Sista mars

Idag blev det premiär för H ute på altanen! Vi tog mellanmålet där ute i solen, så skönt var det där ute!






I helgen var vi på ännu en barnloppis. Mycket folk var det men jag och mamma stod långt fram i kön :-) hittade en massa fina fynd måste jag säga! 


Bästaste fyndet, ett par täckbyxor med avtagbara fleecebyxor inuti, för ynka 15kr!!! Som hittat för föräldrarpenningsplånboken :-)

Bye bye 

Fredag B-)

Härligt med fredagar ändå :-)
I går var jag och H till stockholmmför att hälsa på Carro och Freja. Sara och hennes Moa hade också kommit dit. Jättemysig dag verkligen men en massa prat och bebis (eller nej dom kanske i te är bäbisar längre) gos!!

I morgon är det dags för lite klädbytardag igen :-) men det är nog sista för i mars i alla fall och kanske denna sesång också. Mina föräldrar kommer i morgon så jag och mamma ska fynda medan M fixar med deras däck (vad det nu va som skulle fixas) Hugo får hänga med morfar han :-) 

På söndag ska lillskruttan firas som snart fyller hela 5 år!!!!??? Hur gick det till, när gick tiden så fort och hon blev stor så fort!!! Efter söndag börjar påskveckan :-)
Skidsemestern väntar runt hörnet! 
Trevlig helg alla :-)

Polarna!!

Lite har hänt på ett halvår! Lite mer med i blicken på den nedre bilden haha!!!

Han har blivit så stor vår fina kille <3 hans nya smeknamn är "Terriern" här hemma haha, ettrig liten rackare som är överallt :-) men man måste vara nyfiken och utforska om man ska lära sig  något och komma någonstans!!




26 mars

Vi är redo för en tågtripp till Stockholm för att träffa tjejerna!!!
Trevlig torsdag till er :-)

Oj vad han gör sig snygg på selfies haha så fet han blev :-)

Gos!!


Söndag

Bästa egentiden ever

Den lilla karln sover sött och den stora karln spelar innebandy! Då passar jag på att unna mig lite egentid :-)

Klädbytardagar

Älskar Uppsala och alla dessa klädbytardagar. Loppis är inte min grej, där man står bakom varsit bord och säljer. Klädbytardag är mer min grej. I helgen är det hela 3 st!!! Kanske fler, som jag inte känner till. Min plan är att gå på två av dem, Dalby på lördag och domarringen på söndag. Sällskap är mer än välkommet, alternativt barnvakt ;-) snygga kläder till mycket fina priser, vem kan säga nej till det :-)

Idag har jag och snoriges varit hemma. Känns inte bra att vara ute och fara när han är så snorig. Han mår för övrigt bra, men täppt i näsan och snoren har börjat rinna. Snart har det hållet i sig en vecka och jag tycker inte att det blir vidare bättre faktist. Men detta kanske är toppen, och nu vänder det, hoppas hoppas!!! Skönt att det inte är feber också :-) hoppas att det är bättre till nästa vecka för då ska vi både till Norrtälje och Stockholm för att träffa en massa finisar!!!

Tidigare i veckan fick vi tillfälle att inviga täckvästen som H fick i julklapp, underbart väder var det!



20 mars

Idag rockar jag och Hugo sockorna och stödjer att vi gillar att alla är olika!!!




18 mars

I går sålde vi äntligen bår lägenhet så nu är allt klart, bara att flytta in :-) smidigt att inte behöva fota lägenheten och ha visningar utan att vi snodde en köpare (eller en förlorare från annat köp kan man säga) som ville ha våran! Riktigt smidigt måste jag säga :-)

Idag har jag och H hållit oss hemma och inne hela dagen. H är så täppt och snorig så jag vill inte ta ut honom känner jag. 
Idag kollade jag i kalendern och såg att helgen var ledig, ingenting bokat. Sen var nästa lediga helg i mitten/slutet av maj ??!! Helt sjukt, hur kan det vara så fullt tro :-) inte jobbiga saker alltid men ändå någonting att göra varje helg, en eller flera dagar av helgen. Men det är bara kul :-)

Min glada lilla snoris

Det här är hans nya, skratta och luta huvudet bakåt samtidigt, pajasen :-)


En lättsövd kille idag!!

