Fredag, black friday!

Fredag idag! Äntligen helg på intågande. Jag och Markus har turats om att vabba hela veckan, och idag var det min tur. En unge som inte äter någonting över huvud taget förutom morgon och kvällsvällingen, alltid något :-)
Usch, det är sån ångest varje gång det är matdags för jag vet att det är skrik och gap som blir resultatet :-( skitjobbigt verkligen!
Men hoppas på bättre tider snart!

Ögoninflammation, snorig, hostig och inte kunnat sova på nätterna, lillkillen har hela kittet :-/

Men tog oss ut en dag i allafall!

Koncentrerad liten snoris :-)

Mitt i veckan

Hej! Här kommer ett mitt-i-veckan-inlägg!

Vi har kommit på att vi nu måste ta tag i vår lägenhet så vi får ordning någongång och kanske att ekot i vardagsrummet försvinner :-) upp med lite hyllor, tavlor och dylikt. Vi var till ikea och inhandlade igår då nu ska det bara upp också!

Otroligt lyxigt med mitt jobb dessa dagar när vädret är gudomligt!!! Hoppas på fortsatt fint väder i em så vi kan vara ute länge!

Nej, nu är rasten snart slut!! Dags att jobba igen :-)

Lite Alfons Åberg, både på tv och i bokform, innan kvällsbad!

Helg!

Hej!

Söndag = slappardag! 
I går hade vi besök av Vestermarkarna, trevlig kväll hade vi :-)

Idag har vi varit iväg en sväng till toysrus, gör dom hade 25% på allt idag! Så nu är alla julklappar klara till syskonbarnen och iprincip till Hugo med. Vi köpte en liten buss till honom (han älskar bussar just nu, och bamse) sim han kommer få i julklapp, sen får han nog inget mer faktist! Eventuellt köper vi en snowracer ockdå men det är allt. Tycker inte att han har nytta av en massa paket, för han förstår i te riktigt och ä nu mindre uppskattat det. Så två paket får det bli :-) vem vet, kanske springer på nå kul som vi kompletterar med!



Det var en hitt att vara i leksaksaffären tyckte Hugo!

RSS 2.0