Valborg i morgon!

Hej svejs!
I lördags när jag var i Stockholm åt vi på Kungshallen! Där tog jag grillad fläskfilé (eller vad det nu va) och killen bakom disken frågade om jag ville ha Liiis eller Pomfliit?? 
Hahaha! Asså jag är så lättroad. Allt som behövs är en kines (eller liknande) som inte kan säga bokstaven R, och jag skrattar så jag dör =)

  Eller?? Det är frågan...



I morgon är det valborg!
Jag skulle så gärna vilja gå och lägga mig i kväll och vakna upp på lördag. Jag skulle mer en gärna hoppa över morgondagen. Jag vet, jag är tråkig, men så är det! Ångest, jag får ångest eller något liknande när jag tänker på imorgon. Jag vet precis hur det kommer att bli...
Vi var på systemet i dag och skulle köpa sprit, för det måste man juuu gööööra när det är valborg. Så skitans lång kö överallt! Gubben framför oss handlade en hel kundvagn och notan blev 4300 kr!!!

Jaja, nog om detta. Ha en kul valborg i morgon! Vi ses när vi ses...


...

God morgon!!
I lördags var jag i Stockholm med syrran hela dagen!! Tanken var att vi skulle shoppa på förmiddagen, åka till brorsan på eftermiddagen och gå på Bounce på kvällen. Det blev nästan så också men den första punkten sket sig lite. Det blev bara jag som förlustade mig på ett par skor =) 

RACE MARINE W CNV SNK RS092 WHITE

När vi gick förbi Hötorget blev vi sugna på jordgubbar och bestämde oss för att införskaffa oss det! Sagt och gjort, vi gick dit och som vi vet så säljer alla på hötorget samma saker (nästan) och alla står och ropar att man ska köpa hos just dom! Det var en gubbe som ville sälja till oss, men han stog och rökte bland alla sin frukt så av honom ville vi inte ha honom. Inga rökta jordgubbar här inte!! Så vi gick runt och velade och velade, när vi fick se något lite roligt. Man kunde köpa jordgubbar i en literkartong eller i en lite mindre burk. Framför lådan som var en liter stod det på en skylt: Hell.liter. Hahahaha...för det första heter det ju Hel liter med bara ett L. och sen är det ju inte en punkt mellan hel och liter. Men dom hade säkert aldrig sett ett ord med tre L, så dom gjorde kanske så för att man skulle se bättre eller så...roligt hade vi åt det en stund i allfall.
Sen begav vi oss till H&M. Där hittade syrran några kläder som hon skulle prova. Så vi ställde oss i kön till provrummen och väntade på våran tur. När det är hennes tur får hon en sån där lapp där det står hur många plagg hon har. Som en gammal vana svansar jag bara efter henne in till provrummen (Jag skulle ju bara vara smakråd, inte prova något) Men då blir jag minsann stoppad och tillkastad en nummerlapp jag också! På min stod det 0...haha..jag skulle prova 0 stycken kläder =) Han aldrig varit med om att jag får en provnummerlapp när jag inte ens ska prova något....Jag var väldigt nära på att ta en tom galge och lämna den till hon som tog tillbaka lapparna när vi var klara och säga: Den här passade inte, kan du hänga tillbaka den !!

Sen bar det av mot Gubbängen! Där fikade vi med jordgubbaran som vi köpt och åt middag med brorsan och Jenny! Jag och syrran passade på att gosa lite med Isabelle/Michelle också, så klart =)
(När vi kom dit och frågade om det slutgiltiga namnet så var det tydligen fortfarande inte fastställt).


När syrran höll i henne så var hon hur snäll som helst. Låg och tittade i taket och runt om kring....


...Sen tog jag över och då blev det så klart ett jäkla liv =)


Men till slut så blev även lillpluttan tyst och nöjd!!


Här ligger hon och fläker ut sig (ser precis ut som mammas katt brukar göra) med fötterna på Åke i magen, kusinen!!

Väl framme i Globen väntade en superbra föreställning av Bounce! fasen va bra dom är alltså. Synd att deras 13 år nu är över!










En helt fantastisk lördag blev det, det är ett som är säkert!!


