Torsdag

God morgon!!
ny dag, nya möjligheter :-)
sista arbetsdagen denna vecka för mig, sååå skönt med ledig fredag! Idag blir det korvgrillning och spökvandring i källaren på jobbet och efter det blir det ett aerobicspass på kvällen. Jag blev så glad när jag läste aerobic på friskis och Svettis schema. Det var flera år sen jag var på ett sånt pass sist, hoppas att det inte är för svårt bara. 
 
helgen som gått bestod av kalas för markus som nu är halvvägs till 50 :-) middag på fredagen med hans familj och  sen bar det av till Köping där min famil fortsatte firandet! Det blev även lite klädbytardag och teater i Köping :-) 
 
Tyckte att detta kort var lite roligt....
 
...insidan :-)
 
Min present till M :-) sen fick han en hockeybiljetter tull Skellefteå - Frölunda i Göteborg i vinter också!!
 
 
Det var ett bra tillfälle att inviga min cupcakehållare
 
Fredagskalaset
 
Paketöppning på gång
 
En pistol till nästa present...
 
 
 
 
 
Kramkalas
 
Morgonmyyys
 
Mini!!!
 
 
Nej ni, nu blir det att kasta sig på cykeln och bege sig till jobbet! Ha en bra dag hörrni :-)

Tjur rus och kalas!

Jag vet, jag borde ta mig tid med ett inlägg om Turkiet men jag letar fortfarande efter inspiration/motivation...kanske att den kommer snart. Tills dess får ni hålla till godo med det som är :-) 
Helgen har spenderats i Stockholm. På förmiddagen var vi till nå flygfält där M skulle springa tjur ruset. Kallt och eländigt var det...lång väntan då vi var i riiiiktigt god tid! Men pang, och så gick starten. 1 mil i kuperad och delvis geggig terräng. Efter lång väntan sprang han till slut in på tiden 1.01! Vilket jag tycker är riktigt bra gjort. Folk som har sprungit loppet tidigare menar att man får lägga på ca 15 minuter på detta lopp hänfört vad man springer en "vanlig" mil på, och det stämde ju nästan precis :-)
Sen bar det vidare hem till brorsan där både Jenny och Fellan hade fyllt år. Så då hamnade vi på kalas. Med på kalaset fanns även våran ulltuss som vi äntligen har fått hem nu :-) 
Ha en bra dag alla, nu blir det till att promenera till dagens arbetspass!!








Vems små fingrar är det som försöker sno pizzan tro..,

Jo denna lilla mini!!

Thailand, Grekland!!

Hej! Då var man hemma från turkiet igen då!! Men mer om det i ett annat inlägg. Innan jag åkte till Turkiet hann jag åka till både Thailand och Grekland. Var till Thailand med mina arbetskamrater. Vi åt på en lite annorlunda restaurang det titt som tätt släcktes ner och det blev ett dundrande åskväder :-) 
Någon dag senare bar det iväg till Stockholm med Terese för att se Alex schulmanshow. Den var väldigt bra och tänkvärd måste jag säga!! Så gå och se den gott folk!!!! Vi åt på en väldigt god grekisk restaurang innan showen! 
Nu ska jag göra mig färdig för att ta en uppfriskande (hoppas jag i alla fall) promenad till jobbet! Ha en bra dag hörrni 😊









RSS 2.0