Valborg!

Så lustigt det är, i går natt som Hugo ostört hela natten till kl 6. Då fuck han en skvätt välling och somnade om till kl 8. En riktigt bra natt helt enkelt!!!
Inatt har han vaknat minst en gångbro timmen och skrikit och jag har får klivit upp och stoppa in nappen! Kl 4 fick han välling och sov ostört till kl6. Snacka om trött mamma idag!!!! Zzzzzzzzz

Vi borde vara hemma och sova idag men det är inte alla dagar man är ledig på Valborg och det är inte alla dagar det är fint väder ( än så länge) så vi tar en sväng ner på stan och kikar på forsränningen!!!

Ha en trevlig Valborg!!!

Gooooos!!!

Tisdag

Kortvecka denna vecka :-)

Lilleputten är sjuk här hemma, feber och inte alls lik sig själv! 39,7 i feber i går och 39,6 idag. Men i går var han helt apatisk större delen av dagen, ville bara sova sova och sova eller ligga ner och gosa med kudden. Inte alls likt vår lilla terrier. Idag är han piggare, trots hög feber. Han pratar, jagar katten och leker idag. Så hade jag inte tagit inte tagit tempen hade jag inte trott att han hade någon feber idag. Det är tredje dagen med hög feber så för hoppningsvis är det sista dagen idag! Håller tummarna för det. 
Jag ser en tand som spricker igenom vilken minut dom helst, så troligtvis är det tänder som spökar!



Gårdagen! Vill bara ligga och vila! Inte alls kul med feber men riktigt mysigt när han vill gosa i knät!

Vår lilla Dude, dagen innan febern!

24 april

Hej underbara fredag!!

Idag bär det av till Sthlm när M kommer hem och Hugo ska sova hos farmor för första gången! Lite läskigt tycker jag men jag vet ju att han är i goda händer och kommer ha det hur bra som helst. Dessutom ska det bli lite skönt att sovs ostört en natt och sen kanske lite sovmorgon :-) en utvilad mamma är en bra mamma!! 

I måndags blev vi utslängda ur hemmet för faster och tant lanja ville vara barnvakt till H! Vi lät dom givetvis få vara det och åkte till skogen och provade min mountainbike för första gången. Lite läskigt när fötterna sitter fast i pedalerna och det resulterade i två vurpor haha
Aj aj, och blåmärken på benen!

Under tiden var Hugo i goda händer!


Redo för sommaren! 

Nybadad och exploderad

Håret börjar bli långt på huvudet

Älskar verkligen detta lilla busfrö!!!

18 april

Goddag!
I går fyllde Gurris hela ett år!!! Dock låg han deckad i hög feber stackarn :-( men i dag åker jag och mamma och gratulerar honom. Hugo och Markus får vara hemma! Grabbdag :-)

Har varit och handlat en sväng och när jag kom hem hade H somnat i vår säng, det har inte hänt sen han var plutteliten! 


Igår var det syjunta :-) Hugo hade det dock lite jobbigt med alla damer som skrattade högt, då grät han förtvivlat haha. Han var riktigt trött och då kan han göra så!

Spelar fyrhändigt :-)

Det var roligt när det lät tyckte han :-)

16 april

Nyss hemkommen från en em på Leos lekland! Jättebra ställe för föräldralediga att träffas på! Gratis fram till barnen är ett år, så det kostade ingenting. Fanns en del för 0-5 åringar där vi höll till, jättetrevlig em faktist och Hugo verkligen ääääääälskade bollhavet. Det gjorde ingen annan bebis så vi hängde där helt själva :-) ett ställe jag verkligen kan rekommendera, folktomt var det också!!

Tokdeckade så fort vi kom hem haha

Igår tog vi en sväng till lekparken när markus kom hem från jobbet! Han ville också vara med och se när H gungade, så vi klädde på oss och traskade iväg.





