onsdag

Dags för ett litet inlägg igen då =)
Har inte så mycket att bjuda på..jobbar mest hela kvällarna så jag hinner sällan vara med om någonting, eller hur jag nu ska uttrycka mig!

men här kommer lite bilder från några veckor sedan:

försökte få en fin bild på mig och Hanna.....

 
....men det var lättare sagt än gjort...


den söta lilla gluggen tittar fram!!

bye bye!


julklappsjakt...

Så himla typiskt....Jag hade äntligen kommit på vad jag ska ge personen jag drog i lottningen för julklapp....men dessvärre har jag irrat runt på stan och insett att det inte verkar vara aktuellt längre eller fel säsong kanske..hm...så nu måste jag tänka om....
Till dig som jag har dragit (du vet inte vem du är): Jag försökte i allfall, men det är ju inte mitt fel att julen råkar ligga på denna årstid =)

Tänk om tänk rätt!!
Men faktist kom jag just på, nu när jag tänker på det, att det faktist finns ett ställe till somkanske  kan hjälpa mig....får fortsätta forska i detta =)
Kanske slutet gott, allting gott...men vem som blir den lycklige återstår att se =)


Intressant information...

Satt för ett tag sedan och kollade på lediga hus i Köping (bland annat). Det finns tex ett hus som ligger på gatan brevid vår gata. Och rätt var det var i en av bilderna hittar jag just vårt hus...dock ej till salu men ändå med på bild!!


vår lilla fasad och altan, tänka sig =)


Björnbäbis

Så där, då var sladden till kameran återfunnen och allt är frid och fröjd igen =)
Så här kommer lite bilder från mitt senaste stickprojekt...elle ett av dom senaste iallfall....det senaste som finna på bild =)





back

Hej! Min tanke var att sluta blogga...för jag kände, varför sa en massa andra veta vad jag gör på dagarna?! (en massa var kanske att ta i =), och sen är det ju upp till mig var jag vill skriva...jag kan ju skriva andra saker, inte sånt jag gör på dagarna) Men så ser jag på min lilla statestik ad det mina trogna läsare ger inte upp, trots att jag har gett upp. Men nu är jag tillbaka (för idag i alla fall).
Jag hade tänkt bjuda på några bilder från mina senaste stickprojekt....Men dessvärre hittar jag inte sladden till kameran så det får bli en annan gång =)
Så därför snor jag några bildet från brorsans bildsida med lite smått och gott från den senaste tiden....titta och njut...

Puffhäng




Hanna står för sången till dansen!


Fin bild på farfar och Isabelle



Observera att medans vi sitter och avnjuter kräftor och räkor så passar Diesel på att försöka smita ut altanvägen!

Nä...smakade inte gått....och sedan ser den farlig ut oxå!
Aningen skeptisk till det där med kräftor...


Otroligt fin bild (om jag får säga det själv)

Så där ja =)
Nu ska jag gå och göra mig i ordnig för snart bär det av brudar!!!!! Vi ses i Dimman skulle man kunna säga.....



RSS 2.0