December

December?! Jag undrar ja om det kommer bli 30 grader varmt på julafton eller hur det har tänkt sig. Det man kan konstatera är ju att just i dag är det väldigt mycket väder!! Hoppas det inte blir lika mycket väder i morgon!!

Så har det äntligen hänt, det vi alla har gått och väntat på, men aldrig trott skulle hända....Brorsans bebba har fått sig ett namn!! De har valt, sen hon föddes, mellan Isabelle eller Michelle. Men nu verkar det som att det slutgiltiga beslutet har blivit Michelle!! Grattis till henne, nu slipper hon heta Bebis i all evighet. Inte allt för kul i tonåren kanske med namnet Bebis =( Men det verkar ju ha löst sig som sagt var!! 

Så sött!
En riktig tröttmössa den där =)


Sover gör hon mest hela dagarna!!


Michelle ser så nöjd ut med livet!!


Den nyblivna familjen Larsson/Ödman!!



På lördag ska jag och syrran göra vårat jobb som fastrar och åka och titta till henne!!
(Om vi inte blir insnöade förstås)


Januari!!

Söndagsångesten börjar göra sig påmind.
Kollade nyss på brorsans korthemsida. Där hamnar alla möjliga kort. Nu verkar han inte ha så mycket att göra på dagarna, för det läggs upp mer kort än det brukar göra under ett år =) Bland annat fanns det bilder från när han flyttade från Blåsut till Gubbängen. Jag minns att det togs många bilder på mig (eller jag såg till att var i vägen hela tiden när någon tog upp en kamera) Och jag minns också att jag fulade mig på de flesta bilderna. Men jag kommer inte i håg att det var många kort, haha!!!



Kom inte och säg att jag inte hjälpte till....



...Som sagt, jag var till stor hjälp =)



Vätskekontroll!



Pose!



Här kan jag tycka att det inte bara är jag som fular mig!


Så, ett litet axplock av min värdefulla hjälp när brorsan flyttade!!


Nyårsafton i Norrtälje!

Hittade en bild som jag inte kom ihåg blivit tagen. Men det är ju ganska tydligt att bilden faktist blivit tagen =) Det är på nyårsafton nu senast, på tolvslaget när vi är ute och kollar på raketerna i Norrtälje!

 



Från ena hållet hålelr jag på att bli nerstucken av brorsan och från det andra hållet håller jag antagen på att bli strypt alternativt räddad?! Det ända som är säkert med denna bild är att jag ser lite rädd ut...är min sista stund kommen!?


Faster på besök!!!

Sovmorgon, efterlängtade sovmorgon!!! Började igentligen 8.00, men i går ringde vi till en patient och ändra tiden så nu börjar jag inte förräns halv 11....helt underbart!! Har man svårt att sova på kvällen kan jag tipsa om att lägga sig i sängen och slå på Arn (funkar dock bara på måndagar, då Arn sänds) och sen lovar jag att man somnar på en gång. Funkar för mig varje gång! Somnade tjugo över 8, halv nio i går, tack vare Arn. Hur skönt som helst, så det kan jag rekommendera!!!

I söndags var vi hem till Brorsan och Jenny och hälsade på Bebban (som fortfarande inter har något namn). Jag hade ju sett henne på bilder och så, men när jag såg henne i verkligheten var hon betydligt mindre, lilla pluttan!!


Lillskiten somnade precis när vi kom. Som en liten groda låg hon där.



När hon väl vaknade var hon inte så glad, men då var det bara att sticka in ett litet finger i munnen...



....och då somnade hon om!



Och när hon vaknade var det samma visa igen, lite gråt! Man ska ju vara glad när faster kommer på besök =) Men hon var nog lite hungrig, och därför också lite grinig. Vilken liten plutta hon är!!



bebban!

Idag bär det av till Stockholm efter lunch. Då har brorsan kommit hem med sin lilla familj. Jag kan inte vänta längre nu, jag vill se lilla bebban. Dom har inte bestämt något namn ännu så det det får bli bebban så länge. Vi köpte så mycket fint till henne i går. Frossade bland alla söta bäbiskläder och gick på bäbisavdelningen hur länge som helst, gosedjur, filtar och allt möjligt spännande. Jag köpte ett deadem (hur det nu stavas) som hon kan sätta i sitt lilla hår och bli så fin =)







Vi ses!


