Söndag!!

Hej svejs! Idag är det söndag och det betyder att ångesten inför måndagen startar! Startade dagen vid 11.40. Tog en rejäl sovmorgon, det är jättesent för att vara lilla mig faktist. Jag har blivit en riktig 7 sovare. Jag sover hela dagarna känns det som. När som helst och hur som helst kan jag sova. Jag var på bio i torsdagskväll och till och med där somnade jag. Men det är skönt, så jag tackar aldrig nej till en liten tupplur =)

Så vad har hänt i dag då?! Jo, började med vår lyxfrukost som innebar rostade mackor med kräftstjärtsröra. Hur gott som helst, aningens mycket lök i den kanske. Får ändra det till nästa gång (för det kommer garanterat att bli en nästa gång)
Hade planerat in ett spinningpass om vi orkade och inte hade något annat för oss. Men det visade sig att vi hade annat för oss, vi sov.
Vid halv tre kom vi på att vi kanske skulle skynda oss lite för att hinna till Arlanda och gå på Stadiumoutlet innan det stängde. Så det blev att kasta sig in i dushen och sen snabbt iväg mot Arlanda. Vi kom dit lite sent, för det blev lite stressigt alltihopa tyvärr. Men med oss hem fick vi i allfall:
1. ett par träningsbyxor
2. en tjocktröja
3. två bestick (låter lite konstigt, men så är det i allfall)

Så med lite mindre pengar på kortet åkte vi hem igen, eller rättare sagt till Flogsta och provade nya pizzerian. Riktigt goda pizzor var det. Kan jag varmt rekomendera =)

Nu börjar snart I en annan del av Köping!! Får inte missas!!! Såg att dom kommer filma från min teater. Jag saknar den redan som det är, och inte kommer det bli bättre av att se den på tv och se alla teatermänniskor. Men men, jag har ju mycket annat bra här i Uppsala också =) 


Bye bye!!


Lördag!!

Hade en trevlig kväll igår, men idag är det lördag och det betyder ju sovmorgon =) Fick sova ända till halv 9 innan jag vaknade...inte illa alls faktist, skönt med helg!!

Händelserik dag med massor att göra!
1. skulle åka till thuns och shoppa lite. Hade läst i tidningen att det skulle vara rea. Så jag skickade ett sms till syrrran på skoj och frågade om vi skulle ses på thuns (vilket vi alltid brukar göra), så svarar hon att hon sprungit runt som en tetting hela morgonen och väntat på att jag ska logga in på msn för att fråga om jag vill följa med och shoppa på Thuns....Vilket jäkla sammanträffande asså, jag tyckte det va himla lustigt, men Markus höll inte riktigt med mig, men han får ju tro vad han vill =) Iallafall, jag hade fått order om att handla med mig något hem innan jag fick åka tillbaka till Uppsala igen. Sagt och gjort, jag hade med mig en jacka, ett vitt linne och en vit tröja, och lite annat smått och gott med mig hem. Så då fick jag följa med hem igen (som tur va, det är långt att gå)                            

2. När vi kom tillbaka till Upptown åkte vi och kollade på tapeter. Vi har insett att det finns 10 000 olika tapeter att välja på =( Men vi hittade en ganska fin på Bauhaus. Brun med turkosa blommor. Men vi kommer nog hinna ändra oss tio gånger till innan vi tapetserar, om vi någon gång kommer göra det!

3. Väl hemma lagade vi ordning lite tacos. Jag hade gjort ordning en förrätt också med kräftstärtar, rom och lite annat på rostat bröd. Men vi orkade inte äta det så i stället blir det en lyxfrukost i morgon =)

4. sängen!!
Mina ögon vill att jag ska gå och sova nu. Men att gå och lägga sig kl 22,00 en lördag får man väl inte, måste kanske vänta några timmar till innan man får gå och lägga sig med gott samvete =(

Tack och god natt!! (snart i allafall)

Tjippevipp!!

Jaha. Då har man skaffat sig en blogg, gjort som alla andra, följt strömmen bara, fallit gör grupptrycket =) Nej då, men på begäran har jag skaffat en, tro det eller ej. Det händer inte så mycket intressant i mitt lilla liv faktist, det är nog ett ganska normalt liv skulle jag tro. Men vem vet, kanske händer något som jag kan blogga om =) Nej nu kommer det snart besök, och då måste man ju vara social och trevlig, och inte sitta här inte!!
Bye bye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0