Nu så :-)

Nu är ääääntligen klänningen bestämd, och hänger i tryggt förvar hemma hos syrran :-)
Men oj vilken ångest det har varit att välja! Det var verkligen att jag tänkte ett tag; Nej, vi skiter i det här, vi stället in hela skiten!! 
Men nu är valet gjort och jag tror att det blev helt rätt. När jag fick bilden av syrran att hon hämtat den släppte allt och jag började storböla :-) MIN egen brudklänning som JAG ska ha när JAG gifter mig, wow det är sån mäktig känsla när jag tänker på det, men också fruktansvärt läskigt :-/


I helgen blir det både 25 årskalas och sen 90 årskalas, för i morgon fyller min Goa mormor 90 år :-)

Nu ska jag plocka upp denna lilla man från badet och få honom i säng!




Skärgårdsweekend

God förmiddag
Här kommer lite ge vi hade det förra helgen på vår lilla tripp!

Det började skita sig redan på torsdag då jag vaknade och mådde skit, så jag var hemma och var sjuk :-( tyvärr var det  inte bättre på lördagen! Men vi for iväg ändå! Jag hade svårt att äta någonting, minsta lilla jag åt så var det som jag hade ätit världens största julbord!!! 
Hur som helst kom vi oss till spa-avdelningen. Vi simmade och bastade och tro det eller ej, mör vi gjorde det så mådde jag helt tipp topp. 
Trerätters på kvällen var helt bortkastad för min del som inte fick i mig mer än några tuggor. 
Men vi hade mysigt ändå, trots att jag satte mig eller la mig ner så fort jag fick chansen 😊
På söndagen bröt det ut på riktigt och jag bodde på toaletten från 7 till 11 då vi åkte hem. Efter det började det sakta vända och jag blev frisk igen :-)



Igår var jag och provade brudklänning!! Vilken djungel. Hittade en som jag älskade! Älskade dock inte prislappen ;-) men ska kolla lite mer i början av veckan innan jag bestämmer mig :-)

Trevlig söndag!

Söndag

Oj oj oj vilken helg! 
Men berättar mer om det en annan dag. Nu ska jag göra som den här pajsaren och gå och sova! God natt!!




Kväll

Hej!

Nu är vi på banan igen! Nu är alla friska igen och idag har vi jobbat och varit på förskolan :-)

Helgens skärgårdsweekend var dom så otroligt snälla att boka om åt oss till nu i helgen! Det kräver verkligen lite publicitet/reklam! Djurönäset heter stället och verkar hur mysigt som helst. Jag ser sååååå fram emot helgen, känns som vi verkligen behöver den!!!




Igår var all personal på Hugos avd sjuka så han och jag var hemma igår!


Äter frukost nr 2 igår :-)


Fredag!

Jahapp, andra magsjukan detta år :-( inatt vid ett började nåde jag och M! Jag var klar vid tre men stackars M håller fortfarande på och mår piss :-( vi som skulle ha sån mysig helg!!!!
Så himlans tråkigt! 
Jag skulle nog kunna åka ändå känns det som men så dom Markus ser ut så går det nog inte :-(((((

Jag och H var ut och lekte en sväng i helt underbart väder. Men jag orkade inte mer än en halvtimme så jag fick locka in honom med ipaden och då ville han med in ;-) usch dålig mamma jag är! Men vad gör man när båda päronen är deckade i magsjuka :-/

Ska köra själv!!





Onsdag

Mitten på veckan är här!
Lördagen tillbringades i Stockholm hela dagen med syrran och mamma <3 vi tog en taxi ut till bröllopsmässan, fick en massa inspiration och sen gick vi en sväng på stan :-)

Det bjöds på popcorn

Den bästa bilden, tro mig haha

Här hemma hängde M och H på Leos lekland! Och på söndagen åkte vi och badade vilket H tyckte var jättekul! Ett leende på sina läppar hela tiden :-)

Idag har vi haft besök av Freja och tanken var att vi skulle åka till Gränby där H och M skulle klippa sig. Men när vi tar på H jackan lägger han världens spya, så klipptiden fick vi ställa in, lika så BVC tiden i morgon. Det tråkiga är att jag och M har bokat en hotellwerkend för en massa tusen i helgen och skulle tycks att det vore så surt om vi också fick kräksjukan och var tvungna att låta hotellet gå till spillo :-( så jag håller tummarna för att vi klarar oss!!!



RSS 2.0