Jag verkligen älskar denna bilden!!! Mina herrar <3

I morgon är det fredag hörrni :-)

april....hm, ingen aning om vilket datum det är =/

Hej svejs!
Måndag idag och solen skiner =)
idag blir det en sväng till kista för att updatera lillens garderob. Saker saknas =( Vårjacka och vårmössa ffa. Mössan han har är aldeles för stor =( Blir en sväng in på Next, världens bästa butik!!
 
i helgen var vi ut till Björklinge och var ute i det fina vädret! Äppelträdet skulle beskäras och vi var ute och kollade på.
 
 
 
Så otroligt kul att se hur han rör sig utomhus hur han vill, tar sig dit han vill, högt som lågt haha
 
 igår sa vi till varandra när vi skulle sova, på koj - god natt världens bästa pappa, god natt världens bästa mamma. Men sen började vi fundera (mest jag började fundera) vad bestämmer vem som är världens bästa förälder? Det kn ju bara finnas en mamma och en pappa, Världens bästa kan ju bara vara en av varje. Skulle just vi vara någon av dom?
Nej, det är vi inte
 
- Nog för att jag har bra med tålamod, men jag har inte oändligt med tålamod
- visst händer det att jag kollar lite mycket i min mobil än på hugo och hans lek
- nej, jag lagar inte egen mat till honom. En supermom/världens bästa mamma ger väl inte sitt barn burkmat, eller?? Å andra sidan innehåller ju dom där burkarna alla ämnen dom behöver , inte en massa skit och det är inte speciellt dyrt heller. 
 
Så nej, jag är inte en kanditat till att vara världens bästa mamma.
Men däremot är vi nog fullt dugliga föräldrar till Hugo! Trots våra brister så ska vi nog klara av detta ändå =)
 
I morgon blir det en sväng till Norrtälje och på torsdag blir det Leos lekland me mammorna, spännande att se vad det är.
 
ha en fin vecka!
 
 

8 april

Idag har denna skrutt tjänstgjort lika länge på insidan som på utsidan
Tänk så mycket som har hänt på så kort tid i våra liv!!!



Idag har vi haft besök av syrran, Hanna och Gustav och även av Johanna, Lea och Lucas! Jättetrevlig dag har vi haft!! 
I morgon blir det öppna förskolan och sen tar vi helg 😊


6 april

Idag fyller världens bästa Isabelle hela 5 år!!!! Tänk att lillfisen blivit så stor redan :-)

Igår kom vi hem från en jättebra skidsemester i Hasselaski!!
Toppenväder har vi haft och backarna har varit helt fantastiskt bra så det har varit riktigt kul att åka. Jag som inte brukar tycka att det är speciellt kul att åka skidor tyckte att det var riktigt kul i Hassela :-)
Jag provade även längdskidor för första gången. Jättekul var det, men mitt bäcken tyckte inte att det var lika roligt.
Hugo har haft det hur bra som helst när vi åkt skidor. Han har hängt med farmor och haft det som en prins :-)

När vi var på väg hem i går fick jag nys om att det var rea på kappahl, 50% på allt pga rökskador från butiken bredvid. Så jag tänkte att jag åker förbi en snabbis och kikar. Men det var inte bara jag som var där kan jag säga!!! Det blev en kötid på ca 2,5 timmar och en massa fina kläder till lilleman. Två t-shirtbodysar som jag letat efter jättelänge så jag är riktigt nöjd med inköpen.
Två bodysar med kort ärm till sommaren, en långärmad body, pyjamaser , byxor och ett par strumpor. Blev en body till Gurris också men den Blekinge med på bilden.


Helt ensamma i längdspåret

Hugo myser med faster

Glada innan första åket

Vädrets makter på vår sida


Hela skidlaget

Dags för lunchpaus

Jobbigt att åka...


Hugo och farmor hejar på



Kul att krypa i snö


Påt igen efter lunch
Kvällsåkning
Sista dagen i backen

Gav kameran till svärfar som lyckades fånga en på bild :-)
I väntan på hemgång (bortse att han till vänster sällan samarbetar när man ska fota. Men han till höger samarbetar för det mesta haha)

Nu ska vi snart göra oss klara för att åka hem till J&J

Terevlig annandag påsk!!!


2 april

Jahapp, då drar Emethlarsson på skidsemester då!! Vi ses efter påsk!

Glad påsk!!!

RSS 2.0