En unge i minuten!

Sitter och kollar på en unge i minuten, och har kommit fram till att jag har ångrat mig....jag ska nog inte skaffa några barn ändå....Samla ihop lite pengar så har jag råd att adoptera....då är det någon annan stackare som haft ett helvete åt mig....Är man ego om man tänker så kanske ; )

Oj oj oj säger jag bara, jag är inte avundsjuk på dom stackarna...men dom har ju i och för sig satt sig i situationen själv = )



God natt!


Nästa stopp Åre...

Ja nu är det nära...i morgon 8.05 går tåget till Åre! Skidorna och pjäxorna är redan halvägs där...dom övernattar i Sundsvall dom och så åker vi och tar emot dom i morgon eftermiddag!!! Ska bli riktigt skoj faktist =) Kan väl inte sova i natt pga all förväntan och iver att få komma iväg!

Vi höres och ses när jag kommer hem!


skenet bedrar!

Nu har vi bokat tid för att ta bort manlighetetn på lilleman! Tänk vad kvinnlig han ska bli =)

Fick en uppenbarelse här om dagen när jag kollade på bilder av Isabelle. Isabelle är en kopia av sin mamma, det kan man ju inte säga nej till....MEN när jag fick se denna bild så hajade jag till. På bilden ser hon  i princip ut som jag gjorde när jag var liten...sjukt likt om jag får säga det själv. Haha...stackars Isabelle har fått profilen från lillfaster (Om lillfaster får säga vad hon tycker) =)


Skenet bedrar!

Nu är tiden bokad för när vi ska ta bort manligheten på lilleman! Stackarn, nu kommer han kanske prata med oss med en kvinnoröst haha...Fast den låter ju inte jättemanlig nu heller....den kommer nog förbli hes och låta jämt och ständigt trots att manligheten försvinner. Kommer nog gå bra hur som helst!

Fick en liten uppenbarelse när jag kollade på bilder av Isabelle här om dagen. Isabelle är en kopia av sin mamma, det kan man inte säga nej till....MEN när jag såg denna bild så stannade jag upp....Jag anser att hon är sjukt lik mig när jag var liten...Ni får säga vad ni vill men jag tycker att det är mycket likt...Haha Stackars Isabelle, har fått profilen från lillfaster (enligt lillfaster själv vill säga)  =)



13-21

Bara ett litet arbetspass kvar att arbeta sen bär det av på minisemester!!!! Ska bli så himla kul, jag ser verkligen fram emot denna helg och kommande helg också =) Men som sagt första ett ryck på arbetet..men vid 21 tiden är det klart och då är det bums i säng för en tidig uppgång i morogn!!

Telefonhantering verkar vara medfött. Eller så pratar mamma mycket i telefon ;oP
Såg denna bild och skrattade....det ser verkligen ut som att Isabelle är mitt uppe i ett mycket seriöst samtal Haha


kvinnodagen

Ny dag, nya möjligheter!!

Laddar inför en ny arbetsdag i morgon på hela 11 timmar...kommer bli jobbigt men det får man ta lite nu och då. Så i dag laddar jag för morgondagen!

Idag är det tydligen kvinnodagen....trevligt trevligt..inte för att jag tror att det kommer bli något speciellt med denna dag men det är ju ändå en trevlig dag. Vad jag har förstått så är det även fettisdagen, då man får äta semlor....funderar på att ställa till med ett bak och göra semlor...jag som brukar lyckas så bra när jag bakar ;)
I går var jag hem till Johanna och träffade lilla Lea för första gången...så himla söt liten tjej, fullt med hår på hela huvudet...långt mörkt hår, en liten sötnos helt enkelt!!

Nej nu måste jag ta tag i denna kvinnodag!!


sovmorgon runt hörnet...

Den beryktade helgen är äntligen här igen....jag känner hur skönt det kommer blir med sovmorgon i morgon =) Men först lite tvätt, hockey?! och fredagsmyyys!


Det är roligt med saker som rör sig på tvn!!


nymodigheter

Nu händer det grejer ska jag säga...allt porslin är utbytt och alla bestick har blivit uppdaterade!! Det är så roligt att köpa nytt och förnya sig lite...det käns som en helt nystart efteråt =)

DINERA Servis 18 delar brun FÖRNUFT Bestick 24 delar


jobb jobb jobb

Jobb, jobb, jobb! Hela veckorna är det bara jobb som gäller, på bekostnad av träningen =( Men sanningen är den att när jag inte har jobbat på några dagar så saknar jag det...kanske inte själva jobbet, men att ha jobbarkompisar att prata med på dagarna (inte bara sitta här hemma), och dom härliga boendena också icke att förglömma =)

 


RSS 2.0