Midsommar

Igår var det midsommarafton och det firades hemma i Köping!
Vi gjorde kransar och packade oss iväg till odensvi dör dom vi skulle dansa. Jag har pratat med H om midsommar hela veckan och han var helt på det klara med att han skulle dansa grodorna med "Mommo"

Han verkligen älskade att dansa runt stången. Hängde på och härmade alla rörelser till sångerna och hoppade som en tok till små grodorna, och när vi dansar klart en dans klappade han glatt händerna :-) 
Sen blev det fika och traktoråk. Hugo gillade INTE att behöva stå i kö för att åka traktor, se traktorn åka iväg var hjärtekrossande för honom. Men vilken lycka när han till slut fick hoppa på traktorn!!

I em kör vi igen, dans i Himmeta!'

Glad midsommar till Er!!









möhippa

Hej svejs!
Oj vad mycket som hänt sen jag skrev sist!!
 
men jag tror att jag börjar för 3 veckor sen. (tror det börjar bli det) Eller nej vänta, allt började ju redan dagen innan sista april. På fredagkvällen, jag var själv hemma för markus hade hockeymatch, ringde det på dörren. Men eftersom jag inte var berädd på besök hann jag inte få på mig tillräckligt med kläder fort nog för att hinna öppna.Så när jag öppnar dörren står där bara ett lämnat blombud, ingen budkille! I pappret fanns en ros och ett kort där det stog: dags att vara lite uppmärksam...
 
På fredagen för 3 veckor sen kom ännu ett blombud. Markus var iväg på sin svensexa så även då var jag hemma själv. Samma sak denna gång, en ros och ett kort där det stod: Vi vet vad du kommer göra, ofrivilligt i tights och balettkjol...
 
Någon vecka innan hade jag även fått ett brev hem i lådan där jag hade fått en lååång packlista på bla pass, tvåmannatält, pussar på ett papper samt att dom skulle vara prissatta och en karta över Åland. Så det var ju bara att lyda order. Allt utan tvåmannatält hade jag packat i en väska.
 
På lördagsmorgonen vaknade jag tidigt som vanligt. Markus var lite konstig, fick en massa sms hela tiden. Men i möhippetider om det var la jag mig inte i det! Sen säger han till mig att sätta mig framför tv.n och där spelas det upp en film. i slutet av filmen ber den mig att ta väskan och komma ut!! Men jag hinner inte ut förrän mina syster, och svägerskor stormar in i lägenheten!
 
Sen far vi iväg i bilen, jag med ögonbindel, genom stan och när jag tar bort ögonbindeln hamnar vi inne på Papper! Jag som hela tiden önskat mig en möhippa på Papper vart jätteglad. Där blev det bubbel, pyssel och gofrukost!! Men väl på plats för bubbel hoppar tre av mina bästa vänner fram!! Två barndomskompisar från Köping!! (tänk, dom kom ända vägen hit bara för min skull) och en kompis här i Uppsala. Snacka om att jag blev förvånad när dom hoppade fram så fort dom hörde ordet Bubbel =)
 
Efter Papper blev det ögonbindel och åktur igen. Men när jag tog av mig bindeln denna gången var vi tillbaka hemma hos mig haha, snopet =) Där var det sååå fint uppdukat i köket och lunchen serverades!Då slöt dessutom två till upp för lunch och nästa aktivitet!
 
Men först lite frågor och paketutdelning utan avsändare =)
 
Sen på med bendeln igen och denna gång hamnade vi på ett danscenter i Norby! Där blev det musikaldans till Grease Lightning!! det var sååååå Rackarns roligt så ni anar inte!!
 
Kvällen avslutades med middag på Lingon!!
 
Alltså så himlas bra dag, jag hade så kul! Och dagen var en riktig Mariadag. Jag var lite orolig ett tag faktist med tanke på packningslistan. Men det är tydligt att den/dom som planerade möhippan känner mig och vet precis hur jag vill ha det!! 11 stycken var vi som mest och jag skulle väldigt gärna göra om denna dagen igen och igen och igen!






RSS 2.0