Påsken

Hej svejs!
Påsken som var spenderades i en stuga med hela Markus familj i Järvsö! Vi åkte skidor och umgicks helt enkelt! Lagom långt att åka men lite för lite liftar för antal besökare. På lördagen blev det jättelånga liftköer men inget folk i backarna :-/

Hugo fick ockdå prova åka skidor och han var riktigt taggad på det :-) han var riktigt ivrig och tyckte att det var roligt. Efter ett tag sa han "klar" och så ville han inte åka mer :-) då lånade vi en pulka och åkte lite sånt ett tag i stället!

När vi åkte hem sov han heeeela vägen hem!!! 2,5 timmar lite drygt sov han så vi tog allt i en ända sväng! 

Utsikt från stugan

Hugo valde att vakna 5 alla dagar i Järvsö så vi hann vara ute och möta solen!

Helt själva i backen kl 6 på morgonen :-)

Har en del roliga filmer från vår vandring men väljer att inte lägga ut dom haha


Åker lite lift!

Nöjd kille!!





Vår

Vi hade sån himla mysig dag igår. Redan på morgonen åkte vi iväg till gamla Uppsala för att kika på omgivningarna runt kyrkan där vigseln går av stapeln om 60 dagar ?!?!?!? 

Vi lullade runt där en stund och kikade i solen! 
Efteråt åkte vi till 4h gården och kollade på alla djuren. Det uppskattades av lilleman så det får vi göra fler gånger :-)

Sen åkte vi hem och som alla tre. Vi vaknade efter 3 timmar (!!!!) och då fick vi väcka lilleman som fortfarande sov. (På kvällen var han inte lika pigg på att sova kan jag lova haha) 

Efter sovningen gick vi ut på altanen och fixade i solen. Grävde lite i sandlådan, Markus fixade på altanen och jag fixade i våra rabatter. Verkligen en jättemysig dag!!!

Inte lika mysigt väder idag :-/

Ikväll ska vi iväg och köpa en storpojkesäng till lilleman :-) liten börjar bli stor :-(

Söndag

Igår hade vi besök av mamma och pappa, alltid lika trevligt :-) 
Vi var ut till Storvreta på lite barnloppis! Där fyndade jag ordentligt till Hugo till bröllopet!!!
Halva utstyrseln är nu klar till priset av 35kr!!! Känner mig väldigt nöjd :-) 

Idag har vi inget planerat, tro det eller ej :-) men ikväll är det match för gubbelubbe så det blir en mor och sonkväll, mysigt!!

Nu väntar en tredagars arbetsvecka sen blir det lite skidåkning!

Trevlig kväll alla

Måndag

God kväll!
Hektisk helg är nu förbi och vardagen är åter här. Förra veckan var jag lite allt i allo. I min klass är vi 2 lärare och 2 assistenter och alla utom jag var borta förra veckan, så jag fick vara både lärare, assistent och allt där i mellan. Men tro det eller ej, det gick väldigt bra faktist! Lite svettigt i mellanåt men på det stora hela gick det väldigt bra, go mig B-)

Förra veckan fick jag blommor från min blivande man. Hör och häpna, efter lite tjatande från mig då kanske. Jag blev lite sur när jag inte fick några på mon namnsdag och inte heller på internationella kvinnodagen! Jag påminde honom givetvis om alla dessa dagar så dom glömdes inte bort! Men i tisdags var det min tur att vara den lyckliga att få blommor. 

"Här är blommorna du efterfrågat"
"Tack, vad snällt"
"Fy fxn Vad tulpaner är dyrt"

Han är så romantisk min fästman ;-)
Men fina är dom ju hur som helst


I helgen var vi och hjälpte syrran att flytta i.deras nya hus som ääääntligen är klart :-)


H och jag lekte i alla lekparker runt om medan gubbarna bar möbler

I morgon är det planeringsdag på förskolan så jag och H är hemma. Men ett flertal olika läkarbesök är inbokade så vi kommer nog inte få tråkigt!

Dessutom börjar min skapandekurs i morgon som jag ska få gå på via jobbet. Ska bli riktigt kul!!


RSS 2.0