Mors dag!

I söndags var det mors dag..och då passade jag på att bjuda hit mor, far, mormor, syrrans familj och brorsans familj. Det är så himla roiligt när alla träffas tycker jag!! När alla hade åkt hem så blev det som att luften bara gick ur mig och jag bara satt och tog mig inte för någonting. Jag hade sett fram emot gårdagen så mycket så när den var över blev jag helt tom =)

Självklart kommer här lite bilder:

 
Dagen började med en god grillbuffé ute på underbara Skarholmen...


Hanna och Isabelle fick en t-shirt som det stod "Tycker du jag är söt skulle du se min moster/faster" på..Hanas fungerade hur bra som helst som gosfilt...


Dagen till ära var även lilla Gubbelubbe med oss också, i stället för att vara i Strängnäs =)


Sedan bar det av hemmåt för att käka lite hallonpanacottapaj...


...vardaglig pose för Hannis...


...Isabelle gillar verkligen Diesel och jagar honom överallt...han är ju så mjuk och klappa på...och hon kan klappa fint om hon koncentrerar sig lite...


...Hon hittade en pinne med fjädrar på (fjädrarna har ägaren ätit upp dessvärre) som Isabelle snabbt upptäckte att Diesel gillade att leka med...


...Sen blev det dags för lite mellanmål..Banan är gott...



Sen helt plöttsligt efter allt jagande av katten gick Isabelle upp till Markus, som låg och tittade på datorn, och la sig på hans arm....Dom är riktiga sötisar dom där två =)

Tack för en riktigt bra mors dag allihopa, det måste vi göra om!!!


Ses på söndag mina sötisar....

Vår lilla myspysa har börjat tagit sig framåt helt själv =) Nu simmar hon inte bara runt, utan drar sig framåt!!! För att få stopp på henne är det bara att lägga en barriär av filtar så stannar hon där och snuttar och myser en stund =) Ser verkligen fram emot att få uppleva detta med egna ögon på söndag!!!


Hanna har förmodligen munnen öppen för att kunna stoppa in tummen precis när hon vil....


....och där var den på plats...


Oavsett position går det att mysa lite =) Sötisar!!!

Titta jag hänger själv! Faster vågar dock inte gå ur bild ifall greppet skulle tappas :o)
Starke Adolfina!!! Med en överbeskyddande faster tätt intill ; )


Mockarundor och sylthjärtkakor!

Bjuder på lite smarriga bilder från förra helgens tårtkalas!


Erica hade bakat Mockarutor....men jag kan tycka att dom ser inte värst rutiga ut....Alltså har hon så klart bakat Mockarunda!!! Inte varje dag man äter en mockarunda...


Självklart fanns sylthjärtkakorna, som vi bakade tidigare, med bland härligheterna!


I en skål fanns färsk ananas och jordgubbar blandade..så himla smarrigt..

Sist men absolut inte minst...självaste tårtan...


Riktigt god kan jag lova =)

Nej nu ska jag ge mig in på ett nytt stickprojekt...vi ses!


Kjoldrama!

I söndags hade jag med mig lite kjolar till Hanna som jag inte kunde låta bli att köpa!! Dock köpte jag storlek 80, vilket jag anada skulle vara allt för stort...eller??


Men den första satt ju som en smäck, även om den var lite stor förståss...


Kjol nummer två satt ju också som en smäck...eller.....


...nja, lite stor kanske....


...okej kanske mycket stor...Vad tycker vi om det??....


...vi blir så hääär ledsna så klart =(


...men vad gör väl det..det är ju fortfarande samma gosiga Hanni Banni!!


Gröna fingrar!

Jaha, då var det dags igen!! Återigen har vi varit tvugna att köpa ny blommor till våra fönster =( Helt otroligt vad svårt det ska vara att hålla liv i en liten blomrackare!! Den första hade Diesel ner i golvet, så vi köte en stabil kruka med en snygg blomma i. Väl hemma med blomma nummer två fick vi veta att vi nog tagit vatten över huvudet genom att köpa den sortens blomma...Mycket tiktigt, blomman blev tröttare och tröttare för var dag som gick och till slut var den alldeles torr och frasig. Det syndes inte jättemycket förräns man tog på den, och den biten skötte katten åt oss dessvärre...favoritleken för tillfället för honom har varit att ruska bort löven och sen springa runt och leka med dom, så det ligger löv i hela lägenheten. Så igår var vi iväg och köpte blomma nummer tre. Denna gången har vi köpt en växt som inte kräver vattning (iprincip) och med tjocka blad som inte kan torka och falla av!!!!!


Gissa vilken som är den nya blomman??


skomani!

Igår gick jag till gränby för jag ville så Dessvärre hittade jag inget, så innan vi gick hem gick vi in en sväng på stadium. Och med mig därifrån hade jag tre par skor i en stadiumkasse!! Dyrt blev det..men jag fick ändå tre par skor för 900 kr =)


Sko nummer ett


sko nummer två

Sko nummer tre tänker jag inte lägga ut här =)
Nu är det dags att göra mig klar för lite kvällsjobb innan jag kan ta helg!!


kattskrälle!

Kattskrälle =)


Alltid med en tass hängandes!


kollar längtansfullt ut till husse bakom galler =)


Det för Diesels skull vi alltid slänger alla våra kläder på fotöljen ;)


Ertappad med att flytta runt på dörrmattan!


Otacksam kissemisse...Men idag köpte vi en ny..en i plast..försök bit sönder den om du kan =)


Turistat lite...

Blev inget kalas i lördags tyvärr =( Så det blev en tripp in till huvudstaden med lite shopping och mys i kungsträdgården med glass, trevligt sällskap och fint väder =)

Jenny var självklart också med...men dessvärre upptäckte jag när jag kom hem att hon inte fans med på en ennda bild =( sorry!!


Ingen av karlarna ville sitta på gräset, utan hängde istället på staketet!


parkbänkshäng


faster och Isabelle!


Jag blev så klart helt till mig när jag hittade stora fält med tulpaner (jag och alla andra turister i närheten) och drog genast med mig markus dit, för här fanns potential att bli en fin bild =) Men lilla gubbelubbe var inte lika glad över tulpanfältet som jag var...men tillslut gav han sig och ställde upp på lite bilder...och ni ser ju själva hur fint det blev ;)

café!

I tisdags bar det av med en resa till Norrtälje!
Dagen gick väldigt fort, men det gör den väl i gott sällskap =) Vi bakade kakor hela dagen...och vi kan väl säga så här, att det är kanske bra att vi inte äger ett café...troligtvis skulle det då gå i konken, eller vad säger du syrran =)
Men det blev ändå två sorter. Kärlekssyltkakor och kladdkake(?!)muffins med vit choklad! Kanske inte allt går att bjuda på när kalaset går av stapeln på lördag, men jag tog hem några till min lilla gubbelubbe och dom gjorde succé!!
Tack för en mycket trevlig dag!!!!


I morgon blir det myspys!

I morgon bär det av till Norrtälje för att stilla min HanniBanniabstinens! Ser fram emot att pussa och gosa lite med henne! För när man träffar hanna vet man att det kommer bli gos, för Hanni är den största myspysan på denna jord!

När mysnallen kommer fram är det bäst att mysa!



Ses i morgon!


RSS 2.0