...

En sån där dag igår då jag tänker mycket på den där dagen!  Ilskan verkligen bubblar i mig när jag tänker på det. Ilska men även otroligt besviken! Arg på mig själv hur jag verkligen öppnade upp mig och "blottade" mitt innersta, arg för att jag inte såg! Besviken på att jag anförtrodde mig och sen bara poff var allt borta, naiva jag :-) (men jag kan lova att jag ALDRIG mer gör om det och anförtror mig till någon) 
Men också arg och besviken på mig själv då jag den dagen framstod som en riktigt hemsk människa! Och jag tänker på det ganska ofta att kanske jag verkligen är så där hemsk som det framstod, huga vilken människa. Jag skulle inte heller umgås, eller ännu mindre veta av mig om det är så!! Usch, nu blir jag så där arg igen när jag skriver detta. Ni vet så där jag-vill-bara-dunka-huvudet-hårt-i-väggen-ilska!!!!!
Det är ju tur att dessa dagar inte kommer allt för ofta längre :-)

Nåväl, hoppas på en bättre dag idag. Jag har ju en underbar sambo som jag tillsammans med har skapat vår goa son <3 så det är ju för väl att någon orkar stå ut med mig!

Jag är lyckligt lottad som trots allt har dessa fina herrar i mitt liv!!!

Helg

Kom hem från Köping i går. Klädbytarndagen resulterade i en skinnjacka till Hugo, overall och lite snygga skjortor! Billigt blev det i alla fall och jag kände mig nöjd. 
Senare for vi i väg till Färna herrgård på afternoon Tea för att fira mamma som fyllde år i somras :-) riktigt mysigt och gott med kakbuffe! 
Senare på kvällen firade vi även M som fyllde år i går <3
När vi kom hem firade även jag min fina sambo, 00.30 på natten, en halvtimme försent dessvärre! Men han verkade nöjd med presenten :-)

Provar gurras gåstol

Otroligt spännande glas!

Afternoon Tea

Tårtdekorationspyssel 

Nya kompisarna!




Fredag

Morgonmys med denna godingen

Men han är inte mycket till sällskap för tillfället då han har hittat sina fötter och hellre umgås med dom :-)


Lite packning innan M kommer hem och vi far iväg till Köping! Klädbytarndag och lite annat smått och gott som jag inte kan nämna här står på schemat ;-)
Trevlig helg!!

Måndag!

.
Herregud vilketåskoväder det var inatt. Jag vaknade av att det lät som en bomb utanför fönstret, riktigt läskigt! Vågade inte gå upp på toa när jag vaknade haha :-) men den försvann lika fort som den kom som tur var. Men tack och lov så vaknade inte Hugo, utan sov heeeela natten ända fram till sju och somnade sen om till tio. Han kör lite varannan natt. Ena natten ska han ha mat vid tre och nästa dag sover han hela natten utan avbrott (trots bombningar där ute)

Idag har vi en lugn hemmadag, jag och lilleman! Ikväll blir det operation prova nappflaska igen, får vi se om det funkar :-) 

I veckan ska jag prova att börja springa! Men är så nervös, är så rädd för framfall. Men börjar man försiktigt ska det nog gå bra!

En helt tom kalender i veckan för första gången på länge. Känns riktigt skönt faktist! Helt öppen för förslag, det var länge sen :-)

Några bilder från fredagens kalas:
Paketöppning

Myys

Tårta med ljus givetvis! 21 + 26 ;-)

(Bli inte arg nu)

Blåser ut ljusen från två håll


Trött och pipig lilleman behövde visst sova lite!

Morgonmyys

Kärlek!!

Diesel drog sig närmare och närmare den sovande bebisen :-)


Fredag!

Tänk, vilken jobbig vecka det var för exakt ett år sen. Vad mycket spänningar som bara släppte, hur skönt som helst :-) 

Ikväll har vi firat Maria Och markus som fyller år! Pizzabuffe och tårta!? Bilderna sitter i kameran så det kommer en annan gång! 

I morgon blur det en lugn lördag och på söndag blir det en sväng till Västerås!
Trevlig helg!!
Sömntuta




Tisdag!

