Mors dag!

Har helt tappat motivation för bloggen. Men den brukar ju gå lite upp och ner :-)
Tänker ofta på en massa saker att skriva men så orkar jag inte och har ingen lust!

Men nu är jag här för en liten kortis :-)
Mors dag idag, min allra första :-) och dom Markus sa: bara att vänja sig, för du är ni mor för evigt :-) lät så trevligt tyckte jag!

Lilleman överraskade oss på mors dag och började gå helt själv! En stor dag och en stor milstolpe i livet! En riktigt stolt mamma är jag måste jag säga :-)


Heja heja <3

Men nu hopp i säng!

Fredag!

Blääää vilken dålig mamma jag är idag!! Jag har lite ont om tålamod och lilleman har definitivt inget tålamod! Han har verkligen fått humör, och vart han fått det ifrån det har jag ingen aning om?! Minsta lilla som går fel, eller att han inte når just en specifik leksak i leklådan eller om han inte kommer fram mellan alla vagnar och bråte då blir det stora krokodiltårar och han blir tvärförbannad direkt :-/ kanske bara en fas :-)

Nu slänger jag honom i säng pm 20 minuter så får jag lite egentid och ladda batterierna på!!

Har varit lite opepp på allt sen i går, bläää så trist det är när det känns så. Då blir jag bara less på allt :-/
Men i kväll är det tjejkväll och det är jag pepp på, det ska bli kul :-) får väl avreagera mig lite då :-)

Ha en bra helg!!

Snart snart snart är det flytt :-)

Torsdag

Vardag igen då!
Idag blir det en sväng till öppna förskolan, sista gången för terminen så det gäller att passa på. Och vem vet, det är kanske sista gången i hela mitt liv som jag går till öppna förskolan :-/

Vaknade kl 6 i morse för första gången, så lilleman sov heeeela natten i natt, jippiii :-)

Sitter som en kung i nya vagnen

Hm, hur många barn var det vi hade nu igen :-) 4 vagnar och ett barn haha! Men nu är det bara tre vagnar kvar här hemma då den ena såldes i går!!

Ha en bra dag i solen!

Sista semesterdagen :-/

God morgon!
Ligger här i sängen och latar mig då Markus tog morgonen och gick upp med H :-)

Idag och i går var stora vagndagen! Säljer vår emmaljunga viking, för att få mer plats. Jämnar ut det hela med att köpa två nya vagnar haha!!
Det blev en city mini i går, som ska ligga i bilen till shopping och ta minimalt med plats. Hade gärna haft en city mini GT, men resonerade att det inte car värt pengarna som shoppingvagn. Så nu blir det en shoppingvagn + löparvagn för samma pengar som en GT! (Och inte ens så mycket)
Säljer dessutom vikingen för samma pengar som jag köpte den för så det blir pluss minus noll :-)

Sista semester dagen för M i dag :-/ men det är ju inte långt kvar till nästa semester!!!

Jobbdagen igår gick utmärkt :-) kul med lite omväxling ! Grabbarna hade haft det bra här hemma också!

Nu ska jag kliva upp så vi kan göra oss klara att åka till Sthlm för inköp av baby jogger FIT! Ha en bra onsdag!!!

Munnen proppad med jordgubbe :-)

Måndag!

Hemma från Göteborg igen! 
Har haft det bra trots en dyngförkyld liten pipis med oss :-) fullt upp, inte mycket till avkopplande semester med en förkyld terrier med sig haha! 

Men nu är vi i alla fall hemma igen. I morgon blir det en grabbdag här för jag åker iväg och jobbar en dag! Sen är det en semester dag kvar tillsammans :-)

Shoppat uv dräkt i Ullared

Liseberg


Kollar på pingviner

Många fina skofynd gjordes under resan!

Somnade gott i sin egen säng!

Hjälper pappa med cykeln!

Göteborg

Efter en natt från helvetet och en härligt förkyld gosse har vi idag gjort Liseberg :-) blir kanske en tur till Kungsbacka i em och i morgon tänkte vi ta oss till nå naturområde och ha picknick och mys hela dagen :-)


Ska gå gå gå gå hela dagarna. Nu söker han bara en hand att hålla i, tidigare sökte han alltid två händer!

Måndag!

Måndag och semestern har börjat!! I morgon bär det av nedåt för lite semester med en del inplanerade skojsigheter :-) 

Idag har vi varit till öppna förskolan. Det var första gången för mig och Hugo i vaksala! Det var trevligt att träffa alla mammor och barn! Så kul att träffa kompisar som man har så mycket gemensamt med, alla har ju barn i liknande ålder :-)

Fyndat mössa i helgen....

Och dessa godingar. Iprincip oanvända kavatsandaler för 45 kr!!! Helt makalöst billigt. Ett riktigt pangkap :-)

Nu lite soffmys innan sängdags!

Maj maj maj

Idag har jag och H varit och lekt hos våra grannar. Dom har en tjej som är ca 3 veckor yngre än Hugo. Vi hade aldrig sett varandra förrän vi hamnade i samma föräldragrupp och ändå bor vi i husen brevid varandra och har bilarna med en parkering i mellan oss, märkligt :-) det var mest barnen som lekte och vi vuxna pratade mest. En trevlig eftermiddag. Dom bor för övrigt i en lika dan bottenlägenhet som vi ska flytta till så det var kul att komma och se hur det såg ut hemma hos dom!

I morgon far jag och lilleman till Köping och hälsar på :-) 
Tog en sväng till lekparken efter middagen. Men nu sover den unge mannen så sött!!
Kärlek till denna lilla polis <3

fjällnora





 
Hängt på Fjällnora idag!

Söndag

Då har det blivit söndag igen då! 
Långhelg har det varit/är det också. I fredags var vi till Norrtälje på kalas och igår var jag och M i Stockholm och såg "en man som hette Ove" då fick H sova hos farmor. Det hade gått hur bra som helst :-)

Igår kände jag mig riktigt mänsklig och som en bra människa, jag saknade faktist lilleman på kvällen!!! Jag har haft så fruktansvärt dåligt samvete när jag inte direkt gått och längtat efter honom när han eller jag varit borta och jag har verkligen känt mig som världens sämsta mamma!!!! Absolut har jag ju blivit glad när jag träffat honom så klart!! Men igår när jag såg bilder på honom ville jag snoosa in mig i honom och krama och pussa på honom :-)
Men faktist kom vi fram till, förra veckan att det är en styrka att inte sakna och längta när man är iväg någonstans. Jag vet ju att H har det hur bra som helst under tiden! Och då behöver jag ju inte gå och oroa mig över det utan kan slappna av och bara vara Maria! Men om jag däremot inte blir glad när jag sen ser honom igen....DÅ kan man nog börja undra. Men så är det inte, jag blir jätteglad när jag träffar honom igen :-)

Usch nu låter det som att jag inte älskar mitt eget barn men så är det inte, han är det bästa som finns, min lilla terrier och jag vill för allt i världen vara utan honom!!!!!




Min lilla gose!!!! Verkligen äääääälskar att se på när han sover. Då kommer alltid tårarna haha

Nu väntar vi på sol och värme, kepan är inhandlad och vi är redo!!

I väntan på att lilleman kom hem idag stack vi till hammarskog och cyklade! Otroligt vackert där ute. 

Nu sova, god natt!!

RSS 2.0