29 juli

Hängde ute hos gammelmormor Ingegerd i går!




Älskar att ta glasögon! Hade turen att få prova också haha




Högbo bruk

Hej!

För några veckor sedan var det min tur att fylla år! Då åkte jag och Markus till Högbo bruks herrgård och var där en natt. H fick vara hos farmor och ha det bra. 
Det var verkligen strålande sol när vi kom dit. Så jag la mig och solade på badstranden medan Markus tog cykeln och cyklade och kikade vad det fanns för cykelleder. Stället har nämligen specialiserat sig på mtb. Sen gick vi och hyrde kanot och upptäckte alla vrår på sjön! Sen stundade eftermiddagsfika och efter det blev det cykling i skogen för oss båda!
Sen hade det blivit hög tid att svira om och avnjuta 4 rätters middag :-P
Otroligt god mat var det måste jag säga! 
Toast Skagen till förrätt för mig och kanin till Markus

Lax till varmrätt och M tog oxfilé

Och sen var det dags för efterrätts buffe!!!!!!!

Det var mycket gott
(Det ingick ostbuffe också men har inte förstått det där med att äta en massa ost bara så den hoppade vi över)

När vi ätit klart tog vi en avslutande sväng på spat. Bubbelpool :-) helt gudomligt skönt!!!!


Mina fina presenter!
Jag blev så rörd och glad att jag började storböla haha så typiskt mig :-)




Köpingsvecka

God kväll!
Är i Köping med Hugo i veckan och rundar på mig :-/ ja ja, allt jag stoppar i mig är ju helt och hållet mitt helt egna val :-)

Idag har vi varit i blåbärsskogen. Jag plockade blåbär i en liten hink och Hugo plockade hela nävar från min hink och stoppade i sin mun, så när vi gick hem hade vi inte ett ändå blåbär med oss hem haha!!! Men som tur var hade vi 4 andra med oss så fick i hop flera flera liter, finns jättemycket blåbär i skogen just nu :-)




I morgon blir det nog blåbärsskogen igen och lite hallon och smultronplock ute hoss mormor!!

Bye bye

torsdag

Redan torsdag hörrni =)
 
igår tog jag och hugo en promenad till Ikea, vi skulle köpa lite kryddhyllor och ha som bokhyllor i Hugos rum! Vi passade även på att luncha där. 30kr betalade jag för boda våra luncher =) Jag vet att ikeas mat kanske inte är den allra bästa, men hallå, jag är inte mer än människa och jag var hungrig =)
 
idag blir det ettårskalas för alla våra fina ettåringar i föräldragruppen som nu har fyllt år, ska bli riktigt skoj!
 
bjuder på lite bilder från en fm i lekparken i Köping:
 
 
Älskar att gräva i sandlådan! Mycket roligare än att gunga tydligen!
 
 
 
 
 
Min fina Babe!!
 
H gilalr att ta "fel" väg upp
 
äääälskar att klättra denna lilla apa =)
 
 
väl uppe, njuter av utsikten =)
och swisch ner igen!
 
 
Nej nu ska jag nog köra lite träningsövningar! Hade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semestern över

Hej!
 
Då var semestern över för denna gång, för Emethlarssons =/ Lite trist, men vi har haft en jättebra semester! Nu åter till vardagen igen! Det är trevligt och skönt med vardag också måste jag säga. Tillbaka till lite rutiner.
 
usch, har ju inte bloggat på jättelänge så har en del bilder att visa, men det får bli lite eftersom!
 
På den här semestern har jag upptäckt att jag troligtvis har en fobi för måsar (eller fåglar i största allmänhet)) Att jag varit rädd för fåglar det har jag ju vetat länge, men jag tror att jag till och med har en fobi !!! Vid två tillfällen har jag upptäckt det. FÖrsta gången när vi var över till Åland. Vi åt på en restaurang och eftersom att det var bra väder valde vi att sitta ute. men på uteserveringen fanns även kaxiga måsar och en kaja som dök efter en pomfrites så fort dom hade chansen. Vi satt och väntade på vår mat och på bordet bakom oss hade dom ätit klart och gick iväg till minigolfen som restaurangen hade. Men dom hade massa mat kvar på tallrikarna som fåglarna så klart inte missade så dom flög och dök ner precis bakom min och jag blev livrädd!!! Jag fick panik, kunde inte andas och från ingenstans började jag gråta (usch vad man gör bort sig när man blir rädd och inte kan kontrollera vad man gör) Så vi var tvugna att gå in och äta. Först då kunde jag jobba med att få ner min puls =) 
 
Andra gången var på en badstrand, då en närgången mås cirkulerade runt oss. Återigen fick jag panik, gråten i halsen och jag fick svårt att andas och var tvungen att gå därifrån!
Jag har aldrig tidigare upplevt något liknande (eller föresten en gång tidigare i Turkiet när restauranägaren tyckte att han var rolig när han tröck upp en äckelhöna i ansiktet på mig, jävla idiot!!!!!) och kan inte förklara det på något annat sätt än att det är en fobi!!
 
ja ja, hur som helst!
Här kommer lite fler bilder från vårt besök på eskilstuna zoo!
 
Kollar på aporna 
 
 
Bjässekaniner
Roligt att klappa kaninerna 
 
 
Åker karusell för första gången i sitt liv =)
 
 
 
 
kaffekoppen
 
Det var roligast att var inne hoss djuren 
Tack och hej för denna gång =)
 
 

RSS 2.0