18 mars

Hej och välkommen underbara förkylning :-/ usch, inte roligt när det drabbar dom små. Märks ingenting på dagarna och sen på nätterna är han så täppt och snorig att han inte kan andas. Inatt har vi i princip sugit snor en gång i timmen så han ska kunna andas, stackarn! Det gör så fruktansvärt om i mammahjärtat när vi suger snor och han skriker så förtvivlat :-( men vi gör det ju för hans skull :-)
Tips mottages på vad man gör åt såna här små snorigare! 

Morgon tycker han att det är vid kl sex nu för tiden den lilla rackarn :-) det tycker inte mamman haha

Men så är det, det ingår liksom :-)

Idag tar viven lugn hemmadag faktist! Jag har fått tillbaka bäckensmärtan och har stundvis svårt att gå och bära H så dessvärre inga promenader i dag heller. Men vi hittar nog på något ändå :-)
Fin onsdag till er!!!

Står och spanar på pappas ögonsten :-)

14 mars

Idag startade vi dagen (eller dagen startade ju mycket tidigare) med en tripp till gymmet! På eftermiddagen fick vi besök av syrran som spenderat dagen med att kolla kök här i Uppsala! Fika och middag blev det :-) jättetrevligt!! 

Avslutade kvällen med lite melodifestival. 
Nu blir det sängen!
Tänk så lustigt, så fort diskmaskinen öppnas är det som att lillkillarna blir magnetiska och automatiskt dras till maskinen haha!!!



9 mars

Tänk, i går blev vår lilla kotte 8 månader!! Om en månad har han varit lika länge inuti magen som utanför :-)

I torsdags åkte jag och H hux flux till Köping. Det var inte planerat, det bara blev! M åkte upp till Mora och körde stafettvasan med jobbarkompisarna så jag och H ville ha sällskap så vi for till Köping en snabbis helt enkelt!! 
Vi tänkte åka och bada när M kom till oss på lördagen. Det slutade med att H fick åka med sin mormor och morfar ut till gammelmormor och jag och M åkte och badade haha. Jätteskönt att basta och bubbla lite! 
  
I natt var det Markus tur att ta hela natten med Hugo för första gången! Kl 6 vaknade Hugo och tyckte att han sovit klart. Det har aldrig hänt förut, han sover minst till 7.30, tokisen :-)

Sen blev det träning för hela familjen. Jag och H på mammaskivstång. Blir inte jätteeffektivt med en pojke som kryper runt och vill pilla på alla bebisar som snällt ligger på rygg där mamman lagt dom haha :-) men det är samtidigt skitkul :-)

Nu blir det snart en sväng till Gränby, när grabbarna vaknar (riktigs sömbtutor dom där) M ska friseras och jag och H ska shoppa :-) fönstershoppa i allafall!

Ha det gott!!

Hej hej kompis :-) lek med L i förra veckan :-)


Morgonmyser medan vi väntar på att pappa ska komma med tåget

Mysigt att somna i mormors famn efter lite god välling 

Tränar hårt



3 mars

Oj oj, redan mars, alltså vår :-) underbart verkligen!! Ser fram emot att bara ta på Hugo en tröja när vi går ut och inte behöver ha åkpåse och hela faderullan!

I går var jag på ett nytt pass på Friskis-skivstång för mammor! Jättebra tyckte jag, anpassat för nyblivna mammor! Men när jag kom hem säger M: men du är ju inte nybliven mamma fortfarande! 
Nej det är jag kanske inte, eller är jag det?! Hur länge är man nybliven förälder tro? Nu behöver jag kanske gå på sån träning hur som helst, men ändå, jag bara funderade på när man inte kallar sig nybliven mamma längre....vid ett år?!  
När man går tillbaka till jobbet?! Efter ett halvår?! Ja inte vet jag, och det har ju ingen betydelse kanske heller :-)

Idag har jag och Hugo varit och träffat alla mammor och barn :-) alltid lika trevligt!! 
Och i morgon blir det träff med Johanna och Lucas :-) kvällen bjuder på träning och sista kvällen tillsammans innan Vasaloppet!!!

Nu väntar sängen!

Jobbigt med shopping

Har premiäråkt i kundvagnen, och det var roligt :-)


Jobbigt att leka med alla kompisar!



RSS 2.0