nu är det jul igen

Helgen kunde inte börjat bättre!! Nu ska här avnjutas hela två dagast ledighet i lugn och ro utan stress och ovisshet. Och kanske blir det en liten tripp söder ut när gubbelubbe vaknar.
Vi ses!


Ipren Mjuka kapslar!

Jag har en liten fundering....Vem tusan är det som har kommit på den superbra idén Ipren mjuka kapslar??? En så idiotisk uppfinning så jag vet inte vad.....Om man inte kan svälja tabletter (vi kan ta mig som ett skönt exempel) så smälter en vanlig tablett i munnen och blir mindra och mindre. Denna lilla kapsel minskar inte ett dug, spelar ingen roll hur mycket man suger och försöker svälja tabletten så är den ta mig tusan lika stor som innan man stoppade den i munnen =( Har försökt en kvart nu, men jag ger upp,,,öronvärken vann, jag får leva med mina krämpr!!
Brevid mig står Markus och ger alla bra (?!) tips hur man ska få ner den rackarn
- Svälj den bara med vatten
- lägg den långt bak i gommen
- Svälj utan vatten först och sen med vatten
- ta yoghurt
- Men känn inte efter, svälj den bara!!
Jag vet inte hur många gånger jag hört dessa små tips....men om man inte kan svälja tabletter så hjälper inte dessa tips!
En Ipren kapsel är i storlek med en spelkula...och det säger ju sig självt att en sån stoppar man inte in i munnen och sväljer...det är helt naturligt att inte vilja svälja den kan jag tycka =)


Nu går jag och lägger mig och hoppas att jag kan sova utan värktablett, god natt!!


Step up nästa..

Lovely, i dag ska jag träna redan kl 17 =) Och inte vilken träning som helst, utan step up!!!! Som jag har saknat det. Nu vill jag bara hitta ett aerobicpass som passar in i mina tider....Nu ska jag verkligen ge gärnet och kötta på som tusan!!
Vi ses...


cykelturpremiär!

Då var premiärturen gjort med cyklarna! Kunde inte motstå det fina vädret i går och begav oss ut på en liten tur. Vi cyklade ner till Sunnersta för vi tänkte kika lite på vattnet. Väl framme fanns inte så mycket vatten att kika på, det var is på hela Mälaren faktist!! På hemfärden visste Markus en anna väg som förmodligen inte var längre, snarare kortare så vi inte behövde cykla samma väg. Det visade sig att hans väg ledde oss genom hela Gottsunda och Valsätra (eller vad det nu hette) och slutlängden hamnade på 2,5 mil! Fan va vi va bra!! Fint väder i dag med ser jag. Kanske det blir en liten löprunda och sen toppa dagen med våfflor, mums =) Men oj vad det blåser ute hör jag nu, fy tusan, då gäller det att hitta en runda så det med medvind hela tiden, haha, brukar vara lättare då!!


Hade varit härligt om Mälaren hade yttrat sig som på bilden =)

bye bye


Våfflor!

Jaha, då var det våffeldagen i morgon då!! Det passar ju bra, eftersom jag känner mig sugen på en riktigt god frasig våffla =)
Skulle gärna åka till lilla mormor i morgon där jag vet att det anordnas våffelpartaj (brukar vara ett säkert kort i allafall, haha) men nu blir det inte så...då får jag göra dom själv...Så är man iUppsalatrakten och är sugen på lite våfflor är det bara att kika förbi ;)

Våfflor


Uppdrag: Barnvakt!

Goddagens!!
Måste bara tillägga en sak på min klagolista över irriterande saker man kan uppleva när man pendlar (eller bara är ute och åker lite kommunalt). På bussen idag satte sig en liten kille, kanske 6,7,8 år någonting brevid mig. Han satt och spelade något spel på sin mammas Iphone och samtidigt tuggade han tuggumi så in i nordens....åh härregud vad irriterande, det smackade och smackade som aldrig förr. Jag tänkte: Nej jag måste byta plats jag kan inte sitta kvar här,,,men det slutade iallafall med att jag pluggade in mina hörlurar och var dessutom tvungen att sätta igång lite musik för att bedöva hans oljud...oj oj oj vad den killen måste ha fin käkmuskulatur!!
Men nog klagat...det får räcka för ett bra tag nu =)

I veckan har jag varit lite barnvakt..inte så betungande uppgift direkt. Det är alltid lika roligt att få busa runt hela kvällen lång med lillfian =) Men lillfian börjar bli sto, fyller ju snart två år!! Och tänk så mycket hon kan...
Ha det så bra i Egypten så ses vi när ni kommer hem bruna och fina!!


Myspys!


Utkast: Mars 10, 2012

Goddagens!! Dags att skriva lite här igen så kanske.
Jag har, medan jag pendlar, kommit fram till att det finns vissa negativa saker med att åka kollektivt. Några saker som man (i allafall jag) irriterar mig på. Tänkte dela med mig av några faktorer.
Jag irriterar mig på folk som...
 1...nyser (självklart måste man ha rätt att nysa, men det är skilnad på att nysa och att nysa)
2...snyter sig högt och ljudligt, samt petar i hela näsan för att göra rent med näsduken
3...Lyssnar på musik i hörlurar, och har så högt så att jag och alla andra i bussn/tåget hör vad personen lyssnar på. (Anledningen till att man lyssnar på musik i hörlurarna är väl att ingen annan ska höra. Varför har man annars hörlurar ?!)
4...har rökt precis innan de kliver på tåget och sedan sätter sig brevid mig

 Men det finns givetvis fördelar med att åka kollektivt också...
1. Man slipper köra själv
2. Slipper somna vid ratten
3. kan läsa någon trevlig bok
4. sova

Jag ska inte kalla mig felfri, det finns säkert fullt med saker som folk irriterar sig på hos mig och jag antar att det inte går att komma ifrån irritationsmoment, mer eller mindre. Är det så att tåget är fullt och man måste stå hela vägen känner jag mig mer irriterad än andra gånger, haha...då blir jag så arg på Sj att det mesta jag ser blir ett irritationsmoment....men att jag skulle ha aggresionsproblem...nej de tror jag inte =)

Men nu baka lite kakor för snart kommer besök.
HA en underbar lördag!
Kramar!!


Det är fredag i dag! Vad sa du? jo, jag sa: DET ÄR FREDAG IDAAAG!!!

Tänka sig, i dag är fjärde dagen i rad som jag är migräntablettsfri på nästan 2,5 vecko!! Jippiii, nu är jag på väg åt rätt håll =)

Tänkte bara informera alla om att det faktist är fredag i dag!!!!!!! Om det var någon som kände sig lite osäker tänkte jag. Vad har helgen att bjuda på då?? Ja det får vi se...sovmorgon (till sju, åtta-tiden i allafall) och bara göra vad jag vill....ingenting, om det är det som jag vill göra =)

Ha en bra helg gott folk!


RSS 2.0