyller år och det ska firas! Troligtvis kommer alla kusiner också så det ska bli skoj. Inte så ofta vi ses nu för tiden. Då är det bra med lite födelsedagar så vi får umgås lite :-)
Besök hos goda vänner är det också tänkt att vi ska hinna med. Men helgen är ju låååång så det blir nog inget problem ;-)
Men nu ska jag krypa ner i sängen, M har åkt på hockey så jag kan med gott samvete lägga mig i tid!

Slöade runt lite på instagram och hittade bla dessa bilder. Har hamnat i quotes-träsket. Det finns så många roliga och klockrena :-)




Låter så hemskt, lite tragiskt om det stämmer :-(










Haha den sista skulle kunna vara Diesel om några månader :-)

Okej, nu hann klockan bli mycket i alla fall. Ja, ja så kan det gå! Ha en bra helg alla fina där ute !!

Söndag

God morgon, eller god förmiddag är det kanske. Inte allt för händelserik helg. Lugn och skön slapparhelg helt enkelt!! Alla hjärtans dag spenderades i Björklinge med god mat och hjärt-tårta 😋 på kvällen såg vi en film, men jag känner mig tydligen som hemma där ute för jag somnade i soffan. Jag har nog aldrig somnat i någon annans soffa tidigare, men nån gång ska ju vara den första :-)
I går var vi på loppis i Fyris park. Det var barn-loppis och väldigt mycket folk. Men lite fynd gjorde vi ändå i trängseln!! Helt sjukt så billigt det kan vara på loppis. Onödigt dumt att handla nytt när det säljs nästan nya saker på loppis :-)
Idag är det tydligen os som gäller. Herrarnas stafett skrålar från tv-rummet. Jag har bett M att väcka mej när det är siste gubben som ska åka. Vem orkar sitta där och glo när alla andra kör, helt ointressant tycker i alla fall jag!! 

De senaste dagarna/ veckorna har jag haft en förmåga att fokusera och lagt all min energi på något som gör mig både arg och ledsen! Men jag har nog börjat accepterat det hela och börjat fokuserat framåt och på allt det positiva runt omkring mig i stället!!! Raderat det gammal och in med det nya helt enkelt :-)

I morgon är det sportlov och jag jobbar kortdag för ett läkarbesök står på schemat. Men det ska nog gå bra :-)
Ha det bra alla mina fina nära och kära!! 


Fick ett fint gravidsmycke från min finaste på alla hjärtans dag ❤️

Kista

Idag for vi i väg på en spontanttipp till kista galleria efter jobbet och ÄNTLIGEN har jag shoppat i denna underbara butik!! Som jag har gått in många många gånger, drägglat och dragit en djup suck och sedan gått ut tomhänt. Men inte idag!!! I dag shoppade jag, till mig själv (eller hur man nu ser på det) det var så jag hade tårar i ögonen när jag gick ut med min påse i handen! Lyckorus delux ❤

 
I morgon är det fredag!!!!!! :-)


Lillördag!

Då var det lillördag och mer än halva veckan är gjord jippiii!!! 
I måndags var vi och kikade på vår lilla krabat. Det verkar vara en pigg och kry liten minimänniska :-) ❤️ Efteråt var vi till Gränby och fikade, firade lite att det var en människoliknande varelse i magen och inte en fisk, som den utgett sig för att vara :-) 
I dag gjorde jag mig till och skulle ringa och boka bord på en restaurant till fredag då det är Happy heart-dagen ❤️ Vi hade två ställen vi tänkte att vi ville gå till men det var smockfullt på båda ställena. Så då bestämde vi att vi "firar" denna dagen på lördag i stället!! lite mindre fullt på matställena då tänkte vi :-) och vad spelar det egentligen för roll vilken dag man går ut och firar lite med god mat och bra sällskap!! 
 
I morgon har vi vi indrottsdag med jobbet. Tanken var ju att vi skulle åka pulka, skridskor och lite sånt. Men det är ju ganska bart på marken så det får bli lite andra uteaktiviteter i stället. Och sen korvgrillning på skolgården :-) som jag har längtat efter att få grilla korv nu i vinter, så äntligen får jag göra det!!!
 
Nu kör vi full fart mot helgen!!! Inget planerat (för ovanlighetens skull) bara en loppis på fyrispark står på agendan, sen gör vi heeeelt vad vi känner för :)
 
Mysig fika!!
 
