kräftskivehelg!

Hej svejs! Förra helgen var en Köpingshelg!! Det var kräftskiva på gång, och självklart var man där...de får man inte missa!! Fick passa på att kräftskiva där, eftersom markus är så negativ till mina kräftskiveförslag här hemma!!


Typisk bild när Markus är bakom kameran =)


Bättre försök...


Första gånen Markus håller i Hanna!


Kräftskiva = hatten på!


Även Isabelle var tvungen att ha hatt, såklart!


alla ser så himla koncentrerade ut =)

Bytlåning av barn!!


Spökbowling!

Första skoldagen på sista terminen avklarad! Kul att vara tillbaka, men efter 10 minuters föreläsning är man tillbaka i gammal vardag och man håller på att somna. Usch va trött jag har varit efter lunch...fått anstränga mig för att hålla ögonen öppna! Men nu är det i allfall kväll och man får snart sova =)

I fredags var jag, Markus, brorsan och Jenny och spelade bowling! Det var väldigt länge sen jag gjorde det, så det var riktigt skoj!
Vi började spela precis som vanligt...plöttsligt händer det ofattbara....Markus kastar iväg sitt klot för andra gången på sin tur...Pang säger det och klotet tar ner alla käglor utom en! En klockren 9-poängare kan man tycka! Men resultattavlan tyckte att det var en klockren spärr....Detta hände gång på gång...flera gånger för Markus och några gånger för mig, flera käglor kvar, men spärrresultat ändå =)
Plöttsligt har jag kvar 2 käglor och får en stike i resultatet =) Detta resulterade dock inte att jag slutade som vinnare =(
Vi spelade två omgångar och både jag och Jenny hade exakt samma resultat båda omgångarna, trots falsk strikar och spärrar.....Spökbana var vad det var!

bowling 4 Myspace Layout 2.0





stockholm!

Besökte huvudstaden i går!
för första gången i mitt liv var jag på cosmonova. Vi såg nån film om fiskar och livet under ytan. Helt otroligt hur alla fiskar hjälps åt och lever i symbios med varandra...en helt annan värld där nere! Kan tycka att cosmonova har ganska trista filmer igentligen...lite action skulle dom kunna kosta på faktist....fiskarna simmade så sakta och försiktigt genom vattnet!
Sen bar det av till the globe där vi mötte upp brorsan med familj. The skyview skulle få den äran att ta oss upp till toppen av the globe! kul upplevelse., men ärligt talat...vad är stockholm igentligen att se.....väldigt platt, mycket höghus och nåt kyrktorn här och där....lite vatten på sina ställen också...
Skyview är något man gör en gång, och när man gjort det så är det gjort...det är inget man bara längtar efter att få göra igen.
Efter åkturen hamnade vi i souvenirshoppen där dom sålde allt från t-shirt till sudd.......Vem köper alla dessa souvenirer har jag alltid undrat....det jag vet är att det är inte jag i allfall...så det måste ju vara någon annan!











Utveckling!

När Isabelle föddes fick hon en egenhändigt gjord body av mig där det stod: Cute just like my youngest aunt! Och självklart skulle även hanna ha en egenhändigtgjord body. Det resulterade i två stycken till och med...en som det står hanna på och en med hannas utveckling på. I magen hette hon Åke hela resan. Det började med att nån läkare/barnmorska eller någon på sjukhuset sa att Åke var lika stor som en kiwi, sen blev han lika stor som en persika och sedan blev han liknad som en tennisboll....tillslut blev Åke en Hanna!!!! Så utvecklingen finns på den röda bodyn....


Norrtälje!

I går var vi till syrran och hälsade på. Alla andra var också där, så det var trevligt.
Det är konstigt hur småbarnsföräldrar kan ha så tråkiga saker att diskutera. För ca ett halvår sedan så pratades det barnvagnar så fort vi träffades....vilket mäske är bäsr, vilka hjul och bla bla bla.....Då tänkte man: Åh vad skönt bäbisarna är födda och vagnarna köpta...då slipper man allt detta tjat om vagnar!!
HA!!! Så lätt kom jag ju iten undan. Nu när barnen kommit och vagnarna köpta då börjar andra diskussioner. I går tex diskuterades vilka våtservetter som var bäst att torka med när barnen bajsat!
- Å dom är så dyra, men jag har sett för 10kr, vissa är så himla långa, ibland är det så svårt att bara få en i taget, bla bla bla!
- Vilken blöjsort använder ni? Vi har så många kuponger på pampers så nu kör vi på det, Libero(eller vad det heter) är mjukare, vilken storlek har ni?, nu har vi nr 1, men på natten har vi 3........

Ja härregud säger jag bara....men vem vet, en vacker dag sitter jag själv och diskuterar våtservettsort och blöjmärken.....


Jag och sötnosen!


Jag och Isabelle..hon är så rolig, om man bara säger, hej Isabelle eller nå liknande framför henne skiner hon som en sol och skrattar!!


Jag och lillfisen, Hanna!


Ny lägenhet??

En dag plockade Markus fram en påse med gamla sparade småmynt som fått flyttat med mig från Köping, till Flogsta hus 8, hus 11 och nu till mitt nuvarande hem!
- Jag ska se om vi har råd att köpa ny lägenhet, sa han!
Så slog vi vad om hur mycket det var i påsen, som såg ganska liten ut. Jag gissade på 250 och markus på 300 kr. När vi räknade allt blev det nästan 500 kr! Helt sjukt hur så mycket(för 500 är ändå ganska mycket ibland) kan se så lite ut! Markus kom närmast och vann....men vi konstaterade snabbt att en insats kostar mer än 500 kr, så vi får samla vidare och bo kvar i vår etta ett tag till :)



Ribbåt!


En söndag i juli (25) åkte vi ribbåt!
Båten hade två 300hästarsmotorer så den gick i 54knop, lite drygt 100 km/h, så den gick ganska fort. Men det roligaste var inte farten, det roligaste var vågorna och hoppen. Man lixom flög i vattnet, det var en jädrigt skön känsla som jag gärna gör om =)






skithäftigt och roligt när det vågade och båten hoppade!!!
Rekommenderas varmt!


tantvarning?!

Tantvarning?!
En dag förra veckan åkte vi till Östhammar och badade. På vägen dit hör jag mig själv säga: Oj, vilken fin kyrka!

Som om jag har brytt mig om hur kyrkorna sett ut förut, skitkonstig mening som kom ur mig =) kyrkan var lixom gjord i sten, inte vit, utan av stenar..har nog inte sett någon sån kyrka förut!

Här om dagen trättade Markus fönstrena i lägenheten..han gjorde ett himla bra jobb!! Efteråt satte vi upp nya gardiner! När vi sedan åkte och handlade (eller vad vi nu gjorde) och sedan kom innan för dörren och möts av de nya uppsatta gardinerna utbrister jag: Åh, vilka fina gardiner, jag är så himla nöjd med dom det blev verkligen fint!
Ja, det är väl vuxenpoäng att börja angagera och lägga själen i sina gardiner =)




Resultatet!!

Tantvarning?! Nej då inte jag inte


RSS 2.0