Sthlm

Idag far jag och Hugge med tåget in till Stockholm för att möta upp syrran och Gurra! Sen bär det vidare iväg på loppi babyevent :-)
Ska bara försöka hinna göra mig klar innan lilleman vaknar (men det låter tyvärr som att han redan vaknat)

Ha en bra tisdag!




Billy Elliot live!!!

Den stora dagen är äntligen här!!! Tror inte man riktigt förstår storheten i detta om man inte är en nörd haha. Vilken tur att jag är det då :-)
Och jag tror (håller alla tummar jag har) att vi har en plan för att få Hugo att vara hemma med mormor och morfar! Det borde funka nu :-)


Vad väntar ni på, boka er biljett NU!! Hallstavik kl 15 och Västerås kl 20!!! 


God natt

Det är med ögonen sprängfyllda med glädjetårar som jag varje kväll går och lägger mig med denna unge mannen sovandes i sängen bredvid! Det är lycka det!!! Vi är så lyckligt lottade som fått denna lilla prins till oss!
Och inte att förglömma, på andra sidan om mig finns en annan ung man som inte är så tokig han heller ;-)

Vår lilla pajas :-)
Hugge bugge Hugge bugge hu hu hu <3

Bigvreta!

Herreguuuuud vilken kaos set var på klädbytardagen i Storvreta!! Men eftersom att vi stod som nummer två i kön 10 minuter innan de öppnade så hadebilen förtur på alla fynd och slapp trängas med alla andra. Det var värre när vi var klara och skulle ta oss fram till kassan. Då möttes vi av alla sjusovande amatörer som kom senare och skulle in i trängseln ;-) nå väl, jag är nöjd med våra fynd. Vi var ute efter en overall och lite snygga kläder, typ skjorta eller nå coola jeans. Inte ett enda par tuffa jeans hittade vi men det andra fick vi med oss hem. Plus el matstol till Hugo med tillhörande bort för bara 30kr, det kallar jag fynd :-)

I morgon är dagen då jag ska få visa en av mina bästa ett av mina bästa!!!

Dagens loppisfynd:




Nu ska jag göra boysen sällskap i sägen  på lite eftermiddagsvila!

Nästan där

Nu mina vänner, nu är helgen nära!! En helg som jag lääänge sett fram emot!!!
På lördag är det klädbytardag i Storvreta. Den har jag sett fram emot sen den var i våras! Förra gången hade inte Hugo kommit, men denna gång är han ju i allra högsta grad här :-) ingenting ska få förstöra den dagen! Så om man är frivillig gå-med-barnvagnen-barnvakt i ca 30-45 minuter går det utmärkt :-)

Men det allra bästa med helgen är nog ändå söndagen! Tänka sig att min absoluta favoritmusikal visas på bio i Västerås, live från London!!!!!!! Alltså jag kan inte pointera nog att detta är stort. En jubileumsföreställning med alla gamla billys, inklusive originalen, är på plats och den ena är old billy!!! (O. Man kan kalla mig för en nörd, ja det kan man definitivt göra) ni kanske inte förstår min entusiasm men detta är riktigt stort!! MEN, det är bara ett litet krux. Min son tycker inte att mamma är värd att få gå och se denna once in a life time -föreställning, då denna lilla krabat vägrar ta flaska. Det som är lite irriterande är att det börjar kl 20 och H somnar alltid 20.30 eller senast 21, längre går inte att hålla honom vaken då han släkts på sin mor :-) så detakulle alltså bara behövas en, max två matningar!!! Så irriterande! Tips på hur man får i son bebis lite ersättning utan att ta flaskan, eller hur man får lilleman att ta nappflaskan mottages gärna :-) 
Kan ju kanske verka lite egoistiskt att jag vill gå iväg en kväll, och ja, det kanske det är. Men så kan det vara, han dör inte av att inte hänga med mamman varje minut!!!

Jaja, idag promenerar jag iväg till babyproffsen och hör om dom har några knep. Om man lyssnar på namnet så är dom ju just det, proffs på babys :-)

Nej, nu ska jag ta hand om lilla pip som ligger bredvid och verkar ha fått sin älskade tiger utom räckhåll, stackarn haha!

Ha det bra!




Tisdag

God morgon!!
En trött liten magknorris blev nöjdare och somnade om när han fick ligga på mammas arm!!

Idag är det fika med Johanna och Lucas som står på agendan. Ha en trevlig dag!

<3

En sån där dag då jag känner extra kärlek och tacksamhet över att jag har dessa två underbara karlar i mitt liv!!!!


Vår lilla slagskämpe :-) 



:-)

Alltså, det är het otroligt men nu börjar jag hoppas på att lilleman skaffat sig en ny vana! Tredje dagen i rad som han sover i 9 timmar i sträck!!!?? I natt sov han nästan 10, helt sjukt! Vi är väldigt lyckligt lottade om detta är något han tänkt fortsätta med :-) jag klagar verkligen inte, men några som inte tycker att den nya vanan är lika rolig är mina bröst! Aaaaj vad dom skriker på mornarna!!! Men det är det värt, jag får som sagt absolut inte klaga och det gör jag inte heller. 
Nå väl, i dag är det packning som gäller. Tredje dopet för i år i morgon (och än är det inte färdigt) lilla Almas tur denna gång! Så en tur till Köping blir det i helgen och kanske lite kräftskiva. Vi får se hur det blir :-)

Trevlig helg alla!!

