Midsommar - 13

Midsommar firades i Björklinge i år med Markus släkt! Det var en himlas massa folk och roligt var det =) GOd mat, roliga lekar och trevligt sällskap hela kvällen/natten lång...inte varje fredag vi komer hem 3.30 om nätterna =)
Var dock shaufför så jag drack ingenting, så nästa år får någon annan köra så jag kan dansa och shaka loss lite (jag vet, man kan ha hur kul som helst utan alkohol, och det hade jag också...men jag vågade liksom inte dansa och släppa loss riktigt....vilket jag iof troligtvis inte vågar efter ett glas vin heller...så ja, jag blir kanske shaufför nästa år med!)
 
 
 
 
Lekdags...på med alla saker i väskan....
 
...och sen springa runt midsommarstången....
 
...och tillbaka....
 
...hej vad det går...
 
Min måtståndare....som jag givetvis hann före ;-)
 
Nästas tur!
 
 
 
På kvällen blev detdans kring midsommarstången....jag var dock tvungen att springa på toaletten och när jag kom tillbaka var dansen i full gång, så jag missade den tyvärr =( Men på´t igen nästa år bara!
 
 
 
Mycket folk var det som sagt...
 
Jag tog tyvärr inte en enda bild på hela kvällen...hade ju varit trevligt att tex ha en midsommarbild på mig och Markus, men icke! DÅligt av mig, fy skäms! Men jag har däremot tiggt åt mig lite bilder från alla andra möjliga håll =)
 
 

Veckan som gått!

Ännu en häldelserik vecka har nu gått och det borde vara dags att blogga lite =)
I onsdags gick Susanna ut nian och et skulle så klart firas!! Vi var till skolan där de spang ut på gräsmattan. Efteråt blev det smörgåstårta och jordgubbstårta, mums!
 
 
 
 
Far och son står och väntar på utspringet
Min FINA!
 
Hann med att ta lite fulbilder innan utspringet =)
 
Syrrorna väntar på syrran!
 
Äntligen kom hon ut...
 
...men var inte väldigt överlycklig över att vi ville ta kort på henne...
 
...Men det sket vi fullständigt i och tog bilder ändå....Fina du =)
 
Trädgårdshäääng
 
Någon sa "gräsklipparen fungerar inte" Och genas stod M böjd över den med ett verktyg i högsta hugg =)
 
Ett litet provåk i garaget =)
 
Passade på att ta lite bilder på mig och Markus också när vi nu var uppklädda och allt haha
 
Myys!
 
Isabelle hade sommarfest på sin förskola i veckan, och tänka sig, äntligen ville hon använda kjolen som vi köpte till henne i Crand kanaria =) Fick en fin bild skickad till mig....stolt faster tog glatt emot meddelandet haha. I lördags när vi var och grattade bororsan som fyller år i dag, GRATTIS BRORSAN!, hade Isabelle kjolen på sig och visade mycket stolt upp den för mig...."titta, jag har din kjol på mig" sa hon stolt....ååå fiiiiina Izzie!
 
 
 
Jobbade sista skoldagen i veckan som var. Jag har tre veckor kvar på mitt nuvarande jobb, men då är det på fritids som gäller!! FIck ett superfint inramat kollage av alla barnen i klassen som Hejdåpresent! Men jag fick även det prestigefyllda utmärkelsen: Årets Guldkorv!!!!! Pris för bästa vikarie i kalssen =) Stolt som en tupp är jag över den utmärkelsen!!
 
Var till stockholm i lördags och firade Brorsan! Tog en rackarns lång omväg via Norrtälje bara för att få lite myyystid i baksätet med fina Hanna. Och gissa om jag fick kvalitetstid =) Vi hade det mycket bra där i baksätet!
MyyyysFia med sin älskade katt!
 
Vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej vara med om någon krock =)
 
Nu är det "semester" i två veckor som gäller. Jag hoppas på strålande sol båda veckorna =)
Ha det så bra nu allihopa, och kom ihåg att kramas mycket med era nära och kära!
Bye bye
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gränbyhäng!

I dag fick jag för mig att jag skulle åka till Gränby för att hitta en superfin, blommig, midsommarklänning. Tanken var även att kunna ha den på mig i morgon kväll på skolavslutningen! Inte så svårt tänkte jag. Affärerna lärde ju vara fulla med såna saker just nu! Men icke då. Jag skulle vilja säga till den person som verkar ha köpt alla midsommarklänningar i alla butiker: DELA MED DIG, EGO!!!! När jag lullat runt i alla butikerna utan att ha hittat något att ens prova så var tålamodet heeeelt slut! Så jag gick ner till ICA och skulle trösta mig med lite jordgubbar i stället. Men de var hutlöst dyra så det blev inga jordgubbar. Då när jag var som mest deprimerad och less på allt vad shopping heter, när affärerna stängde om 45 minuter säger Markus att jag skulle ju kunna kolla i affärerna igen och kolla efter något linne eller något annat fint. Gå in i affärerna igen med ett mer öppet sinne......Hmm....
Hur som helst tänkte jag att jag kanske hade sett något fint linne på Gina Tricot så vi gick dit! Och hux flux hade jag plockat på mig så mycket kläesplagg så jag orkade inte bära, utan gick till provrummen i stället! Med 5 minuter till godo fick jag med mig 4 fina klädesplagg med mig hem =) Så nu kanske jag slipper komma näck både i morgon och på midsommar....känns ju ganska skönt, framför allt för de som kommer tillbringa dessa dagar med mig =)
 
