studio-k

På söndag är det dags!! Prova på Lindyhop på studio-k i uppsala kl 16.30! Alla är välkomna, stora som små, gammal som ung....kom och dansa så slipper jag gå själv! Alla ska med =)


Vi ses!


BAO

Sitter och kollar på BAO och jag kan inte annat än verkligen ÄLSKA det!!! Vilken underbar människa Benny Andersson verkar vara och alla hans anhängare, Kalle Moraeus, Henele, Tommy och resten...Tänk vilken lycka att få hänga ihop med dessa begåvade månniskor!!! Och musiken sen...jag blir aldeles kär...
Hela mitt och Markus bröllop är ju färdigplanerat i och med denna konsert, bröllopsvalsen ingångsmusiken, sången jag ska sjunga till Markus och allt vad det nu är...Det finns bara ett enda litet problem....När jag lyssnar på dessa låtar så bara forsar tårarna, dom är så fina och jag blir så sentemental....Så med andra ord, något bröllop blir det inte...det ska ju vara en glädjens dag, och hur ser det då ut om jag ska gå och gråta hela tiden!? Nej något sånt vill vi inte vara med om =)
Jag kan rekomendera er att gå in på SVTplay och göra samma sak som mig!!

Benny Anderssons Orkester - Vaksala torg, Uppsala 25 augusti 2012, 19.00


bättre sent än aldrig!!

Linnéa, denna är till dig, bara dig!! Jag jobbar på en likadan kompis till denna...håll ut!!!



God jul!!


yey

Nu lite indiskt på stan, pussel hos lilla mormor och kvällen toppas med Rena snurren!! Kan det bli bättre...tror knappast det =)


tjing

Har känt mig så husmorig dom senaste dagarna. Jag har bland annat lagat paj och en massa sallader med hjälp av vår älskade (för jag har upptäckt att den är riktigt bra) köksmaskin!! Två olika vitkålssallader. Först stog jag och rev kål på gammalt hederligt sätt med hjälp av rivjärn, men sen kom jag på att vi har ju en köksmaskin, som jag inte försår mig på...men med lite hjälp av Gubbelubbe så vet jag nu hur man river/strimlar kål med den =)

Så det blev en vitkålsallad (dock aningens för mycket peppar, blev lite stark) och en coleslaw eller vad det nu heter...Dom blev riktigt goda båda två, framför allt coleslawen....tänka sig att jag hade en sån salladstalang =)



Rensade frysen så vår glassmaskin skulle få plats...så då vart den en skaldjurspaj med tokmycket räkor =)


love it!!


älskar inte denna präktiga kock lika mycket!!

Snart drar jag iväg på lite jobb!


hej och hå!

Nyss avslutat en härlig löprunda. Och till er som inte vågar er ut för att ni kollar på gradantalen vill jag bara upplysa er om att det blir mycket varmt och härligt när man väl börjar röra lite på sig =)
Men nu är det tydligen tour de ski (eller vad det hette) Verkar som att det är någon slags final....kanske man slipper skidor på tv ett tag framöver för hoppningsvis! Och sedan iväg till affären för att inhandla ingridienser till en av vår julklapp, glassmasskinen!


Markus beundrar glassmaskinens hårda arbete!!



?

Jaha...ja då var det lördag då och snart dags för första arbetsveckan för i år!! Fö jag har varit helt ledig mellan jul och nyår. Men på måndag är det dags igen!

I veckan utmanade jag ödet och åkte hem för att ta hand om dem i sjukstugan...och peppar peppar ta i trä, jag är fortfarande frisk!! Tack för att ni underhöll mig så jag slapp sitta hemma i min ensamhet och tänka en massa negativa tankar...love you!!


lilla snorisen bummade runt på sin älskade bil...


fick gosa lite med min lilla (beror ju på vad man jämnför med) slappis!! Så roligt att komma hem och inse att Diesel verkligen vet vem som är han lilla mamma =) Det allra bästa med att gosa med honom i Köping är att han inte gör en massa dumheter och satyg där...två tummar upp!!!


årets julklappsmössa användes flitigt på alla västerås och munktorpsresor =)


detta årets pussel blev ett fruktfat....kommer på lördag och hjälper till!


I torsdags hade Hanna namnsdag och fick då givetvis ett paket..i paketet fanns hårsnoddar som moster fick sätt på plats! Dom dyns dock endast bakifrån =)


Lillfisen lånar mammas scarf...matchar fint till byxorna!

Tjing!!


mm

Julkatter!!








Självklart är Efraim uppställd på julen!!


.

Jaha då var det ett nytt år igen då! Hoppas på att 2012 blir betydligt bättre än 2011 var!!


Förrätt/varmrätt: Kräftröra på rostat bröd!




Efterrätt. Den intogs dock till frukosten dagen efter, för ingen av oss orkade äta fruktsallad på kvällen!



12 -slaget firades med skumpa, skål och fyrverkerikoll!


RSS 2.0