Söndag :-/

Jaha, få var denna period i livet slut! Imorgon börjar det en ny period, med en annan vardag! 
Hugo och jag var till förskolan idag och lekte på gården och kollade läget lite! Jag gluttade in genom fönstren och i hallen såg jag en hylla med Hugos namn som var tom, och det är troligtvis min Hugos plats!!! Känns så konstigt att vara på föräldrasidan av förskolan denna gången och inte som personal eller där för att vara på arbetsintervju! 

Var lite vemodigt att ge H välling ikväll och sen lägga ner honom i sängen för sovning. Känns liksom som att vi är slut nu :-( så när jag gick ut och stängde dörren bröt jag ihop. När blev min lilla Äggie så stor????!!!!
Imorgon går vi till förskolan han och jag :-) 
Usch nu sitter jag här och bölar! Vem hade trott att jag skulle känna sån här separationsångest, har inte upplevt det så starkt förut.

Nya haket


En kille som är redo :-)

Han försökte ta sig in genom dörren men utan resultat. I morgon får min lilla Gose-Mose även gå in och utforska sin nya vardag!



Heeeelg!

Helgen är åter här :-)
Förra helgen var vi iväg på en liten minisemester till Dalarna! Jag älskar Dalarna, allt är så fint och välskött! Skulle verkligen kunna tänka mig att flytta dit, till Falun kanske, där vi sov i två nätter! Vi bodde dom sagt i Falun, hängde hela dagarna på deras utomhusbad, med uppvärmda pooler!!!! Varför har inte fler bad så?! Barnpoolen var säkert 32-34 grader!! Helt underbart, till och med H som annars tycker att det är lite kallt i vattnet utomhus ville gladeligen doppa sig! 
På lördag em åkte vi till Leksand för att kolla på hockey! Hugo var väl inte helt överförtjust, så han och jag var utanför i en lekpark sista perioden. Men på det stora hela gick det ganska bra :-)
På vägen hem stannade vi på Högbo bruk där dom hade en "Högbo bruk dag" med stor loppis, fårvallning och en massa annat! 

Ikväll är det dags för 30 + 30 fest, ska bli kul :-)

Hittade ballonger på Max

Min lilla Dalmas :-)

Hockey hockey hockey!!!

Intar våra platser!!

Onsdag!!

God morgon!
Sista veckan har nu kommit halvvägs! 
Igår var vi in till stan och träffade Johanna och Lucas! Vi lunchade, vilket gick lite si och så med min lilla adhd-son :-), och skulle sen på öppna förskolan! Men där var det så mycket folk så vi fick inte komna in :-( så vi gick till Pelle Svanslös lekpark i stället. När jag kom hem var jag heeeelt slut, en slitig dag helt enkelt :-) men igår gick jag och la mig redan kl 21, så i morse var jag vaken före Hugo som valde att ha sovmorgon till kl 7. Så han vaknade också på bra humör :-)

I em blir det ett naprapatbesök, sista besöket, för sen jobbar jag ju och dom har inga senare tider :-(
Ikväll tänkte jag ta lite egentid och se om jag hittar något att sätta på min plufsiga kropp på helgens 30 +30 fest!

Ha en bra dag :-)





Fredag

Nu har vi tagit helg redan och gör oss klara för helgens äventyr!
Vi far till Falun och sover där och i morgon åker vi till Leksand och kollar på deras första träningsmatch hemma! Hugos första, men troligtvis inte sista, riktiga hockeymatch. Spännande att se hur det går :-)

Nu har jag och H bara en vecka kvar tillsammans, sen börjar jag jobba och då kommer han säkert glömma bort mig helt för jag kommer jobba så sent på dagarna och han kommer sova tidigare troligtvis. Gör så ont i hjärtat när jag tänker på det :-(

Nej nu lite frukost!


