28 september!

Inte var dag man äter lapskojs...men i går blev det av..superlätt att göra och ganska gott också =)


25 september

Hade en underbar dag i Vaxholm i går! Kanonfint väder (lite blåsigt bara) vid vattnet. Hade aldrig varit i Vaxholm tidigare, men det var himla fint där. Spenderade dagen med att glassa i solen samtidigt som vi såg på båttävlingar. Dagen avslutades i korsningen Vasagatan, Kungsgatan genom att kolla på Monte Phytons Spamalot. Riktigt rolig musikal (dock mycket ironisk och sarkastisk heeeela tiden, lite för mycket från och till). Man kan ju inte annat än älska Johan Glans, han är så fulsöt =o)






22 september

Hej svejs!!
Ville bara tipsa alla där ute, som inte har gröna fingrar, om en blomma som är super!! Vet ej vad den heter, men den säger till när den behöver vatten. Den är ganska krävande, vill ha vatten flera gånger i veckan! Men det braiga är att den verkligen lägger sig ner och bara skriker "Här ligger jag och dör, se vad ni gjort med mig, ge mig vatten så blir jag glar igen". Ger man den då lite vatten så är den glad och står upp igen på ca en timme!!!


Ledsen blomma skriker på hjälp...så då är jag framme och gör först hjälpen, ger den stackarn vatten...


Blomman börjar vakna till liv och bli gladare...


Glad och fin blomma igen!!!


19 september!

Att gå upp på morgonen är (oftast) inge roligt, man är trött, lättretlig och vill ha det lungt och tyst (iallafall jag). Men vissa mornar är ju värre än andra. Tex när man försover sig, inser att det inte finns frukost hemma, man tappar morgontet på hela sig, eller som idag när jag kom upp och hittade hela hushållspappersrullen på hela köksgolvet!! Jag förstod direkt vem den skyldiga va!!!

 


Den skyldiga ligger och softar i fönstret, som om inget har hänt!!!


15 september

Snart är även denna arbetsvekca till ända...ska bara jobba några timmar i morgon också så kan jag ta helg sen!
 I helgen hoppas jag på fint väder, för jag ska ta mig till svampskogen (vart nu den finns i Uppsala). Det är något som jag saknar med att ha flyttat från Köping, svampplockningen, och veta vart man ska bege sig för att hitta lite svamp. Men stövlarna är uppresta till Uppsala så det är välle bara att traska ut i en skog som ser bra ut och börja leta.....Ut i skogen ska vi gå, leta rätt på svampar små...*vissel vissel*
Känner du till någon bra svampskog i Uppsalatrakten så är jag uppen för förslag!!


14 september!

Dags att uppdatera lite kanske!
Nytt hem, nya möbler, men lådor och småtjafs ligger överallt jag blir tokig....vart ska man göra av allting ?!

Idag trode jag att jag skulle blåsa bort på vägen till jobbet, värdens motvind (det gick nästan bakåt ibland), och då kan man ju tänka att det kommer vara värdens medvind hem (det verkar ju mest logiskt), men icke!! Jag ska väl medge att det inte var fullt så kraftig motvind hem, men det var ta mig tusan ingen medvind heller!!


försöker få en bra bild på Markus när han monterar möbler men inte då...jag stod länge med kameran framme...tillslut säger Markus: "Du väntar på att jag ska vända mig om va? " Så tyvärr, stå-och-vänta-med-kameran-på-och-fingret-redo-att-trycka-på-knappentaktiken fungerade inte!


Första middagen tillsammans i nya lyan!


Diesel har hittat sin plats i den nya soffan....får han chansen ligger han alltid på just detta stället...Katten i huset har så att säga erövrat divanen!!


Upphittat!!

I all flyttplock så kommer det ofta fram en massa saker som får en att tänka "just ja den har jag glömt bort" eller "jasså var det här den låg". En sån sak var tillexempel Markus gammla skolkataloger från gymnasietiden som jag snabbt la beslag på!! Jag bläddrade fram till hans klass och började leta efter honom (från ettan) men jag kunde inte hitta honom (synade inte varje person för sig, blickade mer över hela klassen), typiskt tänkte jag, han var frånvarande på skolfotot, men hur mycket kan man ha förändrats från första året på gymnasiet, han ser nog ut precis som nu ungiefär....Men nej då, vad fel jag hade ...han finns med och efter att Markus pekat ut sig själv så ser jag ju att det är han....en lite Markus skulle jag vilja säga!!! Så hiiimla söt =)

 


GGGrrrrr!!

Här går man och ska ta sig ett välförtjänt varmt bad/dusch...och vad möts man av...Endast kallt vatten!!!! Har försökt få varmvatten sen kl 18 nu..jäkla skit, gillar inte att gå och lägga mig utan att ha duschat =( Det blir till att gå upp i halv 5 taget i morgon då och hoppas på att varmvattnet har kommit tillbaka så jag kan ta mitt bad i morgon innan jobbet!!


flyttdax

I´m only say oj oj oj!! Helt sjukgt va skit man samlar på sig på bara två år och allt får plats i en liten etta...Jag är mycket glad att det inte är en trea eller något stort vi flyttar ifrån. En etta räcker gott och väl!! 4 svarta sopsäckar med skit...förstår inte vart allt kommer ifrån?! 17, ja ni läste rätt, 17 flyttkartonger med massa saker som ska flytta och ändå är långt ifrån allt nerpackat...hur ska detta gå =)


Om man glömmer bort vad det heter det man packar ner allt i så kan man bara kolla på bilden och så blir man påmind om att det heter LÅDA =)


semester...

Jaha, då var man utan katt ett tag då!! Frågan är bara: Vem ska nu väcka mig vid 3 tiden och tycka att det är dags att vakna?!


Diesel har halva inne..





Isabelle har slängt cdskivor på Diesel som inte misstyckte :o/
Isabelle har lagt en massa cd- skivor på diesel medan han ligger så skönt och sover i gungstolen...men han misströstade inte, han låg snällt kvar medan skiva på skiva lastades på av en mycket stolt Isabelle!!


Tomrum..

Nu är det väldigt tomt här hemma...nästan så det ekar =) Inga stolar i köket, ingen soffa eller fåtöljer, och inget soffbord....frågan är, vart ska man sitta och äta frukost/lunch/middag??? Somn tur är fick vi för en tid sen balkongmöbler av brorsan som nu kom väldigt väl till pass!! Mitt i rummet står nu ett litet bord och två stolar och bara trivs i ensamheten =) När alla möbler försvann så känner jag att jag bara vill flytta härifrån nu, jag har gjort mitt här och vill fortsätta livet i nästa hem!


 Kafékänsla...


Diesel är rädd att han inte ska bli medflyttad i flytten, så han har packat ner sig själv i en flyttlåda på egen hand...


Diesel har hittat sin plats här i livet =)


RSS 2.0