Tog en härlig långpromenad i går med trevligt sällskap. Slutade på två timmar :-)

Vår lilla björn på syjunta!

Sömntutan!

Thuns

Hux flux så var nästan hela veckan fullbokad igen haha!!

Nu blir det Thuns med syrran och Gurris! Ska bara ta och väcka min lilla groda så kan vi fara iväg!
Ha en bra tisdag! 
Jaha, där vaknade han av sig själv hör jag :-) 

Småkusinerna <3

Helg

Händelserik helg:-) jag har kollat i kalendern och det kommer vara händelserika helger ända fram till dopet 8 november. Helgen efter det är det (än så länge) första lediga helgen, phu!! Men det är kul när det händer lite :-)
Nå väl, dennagelg var det! Jag och Hugo fick finnesök från Stockholm och kungsör av en massa tjejer!! Mina närmsta två vänner under sjukgymnasttiden, och tänk att vi alla tre har fått barn samma år :-) vi hade en mysig dag som jag tycker att vi snart måste göra om!!
På kvällen var vi och hälsade på en 5 dagar gammal bebis. Våran lilla plutt som hittills alltid har varit minst blev helt plötsligt väldigt stor! Men jag har (än då länge) ingen ångest över att han blir större. Jag tycker att varje dag blir roligare och roligare när man se den utvecklingen som sker med vår lille pajas :-) som för övrigt börjat bli en stor kille som nu sover mellan 5,5-7 timmar i sträck första passet på natten, och det tackar mamman för :-)

Förra veckan var fullsmetad med BVC besök, Mvc besök, mammaträffar och besök på jobben (jag har ju haft en hel del arbetsplatser under årets lopp, looser som jag är haha) 
Men denna vecka är heeela blank, väldigt skönt! Bara lite syjunta i mitten av veckan som vi ser fram emot!!! 

Nå väl, snart ska jag börja förbereda för en promenad till gränby för lite ärenden!
Ha en bra vecka!!

Praktiserade på biltema hos faster en dag förra veckan!!

På väg mot nya äventyr :-)

Finklädd när tjejerna skulle komma på besök!!

Polarna Freja, Hugo och Moa!

Bästa polarna: Helan och Halvan :-)

Mina killar!!

Två månade!!

Tänk, i går var det hela två månader sen Hugo kom och förgyllde våra dagar! Två månader är ju ingenting men känns samtidigt som en evighet, som att han alltid varit här hos oss. Vår lilla solstråle, har  alltid ett stort leende med hela ansiktet på lut och varje gång smälter jag som en glass i solen. Jag trodde faktist inte att man kunde känna sån stor kärlek till någon så liten!!! 

Lilla vän, du är pappa och mamma i ett
Men självklart så har du ditt helt egna sätt
Du har älskats sen dagen du las mot mitt bröst
Och jag gav dig ditt livs första tröst

Så himla fina ord tycker jag. Jag börjar gråta varje gång jag läser dem eller säger dom inne i huvudet :-) 
Jag är så otroligt glad för att Hugo har kommit just till oss och jag är så stolt över att få vara hans mamma!! Jaha, där kom tårarna igen haha det är ju helt hopplöst :-)


Våran fina, fina kille!! 


Ligger nog och drömmer om något härligt!!

<3

Lik mor sin, somnar i soffan :-)

Nu iväg och se om vi får göra av med lite pengar ;-) återkommer i fråga :-)

Tröttmössa

Jag har förstått att vi är lite bortskämda med sömn på natten. Eller vad jag förstått finns det dom som har det värre. I början vaknade H runt 12, 3 och sen runt 6, åt mat i 10 minuter och somnade sen om. Senare tiden vaknade han vid 3 första gången och sen sex. Men de senaste dagarna har han hoppat över tre-vaket och tar första matningen vid femtiden. Men natten mot fredagen upplevde jag den sämsta natten hittills! Från tre vaknade han en gång i timmen och knölade och hade magknorr (vad jag tror i alla fall). Kunde inte komma till ro pga magknorret! När han har sån knorr brukar han tycka om att ligga på mage över nån av våra magar. Där brukar han ligga och titta nyfiket runt omkring och öva upp nacken samtidigt :-) så jag la honom på min mage, efter en timmes försök att söva honom, och lillkillen somnar på direkten. Efter ett tag somnar även jag! Så där ligger vi och myser med varandra från 6-8 innan vi vaknar och kliver upp och äter frukost!!!  Inga fler såna knorrnätter tack!!

Sömntuta

Lillgrodan <3

Funderar på att fixa lite lunch innan vi promenerar iväg och handlar, vi får se!!


Måndag

Då var semestern slut för denna sommar och jag och H får kompa ihop utan pappa på dagarna! Men M börjar veckan med lite kurs så jag och Hugge Bugge tar bilen hem till mormor och morfar denna veckan!!
Har upptäckt att man hinner med en hel del när man är uppe tidigt! Har äntligen bokat en barnfotograferingskurs!! Ska bli riktigt roligt faktist och jag hoppas på fina bilder :-)


Nej, nu ska jag passa på att duscha medan denna lilla krabat sover. så jag har väl ca 3 minuter på mig innan han vaknar då denna unge man inte sover någon längre period på dagarna (förutom när han är Björklinge eller om Björklinge är här för då sover han ju i huuuur många timmar som helst haha)




RSS 2.0