Jag efter veckans tredje spinningpass! Så otroligt smidigt att ha hemma!! Och det bästa av allt, jag får inte allt för ont i bäckenet efteråt :-)

15 augusti

Jaha, då har man gått och fått sig ett arbete då!! Återigen har jag på något märkligt vis halkat på ett bananskal. 
Så sent som i tisdags (eller vilken dag det nu var) så hade jag ett ångestutbrått om att jag inte hade något jobb, snart 30 år och aldrig haft en fast tjänst, känner mig så fruktansvärt dålig och misslyckas. Samma visa varje gång som jag inte har någon anställning. Och varje gång tröstar Markus med att säga samma sak:
"Det kommer att ordna sig ska du se, det brukar alltid lösa sig"
Och precis dom alltid svarar jag då:
"Men inte den här gången"
Men på något underligt sätt så bara dök det upp en tjänst till mig och jag är oerhört tacksam för det!!!!
Så nu får Markus gå ner i tid och lära känna Hugo på riktigt, blir bra det!!!
Så nu har jag och Hugo bara 2 veckor kvar tillsammans. Det känns som att han försvinner ifrån mig då och det vi har inte längre finns kvar! Usch, nu börjat jag gråta bara för det när jag skriver :-/ åååå separationsångest DeLux!!!!

Lite kvällspyssel när gubbelubbe springer midnattsloppet! Sprang i mål på 43.59, superstolt över honom är jag <3

Ny hobby

Hej!

Jag har börjat ta fram min symaskin och hittat en ny hobby; vimplar!! Hur kul som helst och det finns ju oändligt med variationer!
Har just gjort klart min andra vimpelslinga. Har gjort dom olika på båda sidorna för att kunna variera utseende på dom :-)

Ena sidan på nr 1

Andra sidan på nr 1

Ena sidan nr 2

Andra sidan nr 2

Så nu vill jag göra flera :-) här av er om ni vill ha en, vill ju ha något att görs till också inte bara göra!!

Rafsade ihop ett örngott också till Hugos myskudde, lätt som en plätt att göra örngott, och snabbt gick det :-)

Gjord på brorsans gamla gardin haha

Fredag :-)

God morgon!
Har fått sovmorgon till 7.00 hela veckan!!! 7 är bättre än 6 :-) så ostörd sömn till 7 får man nog ändå vara nöjd med!!

Här om dagen var jag och M ute och cyklade i skogen! Så började min kedja krångla och växlarna strulade så vi stannade och fixade (Markus fixade haha) och när jag ska starta igen så hoppar min kedja av på en gång innan jag ens kommit iväg, så från helt stillastående fallet jag och cykeln rakt ner åt vänster. Jag skriker (som vanligt när jag ramlar, livrädd att slå ihjäl mig) sparkar på cykeln och vill hälst av allt kasta skiten åt helsefyr :-) men så här i efterhand är jag sjukt stolt över att jag hann få i fötterna i klippsen på pedalerna så otroligt fort, innan jag ens han starta :-) så i efterhand känner jag mig lite stolt B-) 
Men allt har ju ett pris:


Ett stort och smärtsamt blåmärke pryder nu mitt lår :-) haha så kan det gå!!

Idag är det fredag och det är sol!
Trevlig helg allihopa!!

Måndag

Måndag återigen :-)

Förra veckan var jag och Hugo i Köping hela veckan och hade det hur bra som helst!! I fredags kom Markus och gjorde oss sällskap och då åkte han och jag till Västerås på kvällen för att åka på räkbåt! En riktigt riktigt mysig kväll på alla sätt måste jag säga :-) 
Båten hade en övervåning med soldäck där ingen satt, så där satt jag och M mycket när vi ätit klart räkor! Där satt vi tillsammans och njöt av både solnedgången och månuppgången. En magisk och minnesvärd kväll! <3

När vi kom hem låg denna lilla loppa och sov så gott!!!

Ikväll får vi besök av Hugos farfar så nu ska jag plock undan lite här hemma. 

Trevlig solig dag!!

RSS 2.0