Hej hopp!
I går fick lilleman sitt 3-månadersvaxin och hela kvällen väntade vi på febern, men den kom aldrig. Vid tvåtiden i natt däremot kom den :-( stackars liten har inte mått så bra i natt men nu börjar det bli vanliga Hugo igen :-)
Vi tog bussen ner till stan och handlade lite presenter till M som snart fyller år (eftersom att jag vet att han aldrig går in här och läser skulle jag kunna skriva vad vi köpt, men vem vet, plötsligt händer det och han klickar sig in haha. Tror inte ens han har en aning om adressen) sen var vi och fyndade en massa på Papper. Butiken har 50% på allt så det blev billigt och bra :-) tur att det var stängt där redan förra veckan när det var 30% och jag ville gå in ;-)
Nu plocka ordning här, då vi väntar besök i kväll och kanske jag ska kika om vi har nå lunchmaterial hemma, det var länge sen jag åt frukost känner jag. Usch jag är så dålig på att äta lunch alltså!!' Jag äter frukost vid 9 och sen middag vid 19-tiden, är inte speciellt hungrig där i mellan, märkligt. Måste bli bättre på det där!!

Lillskrutten lyckligt ovetande om att han snart ska få två sprutor i benen!! (Dom gavs samtidigt i alla fall så det blev "bara" ett stick)

Freeeedag :-)

I onsdags firade vi att vår son blev hela tre månader! Tänk så fort det går, men det blir bara roligare för var dag som går så ingen panik över det, ännu :-)

Igår städade jag och H hela lägenheten. Tanken var att jag skulle städa när han sov (dagen innan Siv han jättemycket) men nejdå, lilleman hade ingen lust att sova i går så han fick vara med i stället!! Svettigt var det kan jag lova. Och där i mellan tvättade jag och mitt i allt kom jag på att jag skulle göra en äppelpaj också :-) ännu svettigare blev det då men det blev gott i alla fall!!!
Så nu är här rent och fint och jag och H är redo att ta emot alla mammor och bebisar som kommer på besök lite senare! Nu ska bara fruktsalladen göras och sen är det klart :-)

I morgon är det dop för Gurrisen :-)
Nej nu ska jag se om lilleman ätit klart och om han behagar sova en skvätt till eller hur han tänkt sig!
Ha en bra fredag alla!!!

Vår lilla tremånadersbebis 



:-)

Samtal mellan mig och Isabelle som sitter och har Hugo i sitt knä:

Isabelle: Hugo är så söt, visst är han!
Jag: ja det är han. Men du är också söt!
I: ja det är jag ju.
Jag: men jag då, är jag söt?
I: haha nej !!
Jag: nehe, och varför inte det då?
I: det är ju bara barn som är söta!!
Jag: jaha, så jag är inget barn, men när är man inte barn länge då?
I: (lång fundering, och lite trött på mina frågor börjar hon bli, men säger till slut) Du är mellansöt!!

Haha, jag är mellansöt!! Det tackar jag för! Bättre att vara mellansöt än att inte vara söt alls :-)

Gofian :-)



Tisdag!

I går var vi på babyrytmik. H verkade gilla det, han kollade spännande på tanten när hon spelade på sin trumma och när hon spelade musik! Sen fick Hugo själv spela på trumman (med lite hjälp av mamman) och det var roligt, då skrattade han med hela ansiktet :-) marackas var också kul men inte lika kul som trumman!!
Sen gick vi ner på torget och mötte upp Johanna och Lucas och vi utforskade höstmarknaden! Sen blev det en lunch på stan innan vi tog bussen hem igen, och vidare ut till björklinge!!

Idag är det pyssel som står på schemat, och dessvärre även en massa svärord då det går riiiiiktigt j*kla uselt med pysslet!!!!!

Just nu är det mycket dopplanering som upptar dagarna. Det är inbjudningslistan, servetter, tårtor, smörgåstårtor, bakning och massa annat smått och gott! Mycket att tänka på men det är riktigt roligt!! Älskar att planera sånt här :-) 

Nej nu ska jag, mitt onda huvud och lilleman fortsätta jäklas med dessa papper!!!!!

Marackasmannen!!

