Lördag

Händelserik dag i går, men är man uppe tidigt så hinner man med mycket! Först iväg till Täbycentrum för lite shopping, sen hem för att ta emot mamma, pappa och syrran med Co som shoppar heeeela dagen på Thuns!!! Ni kan ni :)
Slängde ihop en hallon och björnbärspaj till dem med vaniljsås till, mumma :-) umgicks en stund tills det var dags för nästa tillställning. Iväg till svärfar där det bjöds på god mat och trevligt sällskap!!
Kort och gott en mycket lyckad lördag!!!

Resultatet av min shopping:


Dox -Bully!

Jaha, då var det fredag = slutspurten mot helgen!
I går kväll började jag kolla på en dokumentär på svtPlay om Mobbing. Dax-Bully hette den. Jag har inte kollat klart på den ännu, men gud vad bra den var. Så himla rörande och tänkvärd. Jag mår så dåligt när jag ser hur elaka barn kan vara och hur patetiska lärare/rektorer/vuxna kan vara. Hur man som vuxen kan vända på problemet och få det att verka som att det är den utsattas fel. Klart som fan att dom tillslut tröttnar på att alltid få höra nedvärderande ord, få strypgrepp, bli dödshotade och allmänt illa behandlade!! Jag vart så tagen så jag grät hela kvällen, jag var helt förstörd. Det gjorde så ont att se...ett tag tänkte jag stänga av för att det var för smärtsamt att se. Jag har aldrig tidigare engagerat mig, skänkt pengar till olika organisationer. Visst tycker jag att det är hemskt med bröstcanser, hjärt och kärlsjukdomar, rädda barnen, röda korset, bli fadder och allt vad som finns där ute. Visst skulle jag väl kunna skänka en slant till nån organisation. Men jag har aldrig gjort det, och inte haft vidare dåligt samvete för det (kanske jag är en dålig människa, vad vet jag) men i går kände jag ett Kall...jag fick sån himla lust att verkligen engagera mig i antimobbingrörelsen...hjälpa dessa stackars barn så det inte går så längt som för en av killarna i dokumentären, han tog livet av sig!!! Sadla om och gå in helhjärtat i detta....ja det tåls att tänka på.....
Dokumentären kan du se genom att klicka på länken nedan:
http://www.svtplay.se/video/316409/bully
 
 
 Friends generalsekreterare Lars Arrhenius: Mobbning är ett globalt samhällsproblem

Kräftskiva!

Måndag...eller nej det är väl tisdag idag! Ja det är det...full fart mot helgen =)
Helgen som gått var en sån där riktigt myyyshelg!
Middagsbjudning i fredags, slappar/mysdag i lördag och Stockholmstripp i söndags! Fler sånna helger efterlyses =)
Nedräkning på Lillasysters nedkomst nu...en vecka på torsdag och jag är On standby!
 
Så här i kräftskivetider (den kanske är förbi, men jag tycker att man kan ha kräftskiva näääär man vill oavsätt vilken tid på året det är) så tänkte jag bjuda på några bilder från kräftskivan jag hade för några veckor sen med mina gamla jobbarkompisar! Supertrevlig avslutning, tack gulliga ni!
 
Fixas och donas i köket...
 
Värdinnan...
 
 
T briljerar med jonglering...
 
...och R ville inte vara sämre =)
 
Nästa tävling: Bygga torn av te!
 
Högt torn...och medtävlaren är....
 
Lilla E...hon var en stark deltagare som med lätthet klarade av uppgiften!
 
Nu ska jag kolla lite på Svenska Hollywoodfruar....och bli frustrerad och få kli i hela kroppen av en viss fru....tänker inte nämna vilken för då får hon puplicitet, och det är ju precis det hon vill, kärringen!
 
Kramar!!
 

Finaly!

Var iväg till gammla arbetsplatsen i dag! Kul att träffa alla (ja nu träffade jag ju bara sjukgymnasterna) men samtidigt psykiskt påfrestande att vara där! Blir så tydligt att man faktiskt har slutat och alla andra är kvar och fortsätter med sitt, utan mig :(

Nog med självömkan :) Nu till något roligt. Det dök ner ännu ett paket i brevlådan i dag igen, inte vart i från som helst utan från.....PANDURO!! Frossade i deras rea här om dagen :-)

Insåg nu att jag inte hade bilder på paketet i kameraalbumet, utan bara på instagram...gå dit om ni är nyfikna :)
Bjuder i stället på en annan bild:


kräftträff!

Hemkommen efter ett hårt cirkelfyspass på Actic. I morgon blir det en vilodag (mina muskler skriker efter lite vila haha) Dom har fått en shock denna vecka då jag tränat ganska hårt hela veckan...men håll ut musklerna mina, i morgon tar vi det lugnt =)
Kräft/räkskiva i lördags, tillsammans med syrran och Moggais, mycket trevligt var det =) Först var jag och Markus (mest jag faktist) barnvakt till Hanni Banni! Vart en tur till parken och lite lek hemma!
 
Fialottan går hent själv nu, well done!!
 
Försöker få med Markus i leken....dock utan framgång..
 
Diesel är gärna med och leker =)
 
Det blev först paj och sallad
 
Sen kom de fiiiina grejerna fram!
 
me and sister
 
Nu lite Glee innan jag kryper till kojs!
God natt!
 
 

Systuga

Så där ja, då har jag äääääääntligen sytt upp köksgardinerna! Det tog bara si så där 2,5 år innan jag tog tag i saken....men såm dom säger "Bättre sent än aldrig" (eller var det bättre aldrig än sent).
Fick lite hjälp (?!) av nyfiken kissemiss också...men jag antar att det är sånt som hör till. han har tur att han inte är fastsydd i en av gardinerna så nyfikan som han var =)
 

Innan...alldeles för långt och det hänger överallt...
 

Premiär för mig att använda min 25-årspresent =)
 

Är det detta som kallas sammarbete?!
 

Slutresultatet =)
 
Tänka sig att jag kunde åstakomma detta helt på egen hand...stolt som tuppen =)
Nu ska jag laga mat och sen möta upp Terese för ett litet Box-pass på gymmet...kommer bli svettigt...men det är ju de som är meningen!
Vi ses!

Paket

Alltid lika spännande när det dimper ner ett paket i brevlådan!
Visade sig vara en hel drös med färgade papper :) lovely


Svampkungen!

Bjuder Er på ett inlägg om vårat svampäventyr i förra veckan! Fångsten åkte vi hem till svärmor med! Snacka om att man är en svärmorsdröm ;-) haha (hon fick dock rensa den själv...så jag har väl lite att jobba på haha)
Håll till godo:


Västeråstripp

Svängde in i Västerås på vägen till Köping i dag och hittade himmelriket :) en hel butik full med scrapbooking!!! Det blev lite random papper i lite olika mönster och äntligen köpte jag mig en SVART stämpeldyna, lovely!!
Det visade sig också att de anordnade en scrapbookingmässa 27 oktober som jag vill ha sällskap med mig till, någon frivillig :-D


Hej svejs!!

Här kommer ett litetluvstecken! Vi har det bra här nere i söder. Runt 30 grader varmt och strålande sol dagarna i enda!! Vi har vart på delfinutfkykt, men allt vi såg var en val!! Imorgon blir det lite marknad och poolhäng. Vi ses


RSS 2.0