Kalas nummer 2!


Hittade några bilder från Hannas andra 2-årsfirande:
 

Hoppar studsmatta....kolla in tungan!!

Födelsedagsbarnet
 

Meeee
 
Presentöppning...Isa mer intresserad och engagerad en själva födelsedagsbarnet =)
 

Present från faster!
 
Blev nå fel så det gick inte att ladda upp fler bilder...återkommer när det fungerar...
Nu ska jag läka mina träningsvärkande ben!

Lovely week!

Vilken härlig vecka det har varit, bästa på länge!!
I tisdags var det Sommarloppet! 5 Km sprang vi, jag och delar ur Markus släkt. Jag kom på 65:e plats med 28:28 minuter. Mitt mål var att  komma under 30 minuter så jag är mycket nöjd.
Onsdagen fortdatte i samma anda. Jag och Terese slutade lite tidigare från jobbet, åkte iväg och köpte salladsingridienser och sedan bar det viradare hem till henne för en eftermiddag och kväll med pyssel!! En trevlig em/kväll, bra initiativ!
Torsdag: Räkkryssning med Gubbelubbe! Det kändes som att det var länge sen som bara han och jag gjorde något ordentligt tillsammans bara han och jag! Såå mysigt var det att bara vara, sitta ner och prata med varandra på en båt full med kräftor och Västerbottenpaj (som jag för övrigt kan tycka är aldeles för överskattat)
 
Lördag: Mina föräldrar kom på besök en snabbis för att sedan bege sig ner till Vaksala torg och lite BAO. Syrran var också på besök, vilket alltid är trevligt!
På kvällen blev det en spontanåkning ner till Vaksala torg för att kyvlyssna på BAO, som slutade med att vi parkerade bilen och satte oss på ett cykelställ och lyssnade, och kollade på storbildsteve på hela andra halvlek på BAO. Tack Markus för att du tog det initiativet och stod ut på ett cykelställ i 2,5 timmar, bara så att jag skulle få lyssna till min underbara Kalle Moraeus och BAO!!!
I dag var det 15-årskalas i Björklinge!
 
I morgon går jag in på sista jobbveckan =(
 
 
Kortet jag åstadkom hos Terese. Flera timmar pysslade vi men jag lyckades inte få ihop mer än så hät haha. Jag kanske pratade för mycket och pysslade för lite =) Spelar roll då...huvudsaken är inte resultatet, huvudsaken är att man har roligt ;)
 
 
Födelsedagskortet till Susanna på hennes 15 årsdag (dock några dagar för senat, men bättre sent än aldrig)

Lagparty!

Ja då var det vardag igen då efter en mycket bra och händelserik helg! Veckan går i lite samma tecken, rolig (för hoppningsvis) och händelserik! I morgon bär det av på Sommarloppet 5 km, då är det fullt ös medvetslös som gäller (haha..det kommer nog sanrare bli: fullt ös första metrarna...ååhh gud jag orkar inte mer jag dööör, hastigheten sänks drastiskt, jag börjar luffsa fram och måltiden blir hög) Jag ska tänka positiva tankar så kanske det går bra =)
 
Nu bjuder jag på några bilder från fredagens bravader, en riktigt riktigt rolig kväll (men det visste jag redan innan att det skulle bli)
 
Värdinnan fixade varmrätten som bestod av grillad fläskfilé.
 
Förätten som jag stod för! Men det var nästan så vi åt varmrätten föra förrätten...men i sista sekund kom jag ihåg att jag hade förrätt med mig =)
 
Aaa, jag ser nog allt att du tar en cupcake...du vet reglerna..upp och kör 30 minuter crosstrainer ;)
 
Tur att i allafall en av oss är vuxen!
 
Skåål!
 
Smiiile!
 
Dansa, pausa, dansa, dansa, dansa, dansa!
 
Heta!
 
Kvällens andra(!!) efterrätt, en Pavlova (som den inte alls hette utan den hette något annat som jag inte kommer ihåg haha) Riktigt gott med nutella (som jag förövrigt förväxlade med kesella och trode först att jag åt något nyttigt...HaHA nyttig efterrätt, finns det äns ?!)
 
Lagfoto!!
 
Tack för en riktigt rolig kväll!!!

Det var inte i går precis!

Hej svejs!
Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har inte haft någon som helst lust!! Har inte riktigt varit mig själv de senaste dagarna känner jag. Livet känns bara så tungt just nu...jag undrar när det ska vända för mig och jag får lite tur med mig?! Tur jag har min älskade gubbelubbe som kommer med positiv energi, loveýa. Jag har tänkt skriva i flera dagar, men jag har också känt att det bara skulle ha kommit ur mig en massa depp, och jag ska inte betunga er med det....det har ni nog nog med själva ändå kanske...
 
Nå väl i morgon bär det av till byn för en efterlängtad träff med Bäjbsen! Och på lördag blir det ÄNTLIGEN svampplockning i skogen med mamsen (förhoppningsvis, om det finns någon svamp, annars blir det bara skogspromenad med mamsen) Efter två år utan svampplock ska det nu äntligen bli av, lovely =)
Sen bär det väl av till stockholm och glooo på midnatsloppet och vara mentalt stöd (eller packåsna som man också kan kalla det)
 
Bäjbsen!
 
Detta är vad jag vill hitta på lördag...hoppas hoppas!!
Bye bye
 

Allsång på Skansen

 
Förra veckan styrde jag kosan till huvudstaden och till Skansen! Det blev lite djurtitt, dansuppvisning och givetvis ALLSÅNG PÅ SKANSEN VIP PLACERING!!!
 
Har dessvärre inga bilder på några djur i kameran, utan i Ipoden och jag orkade helt enkelt inte föra över dem. Håll till godo med lite folkdans och allsång i stället.
 
Christer in action
 
Jag och Carro!
 
Tack vare Carro så sitter jag på en VIP -plats. Förväntansfulla innan det börjar...
 
Inte många minuter kvar nu...
 
Min största favorit, Robert Rydberg. Han har gjort många många musikaler värda att se om och om igen!
 
Mumsmums!!
 
Ha en bra kväll, för det tänker jag ha!!

Det var en gång...för 9 månader sedan!

Om det är så att ni tycker att jag har varit lite ovanligt tjock och fet de senaste, få se nu....ca 9 månaderna så beror det inte på min nya pizzadiet utan på detta:
 
 
 
 
 
Åtta veckor sedan tittade hon ut...och i lördags var hon på två- årskalas!! Men nu är hon ute och nu ska jag börja träna igen så magen försvinner ;-)
 
Hanni Banni är två år nu lillskruttan, mosters lilla charmtroll!!
 
Hanni funderar...
 
Hanna öppnar sina presenter...
 
Anton gör en ful grimage...
 
Bäbismyys!
 
Systermyyys!
 
Lilla Mamsen hade fyllt år och fick lite presenter hon också!
 
Tekokare (eller nå liknande haha, vet knappt själv vad jag gett bort)
 
Far och dotter!

RSS 2.0