Lördag

Onsdag, mitt i veckan och lika långt från helgen som till helgen!
I helgen åker jag till ullared och shoppar loss bland alla bäbiskläder för i gårkväll blev jag stolt faster till en liten tjej!! Tänk vad jag ska handla alltås. Vilken dröm att inte bara få gå och titta längtansfullt på alla söta små klänningar och allt vad det är, utan att verkligen få plocka ner plagget från hängaren, lägga den i Vagnen och ta med den hem =) Så på söndag när jag kommer hem får det nog bli ett litet besök till vår vackra huvudstad.





Idag har jag varit runt i hele Hebykommun känns det som. Gjorde ett studiebesök hos en sjukgymnast i Heby som jobbar inom kommunen. Han åkte runt och gjorde hembesök. Så jag har fikat hos varenda pensionär tror jag (eller inte varenda kanske, nu tog jag nog i lite för mycket.)



Våffeldagen!

Tänkte bjuda på lite bilder från våffelkvällen för en vecka sen!


Våffelmästaren själv!!



Mätta & belåtna!




Kvällen avslutades med en spelomgång. Lika par leka bäst!!


jag ber om ursäkt!!!

Skulle villja tacka Martha för att hon skriver så himla roliga komentarer till mina inlägg !! Sen vill jag be om ursäkt för att jag inte svarar på dina kommentarer, och tacka så mycket för tiden du la ner för att hitta en matlagningskurs till mig. Men jag brukar kunna laga bättre mat än rosa biffar, jag lovar. Du får komma hit någon gång så får jag bevisa det!!!


Djurgården - Brynäs

Hej svejs!
Nu är datorn snabb som blixten igen =)
I dag är det skärtorsdag och sista dagen innan många dagars lov och 1 vecka kvar tills jag blir faster!!! I går var det en riktigt skitdag (till stor del i allfall) När jag kom hem från Heby så var jag taggad som fasen att gå på spinning (som tur var hade jag ett spinningpass inbokat, mitt favoritpass- intervallträning) När markus kommer och hämtar mig på tågstationen möts jag av ett par alldeles nya spinningskor !! Visst är han väl för söt. Här har jag gått och kollat på spinningskor och tyckt att dom är så fula och dyra att jag aldrig köpt några. Hittade ett par fina turkosa på sportson, som jag inte köpte för jag är för dumsnål =( Men så har min underbara sambo gått och köpt dom till mig ändå, som en påskpresent =)
Det var det positiva med gårdagen. Nu till det mer negativa. När jag traskar in på nautilus med mina nya skor och mitt glada humör, ja vad möts jag av då? Jo, att intervallinstruktören är sjuk och i stället är det en vikarie, som inte alls kör ett intervall pass utan något annat. Och dom klicken över i:t så är det den instruktören som jag minst tycker om =(
Väl hemma efter spinningen ska jag laga mat. När jag börjar skära i kasslern så inser jag att mitten är helt fruset så jag står och svär över det ett tag. När jag tillslut inser att, nej jag låter kasslern vara ett tag och öppnar ananasburkarna i stället, så får jag in fingret på något vänster och skär min i fingret. Skitont gör det och blod kommer det. Så Markus kommer för att se vad som händer. Då blir allting svart och jag lägger mig ner på golvet för att inte svimma av. När jag sen ställer mig upp så vad händer då? Jo, jag slår i huvudet i våran jäkla fläkt!!!!
Men allt gick bra, jag lever och frodas ännu =)

Tänkte bjuda på lite bilder från hockeymatchen i globen förra fredagen! Bättre sent än aldrig...


Besökte den lokala pizzerian tillsammans med Syrran och Matte!
Väldigt goda pizzor faktist!!


Så mätta och belåtna gav vi oss, glada i hågen, iväg mot The Globe!


Djurgården vs Brynäs!


Hejaklacken var självklart på plats...


...Och alla andra också!


Matchen slutade 3 - 2 till DIF!!!!!!!


Nehej, nu ska jag göra mig klar för ett litet tandläkarbesök!!


RSS 2.0