Torsdag!

Åter igen har friskis och svettis visat sig från sin dåliga sida!! I tisdags hade jag laddat hela dagen för att gå på ett Step up pass. Jag hade äntligen hittat ett step pass som jag tyckte var roligt och som jag faktist kunde hänga med på i bra tid och allt. Så jag, glad i hågen (vad nu en håg är för något), bokade passet och längtade hela tisdagen på att få gå i väg och träna direkt efter jobbet!! Jag skyndade mig lite extra, för kommer man fem minuter innan passet börjar får man alltid stå längst fram eller inklämd mellan fyra stycken, för det finns ingen annan plats ledig. Nå väl, jag var i god tid men stressade lite ändå för jag tänkte, i dag ska minsann inte jag stå och trängas med andra loosers som kommer sent! När jag kliver in i salen, ca 10 minuter innan passet börjar, är det helt tommt. Så jag tänker, oj vad tidig jag är i dag då, nu ska jag minsann få bästa platsen! Men när jag tar en stepbräda så säger tanten brevid mig: "Det är ingen step idag". Min första tanke är, att jag har tagit fel på dag, men jag minns så väl att det visst är step idag!! Så jag säger: "nehe, är det inte, skit också vad tråkigt. Vad är det i stället då? " Tanten: "Det är fuego, det är nog dans, men jag har aldrig varit på det förut". Jaha tänker jag, fuego och lite dans...ja men hur svårt kan det vara..jag stannar kvar och ser vad som händer. Och in kommer en kille som ska hålla i danspasset. jag ser direkt att han och jag inte riktigt har samma dansstil. Så börjar han berätta vad Fuego (eller vad det hette) är för dans. "Det är en dans med latinorytmer..man använder alltså mycket höfter och mycket axlar" Tack och hej sa jag då och traskade ut ur hallen, böt om och åkte hem i stället....besviken och arg!!
På Nautilus när någon passledare fick förhinder ersattes den med en annan ledare som höll i samma pass. Alltså, var en aerobicsledare sjuk så kom en vikarie som också höll i ett aerobicspass..kanske inte med samma koreografi men väl ett aerobicspass. Man märker mer och mer vad det är man betalar för på nautilus, och vad det är man inte betalar för på Friskis och svettis! Men det är bara och hålla ut i några månader till =)


Så här skulle man vilja göra ibland!!!

Tjing!


full fart

Välkommen underbara helg!
Helgen började med tacokväll och fortsätter i kväll men ännu en socialiserande kväll =)
Veckan har bestått av total kaos i hela huvudet, men som nu börjar lägga sig en aning för att så småningom försvinna helt (hoppas jag i allafall)


Haha, nu ska jag förstöra din frisyr moster!!


HAHA, jag lyckades!!


Puss puss på dig världens goaste Hanna!!


Onsdag

Goddagens! Mitt nya liv har nu börjat. Känns riktigt bra, jag trivs fint med min nya tillvaro. Lycka är när man sladdar in med cykeln på parkeringen samtidigt som gubbelubbe brummar in med bilen : )
I mitt nya liv har jag upptäckt wordfeud, som alla andra har tröttnat på. Men som sagt jag heter emethlarsson och är alltid sugen på ett parti!!
Vi ses

Nu går sista visan....

Två dagar kvar nu....men endast en liten sväng med tåget, jippiii =)
Ha en bra dag!
Bye bye


4 dagar...

Glad påsk på er!! Lite sent kanske, men det är trots allt fortfarande annandag påsk, så påsk är det fortfarande, i allra högsta grad!! Det har varit så hiiimla skönt med en långhelg...snart är den över, men om bara några dagar är det helger igen =)
Erica, idag börjar vi Power walka, du fuskar väl inte!! Kör hårt!! Vi får samanställa i helgen hur det gått för oss, lycka till =)
Bara fyra små dagar kvar nu!





Påskgummor från förra påsken! Har nya bilder i kameran, men jag har inte orkat koppla den till datorn. Men tids nog =)


6...

Bara 6 dagar kvar nu, nedräkningen har börjat =)
Måste bara tillägga att jag alltid brukar ha Alvedon som smälter i munnen hemma, men här om dagen var det bara helt slut. Trode verkligen att de fanns hemma, men vi letade och letade utan resultat. Så det måste inhandlas innan nästa smärtkris uppstår =)
Befinner mig just nu i Stockholm där natten skall spenderas! Supertack att jag får sova här lite nu och då!!!


Den gästvänliga familjen!



Iiia, Titta häj!!


Sötnos!


RSS 2.0