Hugos fastrar (2 av dom i alla fall) har varit i London och köpt så fin jacka och skor till honom!! Och ni ser ju att han blev glad av sakerna :-)

Vår lilla solstråle <3

Liten kille, stort täcke :-)

Märkligt

Är det inte lite lustigt vilket sammanträffade en del saker har. Som nu i morse tillexempel. Jag började fundera på när det är höstmarknad på vaksala torg, jag tyckte att det borde vara snart för det är ju höst nu! Och då googlade jag fram att det är i morgon och på tisdag!!! Jag hade ju lika gärna kunnat funderat på den här frågan nästa vecka och då hade det varit för sent :-) 
Jag minns så väl förra året på höstmarknaden, jag var där med jobbet, och jag tänkte att hoppas hoppas att jag nästa höstmarknad är föräldraledig och kan gå hit mitt på dagen med en barnvagn (lycka) och tänk, det kan jag ju nu!!! Så i morgon när jag ändå är nere på stan för lite babyrytmik tänkte jag ta svängen förbi där på vägen hem :-) 
Kom och gör oss sällskap vettja :-)

Fick nya skridskor av M i går så nu blir det allmänhetens åkning nästa!!

My boys!!

Isa vill gärna sitta och mysa med Hugis!!

Lite kvällsmys!!


Zzzzz

Lite märkligt är det ju. Nu har vi blivit bortskämda med att H sover 7,5-9 timmar nästan varje natt. Då blir man så förvånad när han nu vaknar först 22.30 (och då tänker man, oj vad länge han ska sova nu när han får mat så här sent!!!) nejdå, då vaknar han och vill ha mat igen kl 3 också??!!! Hmm, lite märkligt måste jag ändå säga att det är! Ja ja, lite mat nu då så kan vi sova igen om ca 10 minuter!! Och hoppas på att han är tillbaka i vanliga rutiner i morgon igen!! Jag får trösta mig med att det faktiskt är fruktansvärt mysigt att amma <3 så nu myser jag en liten stund innan jag lägger ner honom i sin egen säng igen!!
Eftersom att både jag och M har och är förkylda är jag livrädd att denna lilla krabat ska få det också. Han verkar ju vara mottaglig för att skit den här lilla plutten :-( så jobbigt om han skulle bli förkyld igen. Låter nästan som att han är lite täppt när han ligger här och äter, jäkla skit!!!!

Så, nu var det nog slutklagat :-) (men orkar man inte läsa om klagomålen, så är det ju bara att klicka dig in på en annan sida) 
Hoppas på lite mer sömn snart om någon minut, sov gott!!!

Lillskrutt och storskrutt :-)

Om några minuter, hoppas jag :-)

Dopning

Nu har vi äntligen tagit tag i babysimanmälan så nu kör vi i gång i slutet av oktober!! Ska bli riktigt kul, och Hugo älskar att bada, i baljan i alla fall (men det gör nog dom flesta bebisarna)
Så nu har vi fotokurs och babysim på veckorna :-) och några babyrytmiker innan fotokursen drar igång tänkte jag att vi skulle hinna med :-)

Oj så mycket dop vi varit på i år och än är det inte slut. Ett i april, augusti, september, oktober och sen avslutar vi med vårdat eget i november!! För några veckor sen var det lilla Alma som döptes och nästa helg är det Gustavs tur!! 

I dag fyller finaste Felicia hela två år!!! Grattis på födelsedagen lilla "tass tass" vi kommer i morgon och firar!!!

Sötaste Alma, döpt och klar :-)

Å, killkusinen är vaken...
Killi Killi kill...

Mamma och mini
Äldst och yngst
Lilleman övar och övar
Lilla Putte sitter helt själv i bumbon nu :-)
Bra sätt att "lura" honom att titta åt det håll han gärna inte tittar åt!!

Glöm för Guds skull inte bort att det är kanelbullens dag i morgon!!!

Tröttmössa

Jaha, trevligt sällskap man har :-) vi låg i soffan och busade och skrattade och helt plötsligt började ögonen att falla ihop och min polare somnade ifrån mig!! Så kul var jag tydligen haha!!

Ja ja, snart vaknar han nog och då kan vi fortsätta flirta med varandra :-)

RSS 2.0