Hade min andra kortbeställning här om veckan. En kollega som skulle på dop!!
 
trevlig kväll!!
 

Söndag!

Okej, nu kommer här ett litet stycke av klagan. Så den som inte orkar läsa om sånt får antingen hoppa ner ett stycke, eller återkomma en annan gång helt enkelt!!
Nu är jag så förbaskat trött på att ha ont jämt och ständigt. Det spelar ingen roll vad man gör. Hör det ont när jag står upp, ja då sätter jag mig väl ner då. Nej då funkar det i några minuter och sen gör det också ont. Då lägger jag mig och vilar i stället. Ja, det var skönt i en stund och sen börjar det göra ont också!!! Och det är väl lustigt hur mycket man kan vara sugen på att träna/promenera/röra på fläsket helt enkelt när man inte kan det. Jag blir så förbannad på min kropp så det är inte sant. Ibland, ffa på dagarna, vill jag bara lägga mig ner och gråta av smärta! Många gånger har jag tänkt att: bu skiter jag i det här, nu går jag hem och lägger mig under täcket och kommer inte upp igen förrän om ca 4 månader! Så himla trött på min jäkla bäcken nu 😖 men för ett år sen skulle jag betala hur mycket som helst för lite bäckensmärta!! Så på ett sätt är jag vääääääldigt glad över det :-) om en bebis innebär 9 månaders bäckensmärta tar jag det alla dagar i veckan :-)

Nå väl, nu har jag klagat av mig lite :-) inte för att det blev bättre i bäckenet för det men för att jag ska få klaga av mig lite så slipper min underbara sambo få höra allt mitt tjat och klagande hela tiden :-) (försöker att inte klaga så mycket men ibland går det inte att vara tyst) Men om man bortser från bäckenet så mår jag oförskämt bra måste jag säga!!! 

Igår var det iallafall en bra och efterlängtad dag! Min familj träffades allihopa igen ❤ Vi har inte setts sen jul nu och det var ju på tok för länge! Vi brunchade på Gillet först och sen for vi hem till oss och åt ananaspaj och lite annat gott fika! När dom åkt hem var det en hel del paj kvar, så då hoppade vi in i bilen och for till björklinge så dom kunde hjälpa oss äta upp pajen :-)

En väldigt bra helg helt enkelt! Nu är det vara lite matinköp till veckan som gäller och sen är det ny vecka igen :-) och i morgon väntar en spännande dag!!!
Ska bara vänta på att gubbelubbe tvättat klart vår nya bil 😍

Avfettning och tvättning pågår!


Hela familjen :-)

En alltid så glad liten skit 


Äggie fick sin allra första outfit från mormor och morfar i går ❤
 
Vi ses!


Lördag när den är som bäst!

God morgon! Ny dag, nya möjligheter :-)
Gårdagen började som en mysig hemmakväll tillsammans med min Gubbelubbe, men övergick sen till en trevlig kväll med fint besök :-) många intressanta samtalsämnen diskuterades under kvällen haha. Kort och gott, en mycket bra lördagskväll!!! Det får vi göra om snart igen :-)
 
Lite bilder från kvällen (please dont kill me)
 


 




 
 
 
Nu vidare för lite barnvagnskoll :-)
Ha en bra söndag!!

After Flytt

I torsdags var jag iväg till Bowlaget med mitt gamla jobb och mina helgalna men helt underbara kollegor!! eftersom att vi har slitit som små djur när vi flyttat tillbaka till Årsta blev vi bjudna på en helkväll. Först en bowlingsmatch....som jag iofs hoppade över då mitt bäcken inte klarar av det tyvärr :-( men sen blev det middag med trevligt sällskap!! helt enkelt en riktigt lyckad kväll med många kära återseendet :-) och ch ett mycket trevligt initiativ från ledningen som bjöd på hela kalaset!!
 
Redo för en helkväll på Bowlaget
 
Let the gamle begin!!
 
Laddad!!
 
Men det gick även lite vilt till.....
 
.....
 
Middagen.....som inte smakade så bra iofs, men ändå trevligt initiativ ;-) ( rekommenderar er alltså inte att äta mat på Bowlagets restaurant)
 
Delar av Mina finisar!!!!
 
Nu ska jag ladda för en myskväll med min härliga Babe!!!
trevlig helg!!
 

RSS 2.0