Lördag 17 augusti!!

Hade en bättre dag i går :-) hängde med underbara människor hela dagen. lättade även mitt hjärta kan man säga så nu kännerman sig några kilon lättare också :-) På kvällen snurrade vi runt runt runt i stockholm innan vi kunde parkera och traska bort till startetipp midnattsloppet. Min funktion var moraliskt stöd, väskhållare samt fotograf!!  Markus slutade på personbästa, 45.05 minuter. Det lustiga är att han varit skadad och iprincip inte sprungit någonting innan. Så tydligen är bästa sättet att inte träna om man vill slå pesrsonbästa. midnattsloppsbanan är också känd för att vara ganska jobbig, med en del backar och så. Så jag är riktigt stolt över honom!!!!
 
Terese och jag har en liten utmaning: inte äta någon skitmat, godis och annat som inte är bra för kroppen. Den som fuskar måste bjuda den andra på en nyttig lunch!!! igår sattes suget på prov på barnkalaset, men syrran hade fixat ett fruktat till mig så det gick hur bra som helst. Det var supernära att jag smakade en sked av den hemmagjorda ahlgrensbilar-glass. Men med störtning så avstod jag helt *sjukt stolt över mig själv*. Vi har snart hållit på i en vecka och har ca 4 veckor kvar....fram till Turkietresan!! Och hittills har det gått över förväntan. Inte en enda skräpsak har Haag ätit och inte känner jag nå vidare sug efter det heller :-) så vi kämpar på!!!
 
nu ska jag göra mig klar för att äta bruch nere på stan med Terese och Jenny!!!
 
Nedre raden var vad jag var tvungen att stå emot. Och den härliga övre vilden var jad jag åt. Tack för stödet syrran!!!
 
 
gofika
 
 
 
Isa ääääälskade sparkcykeln!!
 
Lillfisen som kan stå helt själv nu...vingligt, men ändå helt själv :-)
 
 
Laddade innan loppet!!!
 
 
Lite trötta på mig som tar bilder hela tiden....haha och jag fattade inte vinken ;-)
 
 
 
Utslagna hjältar :-)
 
 

Lördag

God morgon. Vaknade tidigt och kan inte somna om, suck!!! Det är nog för mycket som snurrar runt i huvudet skulle jag tro....bara hälften vore nog. Varför ska min hjärna fundera så himla mycket, analysera allt och bli till slut stött?! Den kan väl fungera som en normal hjärna...fundera lite och sen släppa. Nej då, här ska allt funderas på och mala fram och tillbaka :-(
Insåg vid två tillfällen denna vecka att jag tydligen inte var en självklar del i någon som jag trodde var självklart! Trist när man inser det tycker jag. Så nu liksom ältar hjärnan Varför dagarna i ända...nåväl, jag har det kanske inte så jäkligt som jag kanske tror att jag har trots allt :-) Jag har ju så mycket bra också! Ska bara försöka få hjärnan att lägga lite mer energi på det jag faktiskt har i stället för det jag inte har! Det är inte lätt men jag ska jobba på det :-)

Nog med självömkan nu. Men det är j trots allt min blogg, så det är ju jag som väljer vad som står och årkar man inte med lite självömkan kan man ju alltid byta sida haha :-)

Idag blir det kalas nummer två hos min goa Bannie! Det brukar ofta bli två kalas för henne :-) då får jag träffa mina andra två favoriter också, ska bli kul för det var längesen nu!! (Ja, egentligen mina 6 andra favoriter också ;-))
Senare på kvällen bär det av till Stockholm där min gubbelubbe ska pina sig i midnattsloppet!! Hoppas på uppehållsväder i allafall, det är ju trevligare då för mig som väsk/sakhållare då :-)

Nej nu ska jag se om jag kan somna om en stund! Bye bye


Gott och blandat!

Hängt på arbetsförmedlingen i dagarna två nu.....vilket skämt det är, men nu är det gjort i alla fall så i morgon behöver jag inte förnedra mig där :-)
i morgon blir det i stället dejt med terese. Vi ska prova oss fram och baka lite proteinbars, ska bli riktigt skoj!!!
i dag hoppade jag på cykeln och cyklade de ca 2,5 km upp till vedyxaskogen där det visade sig finnas en 5 km lång slinga i skogen....det tog bara 2 år att hitta den :-) men som man brukar säga, bättre sent än aldrig!! Eller kanske "bättre aldrig än sent", "instämmer" (sorry, lite inträna nördfasoner bara haha)
 
här kommer lite bilder från de gångna veckorna, se och njut :-)
 
Fjällnora
 
Cyklade till fjällnora två veckor i rad, dock ganska risigt väder båda gångerna...
Givetvis medhavd picknick också!!
 
Ännu mera fjällnora. Men med tipp topp väder :-)
 
Firar Hanna som fyllde 3 år!!
 
