Dop!

Söndag i dag, vilket betyder att det är ny vecka i morgon =( Usch jag vill inte att det ska bli måndag!!
I går var det Hannas tur att döpa sig. Hon skötte sig exemplariskt i kyrkan. Hon svarade och åratade medprästen när hon pratade med Hanna under dopet =)




Idag har våran lilla kisse varit en dnäll kisse! Vaknade redan vid femtiden, men han underhöll sig själv ända till halv åtta! Sen somnade han om och vaknade igen när vi vaknade vid halv 11. Sen har han sovit i princip hela dagen. Jag bävar lite för hur kvällen kommer bli =)



Full rulle...

Full fart och sen helt deckad!! Hela dagarna i enda =)




Emeth-Larsson X3

Då bestod Emeth-Larsson av tre familjemedlemmar då!! Han har varit så duktig, sovit nästsn hela natten. Men presic som ett litet barn var han vaken vid femtiden och ville bara leka. Sen somnade han om igen och vi kunde somna om vi också! Sen vaknade vi till vid åttatiden av att en lite katt låg mellan våra huvudkudden och sov så fint! Där sov han kvar tills vi gick upp kring tio! Och nu är han så busig så det är ju inte sant...tur att han har en svans så han kan leka lite själv =)


I morgon är en annan dag!

Jaha, då känner man sig hyfsat frisk i dag igen då! Såå himla skönt, gårdagen vill jag inte veta av något mera. Och för hoppningsvis får vi hämta vår lilla prins i dag så man kan vara lite "mammaledig" resten av veckan =)
Men först lite städning så det blir ordning och reda här igen!!


Helgen väntar runt hörnet!!

Då var det helg igen då och som grädden på moset så har jag fått en trevlig tandvärk :( Trots matt det "bara" är tanden som värkar blir man deprimerad i hela kroppen och kan inte vara glad. Från tanden längst in, hela käken och upp till örat!! Jag är ganska less på det nu!!
Men i morgon är det nyårsrevy som gäller, de harjag sett fram emot väldigt länge nu så det ska bli sketakul!! Och får för hoppningsvis hämta Emeth-Larsson jr på söndag!!


Redo!

Nu är allting klart...Två klösträd står på plats, klosax är inhandlad och lilla mamma har inhandlat kattlåda och dess tillbehör åt oss, Tusen tack för det =) Nu saknas bara en sak....en liten kisse!!


Nu stundar helg...

Har inlett helgen met ett spinningpass idag!! Kändes riktigt roligt...flera gånger under passet kom jag på mig själv sitta och le...så jag måste ha gillat passet =) Jag har inte varit på ett spinningpass på jag vet inte hur länge....april, maj senast kanske..så det var välbehövligt och det kommer bli fler gånger det garanterar jag!

Men nu väntar dushen på mig och sen kan helgen börja!!


några dagar före dopparedagen....

Jag vill bara hämta hem lillprinsen nuuu! Årkar inte vänta längre...Säkert längtar han efter oss också =)
Känns som dagarna innan jul, när man var liten...


23 eller 73?!

Återigen har ett ålderstäcken uppdagats sig i mitt liv!
Helt otroligt, men på kvällen består den av endast knoppar, och på morgonen därpå har den spruckit och blivit en fin klocka och jag blir helt till mig!! Samma sak med de andra två klockorna....först knoppar och när de spruckit några timmar senare blir jag helt farsinerad!! Återigen, jag kommer bli en bra pensionär =)


kitten!

Vår lilla kisse!!


God fortsättning, som man säger i vuxenvärlden!

Årets julklapp:


Helt otroligt att jag lyckades bli klar till jul.....ja dom säger ju att vid jul kan ske mirakel =)


RSS 2.0