 
Hade skolavslutning på jobbet idag och uppvisning av våran cirkus för föräldrarna! Efteråt bjöds det på jordgubbstårta, smaskens! (jag antar att der var någon slagsGI-tårta med mycket fååå kalorier, så det var nog okej att ta en bit haha)
Personalen fick också lite sommarpresenter från eleverna. Alltid kul att få lite uppskattning för det man gör på sitt arbete :-)
 
Nehej, nu blir det The Grand Finale i Biggest Loser!
Vi ses fina ni!
 

Sommar sommar sommar

Heeeeeej!
Vi har nu instalerat om hela datorn så nu fungerar Blogg.se sidan igen, så nu går jag tillbaka hit igen =) Så länge det fungerar i allafall!
Så vad har hänt sen sist?! Jo, förra helgen var jag och M till Stockholm för M skulle springa Marathon! EN liten trevlig julklapp han fick av mig i julas =) (som jag har haft riktigt dåligt samvete över att jag gav honom, men jag har hela tien sagt att vi kan sälja startplatsen, eller bara strunta i den. Men han har själv varit envis och velat springa!) Min tanke var att han skulle springa och jag skulle ligga i Hummlegården och steka fläsk i solen! MEN vädergudarna tyckte inte att jag skulle komma undan så lätt dessvärre. Så jag hittade en parkbänk längs banan, ringde och snackae lite med syrran och väntade på att min Gubbelubbe skulle passera =) Sedan blev en lite lunch innan jag satte mig på Stadion och intog lunchen samtidigt som eliten sprintade i mål! Några timmar senare kom min Babe in i mål. Jag är så sjuuuukt stolt över honom, att han kom i mål över huvud taget (men jag tvivlade aldrig på det) och på så bra tid också. För säga vad man vill, men någon vidare träning innan hade han inte gjort! På det stora hela var det en bra dag! Så vem vet, vi kanske kommer nästa år igen!!!!
 
Markus i den oranga tröjan!
 
Veckan efter firade vi 4 år tillsammans och det gjorde vi på böljan den blå! En kryssning till Åland i Lyxhytt fick det bli! Superfina dagar fick vi med strålande sol hela tiden! En riktigt härlig minisemester. Jag kan verkligen rekommendera Lyxhytten. Den kostade absolut inte en förmögehet och i priset ingick en Lyxfrukost!! (Som för övrigt förmodligen var det bästa på hela resan) En servetris som tog emot en på morgonen när man kom till frukosten, delade ut var sitt glas med bubbel, och visade oss till våra platser. Vi gick förbi den vanliga frukostbuffen men en massa hets med folk som hänger över samma filbunkar och skinkfat. Vi satt längst ner vid fönstret, avskilt från vanliga buffen. Väl på plats kom ännu en servetris och frågade om vi ville ha kaffe/the och att vi fick beställa varm mat från honom, där ibland omelett, bacon & våfflor! Sedan fick vi gå till en annan frukostbuffe som låg intill. En riktig lyxfrukost stod där uppdukad till vårat förfogande. Oj oj oj säger jag bara. Som sagt, jag kan verkligen rekommendera det nästa gång ni åker en Birkakryssning!
 
På väg i bussen
 
Ganska lång väntan innan påstigning...men solen sken ju så det gick ingen nöd på oss =)
 
Vår fina hytt
 
Stort fint fönster och i kylen stod en flaska bubbel och väntade på oss =)
 
 
<3 <3 <3
 
Unnade oss lite drinkar på kvällen
 
Soldeck
 
 
Vad mer kan man önska sig!!
 
Min Gubbelubbe hade så klart inte ro att sitta still och sola hela tien, utan han vandrade omkring lite titt som tätt =)
 
I lördags styrde vi kosan mot Tierp för lite crossåkning! Solen strålade även denna lördag (på morgonen i allafall) så det blev en trevlig kompromiss....Markus åkte cross medan jag satt i en solstol brevid och stekte fläsk! När vi ändå var ute i Tierp tänkte vi ta en till förbi på Rullsand. Har ju hört så mycket bra om det stället. Så tanken var att vi skulle åka dit och sola efter crossåkningen. Vi åkte dit, men molnen hade dragit in och dom var inte vita och fina utan mörka och svarta =( Men vi var ändå ut och kände på vattnet, och tro det eller ej, det var inte så kallt som jag trott! Hade solen lyst hade jag alla gånger tagit mig ett dopp! Men det blev inget badande, utan vi åkte tillbaka med crossen till Björklinge och kollade på lite bröllop i stället!!
 
 
 
 
Rullsand....är inte lika imponerad som jag trode att jag skulle vara....men vem vet, jag kanske kommer tillbaka en fin sommardag!
 
Liiiiite blå himmel en liten stund!
 
Låg och njööööt på sandstranden....
 
.....Och detta var vad vi låg och kollade upp på =)
 
Jaha, det var nog allt för nu tror jag! Nu ska jag kolla på Biggest looooser!
Ha det bäst!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0