Strålande sol!

I går hade jag och Hugo fint besök av Finaste Linnea!!! Vi åt och pratade hela dagen lång! Hugo gillade nog också att Linnea var på besök, för han vägrade sova mer än två minuter i sträck, han var mestadels nöjd och ville inte missa något haha :-)

På kvällen, när vi skjutsat Linnea till bussen åkte vi ner till hamnen där J & J hämtade upp oss med deras nya fina båt. Vi åkte ut på vattnet och hade en riktigt härlig kväll på sjön!! Första halvtimmen var det rackarns het sol, vilket lilleman inte uppskattade. Men när solen vandrade neråt blev det bara helt underbart där på vattnet och lilleman blev harmonisk igen :-)

Premiärturen för lillfjutten! 

Hugo var arg, men blev lugn när han kom till Johanna. Han kände troligtvis värmen och tryggheten av kompisen i magen :-)

Nu är det bara tre dagar kvar till semester med familjen!!!

Ååå

Har följt denna blogg ett tag nu, följt deras historia, hur dom kämpat och kämpat dessa starka människor! Varje gång jag gått in på bloggen har jag verkligen hållit tummarna för deras skull men utan resultat. Men idag när jag loggade in mig blev jag så otroligt glad, vart enda hårstrå reste sig på kroppen och tårarna sprutade på mig! Efter, jag tror det är 8, misslyckade IVF försök och en otroligt lång väntan i adoptionskön har dom äntligen fått samtalet att deras son väntar på dem!!! Är så otroligt glad för deras skull, fast jag inte ens känner dem! Gå in på deras blogg vettja! www.minlangtanefterdig.blogg.se
Man ska verkligen inte ta barn som en självklarhet!! Varje barn är en otrolig stor gåva, ingen självklarhet <3

Är Otroligt glad över min lilla familj!!!



Tisdag

Här var det dålig uppdatering ser jag! Beror troligtvis på att jag fick lite andra prioriteringar för exakt två veckor sen, 8 juli kl 20.35 kom vår otroligt efterlängtade lilla Hugo <3 då fick helt plötsligt bloggen mycket låg prioritet :-) 

Välkommen till världen underbara Hugo!! 

KÄRLEK DE LUX!

Måndag!

Blääää vad jag har tappat livsgnistan nu!! Nu tar jag en paus från allt ett tag. Alla sociala medier med alla bilder och texter om hur otrooooligt fantastiskt allas vardagar är! Orkar bara inte med det just nu! Otroligt larvigt, jag vet, men nu är det bara så!
Och jag lovar, när han kommer (om han kommer) får ni veta det! Så har vi inte sagt något har han inte anlänt :-)

Jaja, nog med bitterhet! Vi ses om några veckor, när jag slutat pausar livet!
Bye bye

Otroligt härlig dag i Vaxholm i går!

<3

I väntans tider!!

I går kväll

Då har vi varit och sett förlossningen också. Dessvärre fick vi inte med oss Äggie därifrån :-( eller jo han är ju med men han är kvar i magen!! Tyckte hela dagen i går att han var slö och inaktiv. Så på kvällen åkte vi faktist in. Visade sig att han var lite slö och seg men hjärtljuden var jättefina och han rörde på sig, dock lite slött. Men efter ctg, blodtryck och ultraljud hittade dom inget konstigt så det kändes skönt. Så vi åkte hem igen, lättade över att Äggie mådde bra! Nu tycker jag att han börjar fightas där inne igen som sitt gammal vanliga jag :-) dessutom fick vi det återigen bekräftat att Äggie är en liten pojke :-) eller ja, liten och liten, han tros redan väga 3300g!? Så nu tycker jag verkligen att det är dags att titta ut, för vi behöver inte ha större bebis än så, det räcker så!!!!

Ja lille vän, nu har du max 5 dagar på dig! Sen blir det till att ta i med hårdhandskarna!!! :-)

Nå väl, det är väl han som stämmer antar jag, suck! I dag blir det ett barnmorskebesök och i morgon nytt gallsyraprov!! Fullt upp med andra ord ;-)



RSS 2.0