Vab

Jaha, då var vi inne i träsket, vab träsket. H vaknade med feber igår och när jag ringde förskolan så fick jag bekräftat att hans utslag runt munnen är höstblåsor!! Usch dom ser inte bra ut och blir bara fler och fler. Runt hela munnen sitter dom och i rumpan, stackarn!! Han vill inte så gärna äta heller så troligtvis sitter det några inne i munnen också :-( 
Idag nästan feberfri men otroligt gnällig. Har säkert ont! 
Förskolan ringde för ett tag sen och upplyste om att det går streptockocker också så nu har jag ringt BVC och hopps få kolla upp det!! 
Så det blir nog vab någon dag till är jag rädd.
Men det positiva är ju att han kommer få ett fint immunförsvar på sikt :-)







Egentid

Jaha, här ligger jag i sängen, vaken sen kl 7, och kan inte somna om!! H sover hos farmor så vi skulle kunna få sova ut en morgon! Men ick, så irriterande att jag inte kan sova :-/ gick och la mig sent också så det borde inte vara några problem ju.

Ja ja, kl 11 ska vi på brunch och jag tänker att vi åker hem och sover en sväng efter det igen :-)

Igår var vi till kungens kurva och käkade middag och såg på bio. No escape hette filmen. Jag rekommenderar den inte, om man vill sova lugnt och härligt natten efter vill säga ;-) drömt en massa skit hela natten! Så typiskt när jag nu skulle ha en lugn och härlig natt :-/

Nåväl, när man blir pensionär får man kanske sova :-)

Idag ska vi hämta hem vår lilla sötnos igen. Saknar honom och vill gosa in mig i honom och få en av hans blöta, härliga pussar, älskar dom :-)


Vår lilla förskolekille <3

Så här har vi sett ut hela veckan nästan på väg till förskola/jobb. Det finns inga dåliga väder, bara dåligakläder!!!!

Tisdag

Nu har vardagen knackat på dörren! I går började Hugo på riktigt på förskolan, och det var jag som lämnade honom där. Han möttes av en frukostsmörgos och sen kollade han inte något mer på mig :-) jätteskönt att det hår så bra. Men visst skulle det ju kännas bra om han visade bara liiiiite att han blir lite besviken när jag går och visar att han kommer sakna mig :-/
Har hört att ett barn som inte alls bryr sig om föräldrarna när dom går är otrygga barn :-( samma med dom barnen som klänger fast i föräldern.
Så någonstans har vi misslyckats när vi tydligen skapat ett otryggt barn :-( :-(

I morgon är det aw efter jobbet vilket innebär att jag inte kommer träffa H alls i morgon kväll!! Trist men så är det ibland!

Laddad, första riktiga dagen på förskolan

H fick fina converse av faster och lanja. H blev väldigt nöjd när han insåg att dom blinkar när han går :-)

Fredag

Har nu vinkat hejdå till mina pojkar och promenerar en dimmig promenad till jobbet! Några timmars jobb och sen off to Köping! Kräftskiva it is :-) men innan dess lite arbogabadhus-bad :-)

Trevlig helg!!




RSS 2.0