Kalasväder på kalaset
 
 
Fular oss lite på kalaset!!
 
Inviger altanen med filthäng, grillad marsmallows och tänjda ljus!!
 
 
Spännande för både stor och liten med flygmyror :-)
 
Nyinköpt bikini på REA inför kommande solsemester :-)
 
Det var allt för nu! nu ska jag ta en tripp till gymmet ( ja ja, jag ska sluta tjata om träning hela tiden...känns so. Jag tjatar ialla fall haha)
bye bye
 
 

Sjön suger

Hade en riktigt bra dag i går. Jag paddlade kajak för första gången i mitt liv, men garanterat inte den sista!! Fint väder, vindstilla och bra sällskap....kunde ju inte bli bättre. Och tänka sig, inte en ända gång ramlade jag i vattnet 😊 jag var (som vanligt) riktigt nervös innan men det gick hur bra som helst :-) vi paddlade någon timme längs Fyrisån, stannade på en brygga och pucknickade och sedan paddlade vi tillbaka och ut på öppet hav (Mälaren haha) innan vi paddlade tillbaka till start! Och tro det eller ej men jag har inte alls någon direkt träningsvärk i dag vilket jag var säker på att jag skulle ha :-)
Kvällen avslutades ute i björklinge där hårslingning (jag bangade dock) och frisyrprovning stod på schemat!!

Nu sova, i morgon väntar en förnedringens dag. Ha det fint allihopa!!!


Blåbär

Nyss hemkommen från en riktigt trevlig kväll på Lingon med underbara jobbarkompisar!! (Eller förrådets jobbarkompisar, från och med idag är man ju arbetslös......igen, suck) i morgon blir det att stiga upp i god tid för då ska här paddlas kajak för första gången i mitt liv :) men det ska bli intressant. På söndag tänkte vi åka till Järvsö och cykla lite downhill :-) men det ska tydligen regna hela dagen då det skippar vi nog!!

Var till skogen med Terese tidigare i veckan för att plocka blåbär. Tre timmar var vi ute, plockade blåbär och snackade en massa tjejsnack :-) riktigt härlig eftermiddag!! Och blåbär hittade vi också. Så hela veckan hat jag lyxat till det med blåbär i filen!!

Trevlig helg fina ni!


Kalasat

Nyss hemkommen från en snabb runda på gymmet.skulle åka dit lite senare på kvällen tänkte vi och när vi kommer dit halv åtta visar det sig att dom stänger åtta redan denna vecka!! Typiskt när man för en gångs skull gör sig till och ska styrketräna så stänger dom tidigt! Men vi ilade in och hann med hela programmet iallafall....men mer än så blev det inte :-)
 
hade lite fikabjudningar här om veckan. Lite kombinerad födelsedagsfika/vanlig fika. Hur som helst, eftersom att det blir aningens trångt när vi bjuder över båda våra familjer så fick det bli två olika dagar, två sittningar så att säga :-)
jag gjorde mig till och bakade lite kakor och wienerbröd till tillställningarna, men jag vet inte vem jag försöker lura varje gång...jag kan verkligen inte baka. Det händer oftarmt M får komma in och räddkupp det hela :-( samma visa varje gång. Men det är väl bara att inse....jag kommer aldrig bli någon bullmamma, utan jag kommer bli en Ica-bullmamma, som M uttryckte det!! Det går ju kanske bra det med! Men jag skulle så gärna vilja ha ärft mammas talang för bakning, men Icke då :-( 
 
första sittningen fick min familj. Fullt ös med tre barn med på sittningen måste jag säga :-) Diesel var helt slut när alla hade gått haha. Just ja, syrrans familj stannade kvar på lite pizza på kvällen så vi fick tillfälle att prova våra nya utemöbler. Fungerade utmärkt (som tur var)
 
sittning nummer ett!
 
En glad liten skit :-)
 
Kul att "fula" sig framför spegeln
 
Jag fick bl.a. En pruttkudde ( en liten intern grej på semester som slutade med att jag fick en i present haha)
 
Roligt när det pruttar ;-)
 
Fick min efterlängtade nagellampa i present och tillhörande gelnagellack :-) jag är helt kär i denna underbara lampa!!
 
Så givetvis var vi tvungna att prova den direkt!! 
 
Fransk manikyr på G...
 
Nöjd med resultatet :-) helt otroligt att man kan måla nagellampa, hålla drinkarna under lampan och på 30 sekunder har det torkat helt!! jag har flera gånger målat och sen direkt gått och städat eller grejat med annat och det håller och ser hur fint ut som helst :-)
 
 
Sittning nummer två:-)
 
Rökhörnan...
 
...Mobilhörnan
 
Stora delar av mina fina presenter...
 
...och här är lite till :-)
 
Nu blir det duschen och sen ropar sängen på mig....och vet ni, i morgon är det FREDAG!!!!!
 
 

RSS 2.0